Pantofi pentru nunta

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Eu mi-am luat pantofii de langa Samric, sunt frumusei si comozi si in afara de asta sunt si ieftini.Oricum m-am gandit ca nu are rost sa dau pe o pereche de pantofi 2 milioane, ca nici nu se vad de rochita.Au botul ascutit, in spate are forma sandalei iar in fata are 5 strasuri.sunt draguti, mie imi plac.

photos.yahoo.com/ellamiss2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by ellamiss

Eu mi-am luat pantofii de langa Samric, sunt frumusei si comozi si in afara de asta sunt si ieftini.Oricum m-am gandit ca nu are rost sa dau pe o pereche de pantofi 2 milioane, ca nici nu se vad de rochita.Au botul ascutit, in spate are forma sandalei iar in fata are 5 strasuri.sunt draguti, mie imi plac.

Ellamis, iubita... si eu caut ceva cu cateva strasuri... pantofii sunt albi? Cat ai dat pe ei... daca nu te superi?
Unde este Samric...???
Pupici si saru-mana!

Dilaural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Dilaural, pantofii sunt albi.Poti gasi la Samric, la Apaca, costa 590.000 mio lei, dar apoi am vazut si la Diham, daca stii, pe unde merge tramvaiul 16,chiar in intersectie la Diham , magazinul este langa un service auto si de acolo ii poti lua cu 430.000 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by ellamiss

Dilaural, pantofii sunt albi.Poti gasi la Samric, la Apaca, costa 590.000 mio lei, dar apoi am vazut si la Diham, daca stii, pe unde merge tramvaiul 16,chiar in intersectie la Diham , magazinul este langa un service auto si de acolo ii poti lua cu 430.000 lei.

Merci mult... daca mai vezi undeva sa-mi spui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Subiect initial: "...pantofi de mireasa..."
postat de camillia, 20/05/2005, 12:10:35

Dragi miresici,

Hop si eu cu un of: avem nunta in iunie, iar eu nu mi-am gasit pantofii...deh!!!! Caut ceva cu toc mic (ca eu am 1,80cm,deh..)alb-unturiu, si nu gasesc :( !!!!!!!!!!!

Voi v-ati luat deja? Ati gasit?
Abia astept vesti de la voi!!!!!

Va pupicesc cu drag!

raspuns postat de cornelianeli, 20/05/2005, 13:05:23

am acelasi offff.... (1,76)
in constanta nu am vazut decat pantofi/sandale cu toc inalt pe care eu nu pot sta, dar cred ca in bucuresti avem toate sansele sa gasim ceva si pentru noi

raspuns postat de simonam_78, 20/05/2005, 13:20:00

Eu mi-am luat pantofi din Victoria et. 1 (Viflor) si am vazut si diferite nuante de crem. Trebuie sa te uiti bine, perechea pe care am luat-o nici nu o observasem noroc cu vanzatorea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Eu mi-am gasit pantofi ivory,"batuti"cu pierticele din acelasi tablou cromatic;au tocul cam mare,dar ii port prin casa si vad ca se lasa....Am dat cam mult pe ei,dar mi-au placut atat de tare,incat...i-am luat...
Acum caut "bijeuri" in ton cu pietrele de pe pantofi..

http://community.webshots.com/user/zozela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

eu am dat f putin pe pantofi, adica 200 000 lei, pentru ca mi-am zis ca nu are sens sa dau un milion sau mai mult pe niste incaltari care nici nu se vad, nici nu vor mai fi purtate . Mi i-am luat de la un magazin de langa gara, vis a vis de min transporturilor. II puteti vedea in linkul de la semnatura. Acum imi caut niste balerini, ca sa ii am de schimb la petrecere .

Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina1 spune:

Sunt foarte frumosi pantofii tai ! Dar crezi ca vei rezista o zi si o noapte in ei ?...Sau iti cari dupa tine unii comozi , de rezerva ?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Cristina1, acum imi caut niste balerini albi pe care sa ii am de schimb. Cred ca as fi rezistat si asa, dar vreau sa ma simt cat se poate de lejer la petrecere, drept pentru care imi voi da jos trena, voalul cel lung (voi avea 2), manecutele (vor fi si ele detasabile) si imi voi schimba pantofiorii .
Pupici

Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina1 spune:

Imi place ca esti practica ! Iti dai seama ce reactie or sa aiba invitatii ca faci atatea modificare ? Super transformare dintr-un simplu pocnit de degete !

Cristina

Mergi la inceput