Bebelusi de iulie-august 2004 (42)
Raspunsuri - Pagina 14
polux spune:
quote:
Originally posted by roberta04
Saptamana viitoare facem si noi 6 luni, asa ca dupa sesiune facem show acasa, sarbatorim si puiul si pe mami care, desi nu-i vine sa creada, face maine 35 de ani. Maine, insa, mananc cartea in loc de tort... pentru ca sambata am examen la 8 dimineata.
Roberta frumoaso, LA MULTI ANI pentru cei 25 de ani, parca asa ai spus nu? (LOL)Sa iti aduca viata tot ce este mai bun , adica tot ceea ce-ti doresti. Dar vorba aceea, ai grija ce-ti doresti ca se implineste.
Deasemenea BAFTA la examenul de sambata. Si vacanta placuta dupa, caci banuiesc ca este ultimul. Si tie si sotului, va tinem pumnii.
Liliana si Adeluta
polux spune:
quote:
Originally posted by alice2004
Asa ca pina la un an am dovedit-o cu acele si seringile !!! Ce bineeeee !!!
Hei nu e corect, pe noi ne mai inteapa si la 9 luni. Am intrebat expres daca e numai "chek up" sau e alt vaccin, si a spus ca e un alt vaccin , dar care de data asta se face in manuta. Brrrrr.
Liliana si Adeluta
papadie spune:
Roberta LOL la multi ani pentru cele 16 primaveri si succese maxime la examen
Bey care aveti fete si le mai puteti educa excludeti cuvintul "tata" din vocabulaaar ca ma dispera fimeeeeeeeeeeeeea...sta numa la usa si jeleste "Tataaaaaaaaaaaa! Tataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!"...
Noi am bagat si ficatel si peste. Le maninca intai cu strimbaturi da p-orma ii trece. Oricum daca nu bea lapte dupa orice ar minca se considera flaminda.
Am mai postat ponutze de-ale Mielului pe la parintii intreaba...poze numai pe priv:-)
va pupes*
kim222 spune:
Liliana vezi ca ti-am trimis site-ul cu cartile..
Papa baga si la mine niste poze cu Mielu...vreau si eu s-o vad , ca nu am mai vazut-o decit ai nascut-o...si era cit o papusica...
Luca cel frumos
alice2004 spune:
Roberta, LA MULTI ANI si sa ai parte de tot ce este mai frumos in viata !!!
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
http://community.webshots.com/user/alice20041
AncaMaria spune:
Papa, ca mare dreptate mai ai ... si a mea e innebunita dupa ta-su... degeaba ne dam noi (eu si matusa-mea) in vant dupa ea, ii facem toate poftele, dar cand il vede pe taica-su e topita... toata numai un zambet... si mai nou am vazut ca si plange daca nu o ia in brate... in fine, ieri mi-a facut si mie faza asta cand am venit de la servici si am vrut sa o iau in brate dar apoi mi-am dat seama ca trebuie sa ma spal pe maini. Si culmea e ca pe taica-su il vede cel mai putin..
Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)
http://community.webshots.com/user/aneagu100
cristalina spune:
Roberta, la multi ani! De acum se cheama ca esti majora...hehehe
Bafta la examen!
Papadie, terapie curata facusi...hai noroc!...hehehe
Amironeanu, noua doctorul ne-a zis sa nu-i dam mai mult de 100ml de suc pana la 1 an...
Roxi, mancam ca domnisoarele, putinel...daca depasesc 100ml ii cade greu si-mi vomita in poala! Si tot la diversificarea nediversificata suntem
Poate reusesc sa va citesc mai bine dupa ce culc buburuza plina de bazdaci...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
anapharm spune:
La multi ani Robertei!
Aparem si noi, inainte sa ma pomenesc ca-mi eliberati vre-un certificat de decaes
Crestem, crestem si iar crestem. Va scriu acum ce si cum la vizita de 6 luni(28-ian-2005), mai cu intarziere - in stilul meu caracteristic: 68 cm si 7,400 kg.
Urmatoarea vizita o sa fie la 9 luni, pt alt vaccin. Nu am scapat.
Ni se vad dintisorii. Ca niste firicele albe si mici pe gingie - partea de jos. Uraaaaa!!!
Bucuria mea si chinul micutei. In ultimele 2 nopti s-a trezit de cateva ori plangand. Bine ca nu dureaza mai mult de un minut, o linistesc repede si adoarme.
In rest ce sa va zic, ca si ceilalti tovarasi de grupa, frumoasa, neastamparata, cuminte in general, rozatoare de carti, hainute, degete si jucarii, mancacioasa inraita ( 5-600 ml lapte/zi, mancare cat mai multa - 120-200 g mancare solida la o masa ) Radem mult, vorbim, ne strambam si ne gadilam.
Eu am devenit de-o comoditate exagerata - acesta este si morivul pt care va scriu asa de rar - rusine mie, am calculatorul la botul calului. Insa prefer sa citesc, sa ma uit la tv, curatenie si mai ales sa stau cu rostogolici.
Mai vorbesc rar cu mamici dintre voi in yahoo messenger si parca tot mai rar. O palma peste ceafa si-mi revin la normal.
Aduc si o veste buna: In aprilie pe data de 9 vin cu Ralucuta in Bucuresti. O sa-mi petrec jumatate din ziua de nastere in avion, iar cealalta jumatate cu sora geamana (pt ea vin mai devreme decat stabilisem), familia si prietenii.
Poate sunteti de acord sa stabilim mai din timp o intalnire cu carucioarele. Eu abia astept sa va cunosc si mai ales sa va pupacesc comorile, pt care am trait cu toate zile-n sir de emotii. Am sa stau in Romania o luna, asa ca timpul nu ma preseaza, as putea oricand sa va vad si poate si de mai multe ori, depinde de timpul vostru liber. Tati o sa vina mai tarziu, vom petrece Pastele acolo, in stil ortodox si romanesc, pe 6 mai facem botezul si 8 mai intoarcerea :-( (fara alte comentarii)
Va sarut dulce si va imbratisez pe toti - mamici si bebici!
Sa auzim numai de bine!
Ana & Raluca Maria Burtch
"Tiny little hands, tiny little feet. Miracles they are, so simple and sweet".
http://community.webshots.com/user/anapharm
anapharm spune:
Inca ceva!
Cine vrea, imi poate trimite un MP cu un numar de telefon, sa va pot suna din Bucuresti.
Atat! Pupici
Ana & Raluca Maria Burtch
"Tiny little hands, tiny little feet. Miracles they are, so simple and sweet".
http://community.webshots.com/user/anapharm
Ramses spune:
Buna seara,fetelor!Multumim frumos de primirea calduroasa ce ne-ati facut-o si de sfaturi!Cred ca Sara nu vrea formula pt ca simte ca nici eu nu prea am chef sa-i dau;daca ar fi dupa mine as alapta-o pana la 4 ani ,cum zicea ca a facut o fata pe forum...Sa va spun de printesa mea:e cuminte,doarme noaptea si ziua in vreo 3 reprize cate 1-2 ore,papa bine ,insa de cand i-am inceput diversificarea mai cu spor, s-a constipat;asa ca bagam zilnic cate un cockteil molotov(ex.para,caisa,suc porto).Apropo de suc,de cand ii dau pireu de fructe nu i-am mai dat si suc separat inafara de cel care-l pun in amestec.Trebuie?!Eu ii dau san completare dupa fiecare masa.Si cereale-stie cineva vreun fel care nu constipa,ca a mea daca papa cereale nu mai face kk 2 zile. Am incercat:orez-Nestle,milubrei cu mar si morcov,miluvit-mit...La capitolul zbantuiala stam bine,se rostogoleste exact cand plec din camera ,asa ca am cules-o de pe jos de vreo 2 ori...dar in fundulet nu sta f bine,doar sprijinita corespunzator si nici in picioare nu prea are stabilitate,oboseste...Roxana, imi place Ramona-faraoana,suna a Cleopatra...Roberta ,'La multi ani!' si succes la examene ...Vrabiuta,si eu stau in Dr. Taberei,poate ne vedem in parc la Moghioros...Nicole,abia astept sa ne inscriem pe listuta dar ce-i ala pm...Simo-pere nash din Carrefour mmmmbuuune;am avut conjunctivita,clipeam f des ma usturau ochii dar nu erau umflati...Pozele sunt 'pe vine',muncesc la album acum...Si inca ceva,a pus cineva sfecla in supica la bb-lusi?! Hai ca am scris un roman.Va pupic pe toate si pe bbi!Noapte buna!Ramona si bb-lina Sara