Mamici din Arad...??? (25)
Raspunsuri - Pagina 4
alinamoro spune:
Clau,imi pare rau de tatal tau.Ce a facut la deget? Multa sanatate!
Ioana,insanatosire rapida si lui Alesio!
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
DianaR spune:
Clau, imi pare rau pentru tatal tau! Tinem pumnii sa se faca repede bine.
Ioana, am incercat si maximum ce reuseam era sa mance la 2 ore jumate. Dimineata la 3 ore dar peste zi ma innebunea. Asta pana pe la 7 luni, nici nu mai stiu. Acum suge la 4 ore. Pupici lui Alesio cel racit!
Alina, da inca il alaptez la greu pe fiu-miu. Nu umbla nicicum, e un lenes fiu-miu, il pun pe pat si sta cumintel in fundulet, se intinde dupa toate, se ridica in picioare de ce poate, se pune pe burta se rasuceste, se taraste cativa centimetrii si atat, se ridica iar in fundulet. Nici in picioare nu-i place sa mearga , face cativa pasi cand il tin de manute si se aseaza in fund. Ei, comod ca mama-sa, ce vrei...
Hei fetelor, am auzit o chestie super! Cica pana la sfarsitul anului se face Selgros la iesirea spre Deva! Super, nu?
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni
gabitzica spune:
Clau, imi pare rau pentru tatal tau. Multa sanatate!
Diana, am auzit si eu de Selgros. Sper sa se deschida cat mai repede.
Ioana pupici lui Alesio, sa se faca bine!
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Clau cum e tatal tau?
Mercic fetele de sustinere! Am inceput cu antibiotic la bazuc, dar ne cam chinuim sa-l inghitim ca e dulce si nu ne place.....beax!
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu' lu' mama si urlaciosu' lu' tata(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/
alinamoro spune:
Fetelor,am vorbit cu Anto la telefon.A fost racita,a facut bronsita si mai tuseste destul de urat si acum.Nu prea a avut timp sa intre ca avut Deni de lucru la calculator,plus a zis ca foarte greu i se deschid paginile forumului,nici nu poate sa citeasca.In rest e bine,lucreaza si poate de Pasti vine la Arad.
Ioana,a facut si febra Alesio ca ii dai antibiotic?
Am citit si eu ieri ca se deschide Selgros in Arad pana la sfarsitul anului.Ce fain ar fi!
Ati vazut noua floricica galbena?
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
flavia ramona spune:
Clau sper ca tatal tau sa fie bine.
Vreau sa va spun ca sunt pachet de nervi. Am fost in Billa la cumparaturi. Noi avem la firma bonuri de masa, asa ca eu am cam 40 pe luna, ale mele si ale lui Sorin. M-am bucurat ca au inceput sa dea si la Billa ca asa ma duc si cumpar de toate. Eu merg la cumparaturi cam de doua ori pe luna si cumpar tot ce-mi trebe. Am facut si azi cumparaturi de 2.300.000 lei. Cand sa platesc imi spune tanti de la casa ca sa ii dau 21 de bonuri, ii dau, bate in casa si apoi imi spune ca trebe sa-i mai dau 700 si ceva de mii. Eu am ramas ca o proasta. O intreb ca de ce si imi spune ca nu se mai da pe bonuri decat contravaloarea a 21 de tichete de persoana. Eu din nou raman stupefiata. I-am spus ca nu mi se pare normal ce se intampla si ca daca e asa de ce nu scrie nicaieri ca tot prostu sa stie. Mi-a raspuns ca eu trebuia sa-i spun cate bonuri au, adica ceva de genul:
- Auziti eu am 40 de tichete, cine da mai mult??????
Bun, zic eu, atunci eu nu le mai iau, bateti produsele in minus.
A, pai cum ca dureaza, cum sa faca ea asta, ca eu trebuia sa-i spun.
Bun, eu sunt cu o prietena, nu-i tot una ca va dau ca si cand am fi cumparat amandoua.
Nu, ca atunci trebuie bon separat pentru amandoua...
Ori eu sunt proasta ori astia iti dau sfaturi cum sa nu cumperi mai mult de la ei.
M-am enervat si i-am spus ca eu vreau sa vorbesc cu sefa, ca daca asa sta treaba de ce nu scrie nicaieri sa vada tot romanu. Pai nu, ca e ora inchiderii si, ca sa fie EA O DOAMNA si sa nu ma mai agit EU asa, sa-i mai dau inca 11 bonuri si diferenta.
Nu mai trebuie sa va spun ca am luat toti maruntii de la rest, nu i-am lasat nici macar 500 de lei.
Scuzati-mi greselile pentru ca sunt
Va las ca ma duc sa fac baita sa ma relaxez.
Doamne da sa deschida Selgros cat mai repede sa nu mai aiba clienti astia. Sunt rea acum...........
Claudelu spune:
Am intrat intr-un final, cand ma lasa si pe mine baietii astia ai mei...ala mic e tot dupa fusta mea, iar ala mare vrea la calculator
Tata e acasa, nu avea rost sa stea in jegul ala numai pentru pansat...a venit acasa si merge zilnic la pansat si i-au dat sa ia oxacilina...il doare dar macar e aici cu noi! Multumesc mult pentru gandurile bune!!!
Ioana, multi bazucului si multa sanatate!!! De ce ii dai antibiotic???Nu e asa ca si Raul, nu???
Flavia, adevarul ca alea de la Billa sunt niste scarbe! Nu toate, dar marea lor majoritate nu stiu sa se poarte cu clinetu! Dar cam asta se intampla peste tot!! oricum nu le depaseste nimeni pe cele de la Ziridava
Alina, am uitat sa te intreb daca ai folosit aparatul de la Calin...cum e??? Ai reusit sa te coafezi singura??
Gabi, am vazut ca ai povestiti de alea de la posta...sa sti ca eu alataieri m-am certat rau de tot cu una de acolo, pentru ca era deja a doua zi cand stateam de o ora la rand si nimeni nu anunta ca nu merge programul...dupa ce alaltaieri am prins si schimbatul de tura, una dintre tipele de la posta a vazut o batranica cu factura de telefon in mana si a strigat la ea sa nu mai stea la rand ca nu le merge programul...mama ce m-am enervat si scroafa a inceput sa urle la mine, pana a linistit-o un barbat...mai bine zis a pus-o la punct Sunt de groaza, scarboase pana la D-zeu si-napoi
Cristina, pai eu una m-am saturat de zapada si floscaiala...vreau soare Veniti definitv in Romania??? Normal ca o punem de o intalneala!!!
fetelor, sa va povestesc ceva de Clau, ca azi eu am ras de m-am spart Noi in fiecare seara bem ceai de tei, de musetel de ce o fi, ceai sa fie...acum avem doar de tei si azi a vazut Clau la TV o emisiune in care ziceau ca ceaiul de tei duce la impotenta...mai fetelor nici sa-l tai nu mai bea ceai de tei, ca cica el nu vrea sa ramana impotent la 35 de ani
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
alinamoro spune:
quote:
Alina, am uitat sa te intreb daca ai folosit aparatul de la Calin...cum e??? Ai reusit sa te coafezi singura?
Clau,mi-am intins parul sambata cu aparatul care mi l-a cumparat Calin.Eu zic ca m-am descurcat destul de bine de prima data,mai invat eu...Nu a fost chiar asa intins cum mi l-a facut coafeza,era intins,dar mai voluminos,Calin a zis ca-i place mai mult asa.
Sambata ma duc sa mi-l intinda coafeza ca mergem la nunta(am uitat sa va zic!).Am o prietena care a divortat in vara si acum se recasatoreste,nu face nunta mare,doar o masa restransa la un restaurant din Gradiste .Alti bani,alta distractie... L-a cunoscut pe internet pe viitorul sot.
Clau,ai grija cu ceaiul de tei!!!! (am ras de una singura)
Flavia,te-ai mai calmat ? Nici eu nu stiam ca numai pe 21 de bonuri iti da la Billa,bine ca stiu acum.In mod normal ar trebui afisat sa vada lumea.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Claudelu spune:
Deja e a doua oara in noaptea asta cand pierd un mesaj
Alina si noi avem 6 nunti la vara, din care una la o prietena care a divortat in decembrie si in iulie se marita din nou, fac nunta mare la Astorria prima nunta a fost la Parc...chiar vorbeam cu prietenele mele ca cu Bia dam faliment
Sa sti ca si mie imi place mai mult sa ma intind cu aparat decat cu perie si uscator, are mai mult volum, parca
Ce mai zicea Anto?? Eu nu am mai vorbit cu ea de vreo saptamana, n-am mai avut timp de YM, ca mai nou doar acolo ne auzim Ce zice de Deni, si-a revenit dupa accident???
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
gabitzica spune:
Clau, nu ne-ai zis ca a patit tatal tau. S-a accidentat?
Bine ca nu astat in spital!
cand mai ai de platit telefoane, dute la Transilvania, ca e mai aproape de tine si nu e asa multa lume ca la posta.
Flavia, nu imi spune de alea de la Billa. sunt niste impertinente, nu toate dar marea majoritate.
Si noi mergem la Billa, aproape in fiecare saptamana si cheltui in jur de 2 mil o data. Faza cea mai grea(printre multe altele), ce am patit-o cu una dintre ele o data a fost ca amluat printre multe altele si niste borcanase cu mancare pentru Tudor. Si cum sunt ele foarte grabitesi nu se uita cum aseaza marfa pe banda, a cazut un borcan jos si s-a spart. Eu ma iut la ea , si o intreb ce sa fac cu el , imi arata un cos de gunoi de langa usa. Atunci mi s-a parut suspect si mi-am dat seama ca profita de bunul meu simt si de faptul ca nu m-am agitat(sunt calma pana nu sunt calcata pe batatura). O intreb pe madam cine plateste borcanul si se rascocoraste la mine ;Cum cine? Ca eu sunt de vina , ca nu stie ce ma mosmondesc atata. A sarit si soacra-mea cu gura pe ea,ca vazuse faza. Nu stiu ce sunt asa grabite. Nici nu termini sa iti asezi marfa bine pe bande , ca ele deja fac stiva in partea celelta. Daca avea alta atitudine,si recunostea ca e de vina sau sa isi ceara scuze, nu aveam pretentia sa mi-l platesca, dar a fost foarte aroganta si nesimtita. am avut trei borcanase la 3 preturi diferite, si ea bineinteles ca l-a scazut pe cel mai mic. Am reusit sa ma enervez putin
www.stoc-studio.ro/tudor