Bebelusi de sept-oct 2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Notat toate datele de nastere in listuta.

Mama lui Licurici, mai ce baiat smecher ai si acrobat. Nu stiu daca ii face rau dar banuiesc ca e ok totusi.

Kittie, din pacate nu sunt calma mai deloc si nervi imi fac si eu din cauza "prostiei, indolentei, nesimtirii, mitocaniei" si PUNCT.

danina, bineinteles ca trebuie sa te bucuri ca nu s-a lenevit. Nu e o regula pt toti copii dar unii sunt mai puturosi, asa ca a mea .

Mina, deci nu numai cascavalul meu se pupa de zor in tigaie...hahaha. Oricum o sa mai incerc si cum am fost sfatuita pe forum sa vad cum iese.
Ca sa vezi ce rea sunt, ma pun in calea iubirii cascavalului meu!

Tyaa si mari74, posibil sa fie si dintisorii de vina. daca ei sunt cauza nu prea aveti ce face...lasa ca trece si asta!

Eliana, cumperi carucior si nu spui nimic? Pai astept mama link de la poza sa vada si fata ce cumperi.
Si pune neaparat soseste cu otet in picioare daca mai reapare febra si sa vezi ce bine va fi.

Pufymic, sanatate multa la puiut mic.
Ufff, sa se faca bine cat mai repede toti bolnaviorii!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Naty, da,bebelusii ne-au schimbat viata enorm.Si eu am fost nostalgica acum vreo 2 saptamani ca eu pe 5 februarie aflasem de sarcina si eram super happy, mai ales ca noi ne dorisem un bb si la noi a reusit din prima.A fost ceva de genul:dorit, incercat, intamplat
A propos de zile de nastere, a mea e pe 27 februarie, asadar tot pestisor sunt si eu.Si o sa-mi serbez ziua incepand cu o zi inainte ca am o droaie de invitati (prieteni si tot familionul sotului)si nu incap toti in living. De fapt ar incapea ca sardelele si nu ar avea loc de stat pe scaun.
Alma e la fel de incapatanata ca mine in multe privinte, dar mai ales cand e obosita. Se lupta la nesfarsit cu somnul si, cu chiu cu vai, adoarme intr-un tarziu. Si e uneori pasare de noapte (nu sta treaza toata noaptea doar ca adoarme ff tarziu - pe la 1/2).
Pufymic, multa sanatate bazucului!
Si mi se pare mie sau unele nu patrund sensul cuvintelor, propozitiilor? N.B.:Nu vreau sa ofensez pe nimeni cu aceasta intrebare. E doar un exemplu de propozitie interogativa cu caracter insinuant, care incepe cu "mi se pare mie sau...", diferita total ca sens de cea afirmativa enuntiativa, cu comparatie in ea.Na, sper ca am lamurit problemaNu dati cu rosii ca eu nu ma pot abtine. E defect profesional.
Tyaa, nu te-am uitat. Promit sa-mi fac timp zilele astea sa-ti scriu retete.Eu fac azi "coq au vin" ca vin azi socrii la cina (eu tot la dieta sunt), asa ca o sa incep cu aceasta reteta.O sa ti-o trimit prin email.
Kittie. J'ai compris tout ce que vous aviez écrit.Nici nu stii cata dreptate iti dau. Mi-a placut la nebunie faza cu matura.
Propunere: Ce ati zice sa scriem pe PM astfel de mesaje care ar putea duce la discutii aprinse? Daca are cineva ceva special de comentat cuiva sa o faca en privé?
Revin mai incolo, poate pe seara, dupa inot. Pupici la bebici si mamici si va rog sa nu mai fiti suparici,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Haideti la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43178" target="_blank">Bebelusi sept-oct (23)

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput