Bebelusi de sept-oct 2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Ellen si mie mi-a facut bb tare urat astazi si tot dupa masa de cereale (Humana cu mar). Ideea este ca eu i-am mai dat cereale de la milupa (fulgi de orez) si nu am avut probleme, dar vad ca cele de la Humana nu-i merg: GROAZNIC- la ora asta tot treaza sunt si cu bb langa mine. Poate este de la cereale poate nu, dar eu cred ca ele sunt de vina!

Pupici

Mel de 2 x (20.09.2004)

Teo & Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by roandre

Herra, nu cred totusi ca e bine sa fie alaptat exclusiv bebelusul mai mult de 6 luni. Oricum, sper sa nu aveti probleme cu acceptarea diversificarii in momentul in care incepeti.
Dar de ce ai fost/esti speriata legat de dopul acela gelatinos si nastere? Adica mai exact, ce ai patit?

am nascut la 34 de saptamani - mi s-au rupt membranele dimineata pe la 4... din motive necunoscute - poate o calatorie cu masina pe care o facusem cu cateva zile inainte... bine ca a fost totul bine, pana la urma; unele persoane imi spuneau "ai scapat de ce era mai greu - ultimele aproximativ 6 saptamani de sarcina"...

In fiecare copil, Dumnezeu isi face autoportretul

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

me, my family and MY SON

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ionika

Hello fetele! Azi m-am tuns scurt!!!

asta da coincidenta! si eu ma duc azi la tuns, ca parul meu nu se opreste din cazut!

si mi-am propus sa ajung si la cosmetica, si la ginecolog, si la oftalmolog - sa mai las BB-ul cu bona ca trebuie sa ma obisnuiesc!

vad eu cum trec de la planuri la fapte!

In fiecare copil, Dumnezeu isi face autoportretul

me, my family and MY SON

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biamar spune:

bbb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neata Fetele!
Am reusit si eu in sfarsit sa citesc tot ce ati scris.
Fetele care aveti botezul in curand..multa bafta..o sa vedeti ca o sa fie perfect. Tb sa nu va stresati voi prea mult ca ii veti trasmite si puiutzului starea voastra, cat despre vreme sa stiti ca se spune ca in ziua botezului vremea va fi ca in ziua in care s-a nascut bb. La noi chiar s-a potrivit. cand s-a nascut ina a fost o zi superba, iar botezull-am facut pe 15 ian, exact cand a inceput sa se strice vremea. Pe 14 a fost super nasol ..a plouat, a si nins putin..a fost super mohorat...dar pe 15 a fost din nou o zi superba.

Elln..bine ca ne-ai pus in garda cu biberoanele de la Nuk...ma batea si pe mine gandul sa-i cumpar Inei pt mai tarziu..ca vad ca ea nu prea vrea sa pape cu linguritza..v-am mai intrebat..Voi ce fel de linguritze folositzi?

Pupici,

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!

Eu am avut o noapte de toata prastia, ca bazucu meu a fost marait si numai cu mine a vrut sa doarma........de fapt a supt toata noaptea si mi-a tras niste picioare sanatoase in toate cele....

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu' lu' mama si urlaciosu' lu' tata(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Anielas eu am o lingurita de la chicco care are partea ce se introduce in gurita din silicon iar manerul din plastic. A fost tare haios prima data cand am folosit-o pt ca incerca sa o suga.

Pupici

Mel de 2 x (20.09.2004)

Teo & Tibi

Mergi la inceput

anielas - eu am folosit lingurite cand ii dadeam SabSimplex; cel mai bine m-am impacat cu o lingurita - unghi, cu gatul sucit. A mea e din plastic, dar sunt si cu gatul de silicon, am vazut la chicco pe site.

Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

me, my family and MY SON

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata, fetele!
Noi azi avem o zi grea, fiindca vine doctorita cu vaccinul . Mi-e o frica de mor, desi la 2 luni nu a facut bebelina nimic, nici macar n-a tipat prea tare.
Vad ca mai sunt mamici care nu au inceput diversificarea. Sa va zic ceva: doctorita mea, in care am incredere deplina, mi-a spus ca diversificarea se incepe la 6 luni la copilul alaptat exclusiv la san. Eu am inceput mai devreme fiindca trebuia sa inlocuiesc o masa ca sa vin la servici. Oricum, daca puteti sa alaptati exclusiv pana la 6 luni, tot inainte!

Apropos, mai merge careva la dr. Culcer de la Municipal? Eu sunt super incantata de ea.

Fetele care mai alaptati, voua v-a venit ciclul? Caci la mine, nici urma. Nu ca mi-ar parea rau!

Raluca si Alexandra (10 oct.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

quote:
Originally posted by bozo

Insa apropo de alaptat, altcineva zicea ca nu se simte bine. Mi se pare interesant subiectul: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26640, si mai ales http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25770.
De cand tot vreau sa va pun linkul si uit.

Nici eu nu ma simit minunat, iar faza cu calciu chiar m-a speriat, pentru ca eu nu prea beau lapte decat fortat. Asa ca am inceput sa iau calciu si o sa ma duc sa imi fac si niste analize.

Am citit si eu si m-a pus pe ganduri, maine ma duc sa-mi fac analizele; oricum eu ma simt slabita si chiar ma dor oasele.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria (DN 02.10.2004)

http://community.webshots.com/user/lastusedpixel

Mergi la inceput