Miresele anului 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Dar eu ce sa mai zic...ca azinoapte mi-am visat propria nunta?!? Si inca am visat in episoade pt ca m-am trezit de vreo 3 ori si cand am adormit la loc am inceput sa visez exact de unde ramasesem. Si cand ma trezeam recapitulam ce am visat si ziceam: "aoleu...sa tin minte pana maine ca sa-i povestesc si lui Laurentiu" (iubi al meu)...asa ca...
Sincer, in vis nunta mea a fost un dezastru total.... Sper ca in realitate sa fie exact invers!!!

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camillia spune:

Hop si eu...! Ma incanta asa de tare ideea de a ne intalni, noi, miresicile!!!

Va pupicesc cu nerabdare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Exact asta mi se intampla si mie:ma visez numai mireasa,in fiecare seara,ba mi se rupe rochia,ba nu mi mai place rochia, etc;ma gandesc si eu la cum voi fii oare cu o saptamana inaintea nuntii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, fetelor, am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. Unde as putea gasi un voal din dantela, nu imi doresc din tulle, am eu un fix cu dantela. Astept sugestii daca stie cineva. Eu voi fi miresica in iule 2005. Va pupic pe toate.

Angelique

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_turbat spune:

Fetelor, dragelor, dar stiu ca ati fost harnicutze!

In primul rand, BUN VENIT noilor miresici!

In al doilea rand, CORINA, draga mea, te invidiezzzzzzz!!!!!! Sincer, esti cea mai baftoasa persoana pe care "am cunoscut-o"!!!
Iti doresc tot binele din lume, casa de piatra, o nunta de vis si o luna de miere continua!

BIBYROX, iti vine sa crezi ca intamplator am citit Libertatea din 14.02.2005 si i-am aratat si iubitului castigatorii????? De unde sa stiu ca esti TOCMAI TU??? FELICITARI, ai meritat cu prisosinta! Atat pentru declaratie, cat si pentru lista de prieteni de pe DC! SI EU PRINTRE EI!

DEEAPUI, magazinele se deschid in jurul orei 9. Cele mai fitzoase se deschid la 10.

TARGUL DE NUNTI de la MARRIOT, 18-20 martie.
INTALNIRE:

In privinta intalnirii, voi face un rezumat pentru noile miresici, care nu au parcurs paginile trecute:
Dragelor, singurul lucru stabilit este faptul ca dorim sa ne intalnim;
ZIUA: In privinta zilei nu ne-am hotarat, dar a fost propusa prima zi, deoarece este cea mai importanta si atunci sosesc in Bucuresti si miresele din provincie; inconvenientul pentru alegerea acestei zile este ca Bibyrox nu poate veni (poate s-au mai schimbat datele problemei, Rozalia - Bibyrox, nu-i asa? Nu puteai pe 18 februarie, dar poti pe 18 martie, nu?). Bibyrox propune sa ne intalnim duminica, 20 martie. In principiu, targurile se termina duminica in jurul orei 18:00, dar expozantii incep sa stranga de pe la 14:00. Deci, pe la 4 p.m. lumea se cam imprastie.
ORA: propunerea este facuta pentru orele 17:00-18:00, dupa ce se inchide ziua de vizitare.
LOCATIA:fie mergem undeva in incinta hotelului Marriot, fie ne refugiem in Cotroceni, la unul din localurile cochete de pe acolo.

Lista propunerilor ramane deschisa!

Voua cand va convine? Cum scapati de la serviciu? Care este ora care va avantajeaza, ziua si ce locatie preferati?

O alta intrebare a fost daca venim insotite sau nu...? In ceea ce ma priveste, la o sueta intre femei ... nu imi iau barbatul. Sau, poate, ar trebui caci va fi ziua lui tocmai atunci si ar trebui sa ne faca cinste!

PROPUNERE: o rugam pe bibyrox sa mai intocmeasca o listutza, cu numele noastre, ziua convenabila pt. fiecare si localul propus. cu o sapamana inainte se inchide lista cu propuneri si tragem concluzia. Corect?

Eu va pup, fetelor, ne intalnim maine cu noutati!

Muuaahhhhh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_ella spune:

Dragele mele

am o veste buna. va pun la dispozitie biroul de intalniri (gen farmacia din gara de nord ) in cadrul expozitiei de la marriott.

Se numeste standul 47 din sala Constanta.

Asadar, am stand la targ!!!!

Revin cu detalii!..

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_ella spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Buna fetelor
sunt si eu noua pe aici. Vreau sa va intreb daca stiti unde as putea gasi un voal din dantela, nu imi doresc din tulle. Ma poate ajuta careva? Va pupic

Angelique

Angelique, sambata sunt in Constanta/Mamaia.

daca vrei, ne putem intalni. da-mi un PM cu coordonatele tale.

te pup

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, miresicilor. Va urmaresc de mult dar acum ca am devenit si eu membru ma simt ca o intrusa. Eu ma marit pe 30 iulie 2005. Poate ma baga si pe mine cineva in seama.... Va pupic

Angelique

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Pisoi_Turbat ai punctat foarte bine problema intilnirii - exact asta spuneam si eu in paginile trecute - Bibyrox please mai scrie tu o listuta - cu propuneri de ziua, ora, loc.

Apropo de sotiri viitori, eu pe al meu clar il las acasa, ca nu are ce cauta in gura femeilor.

Noilor venite - le urez mult noroc si bine ati venit!

Pupici

roxygeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Catalin la lista de miresici daca poti sa treci ,te rog,si restaurantul Calipso 96.pupici

photos.yahoo.com/ellamiss2000

Mergi la inceput