Bebelusi de sept-oct 2004 (22)
Raspunsuri - Pagina 15
tyaa spune:
Hihihi, ionella3003 si eu sunt nascuta tot pe 3 iulie.
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre
Naty spune:
Fetelor, si eu mi-am dat seama aseara ca acum un an tocmai aflam ca sunt insarcinata.
Mi se pare ca a trecut asa de mult de atunci!
Va mai aduceti aminte cum a fost?
Eu cred ca nu o sa uit niciodata. Mai ales ca nu ma asteptam de loc, Alexandra noastra a venit din intamplare si fara sa ne gandim la asta. Mie nici nu-mi trecea prin cap ca as putea fi gravida, ma simteam tare rau si m-am dus sa-mi fac analize complete sa vad de ce si ce sa vezi la ecograf ... toate organele sunt bine ... sarcina 5-6 saptamani in evolutie! Doamne, ce soc!
Va ganditi cat de mult ne-au schimbat viata bebelusii?
Hai ca am devenit melancolica si am de lucru.
Raluca si Alexandra 10 oct.
http://community.webshots.com/user/rnico102
pufymic spune:
Roandre, nu stiu cum s-a racit bazucu meu, dar tuseste(productiv), e plin de secretii de abia mai respira si are gatul rosu....febra nu a facut.Am fost la medic si ii dau Humex(pt tuse productiva), Paracetamol si Standacillin(ampicilina).
Si eu sunt pestisor din 5 martie 1979!Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu' lu' mama si urlaciosu' lu' tata(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by tyaa
Hihihi, ionella3003 si eu sunt nascuta tot pe 3 iulie.
tyaa si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre
si bebeii sunt nascuti in aceeasi zi, ai vazut???
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
mina spune:
Salut, dragelor!
Hai, bre, sa ne potolim ca e pacat! Zau!
Luand in consideratiune vremea de afara azi v-ati pricopsit cu mine pe forum....
Mihaela, eu cascavalul pane il fac la fel ca tine, numai ca nu il ud inainte, si il pun in ulei mai multisor, f bine incins. De regula iese, dar se mai intampla si sa se iubeasca bucatile intre ele in tigaie Dar sa stii ca pe aceeasi reteta eu fac si cash dulce sau chiar telemea de vaca un pic sarata. Si mmmmmmm, ies bune.
Fain ca ai avut curaj sa lasi pitica un pic singura. Eu inca nu am, dar iau exemplu. Eu maximul ce l-am lasat singur pe vizigot a fost sa ma duc jos sa dau drumu la niste musafiri in bloc.
Eu-s nascuta pe 11.11, nu spun anul decat pe bani grei . Adicatelea eu mi-s scorpion si fi=miu fecioras. Nascut pe 09.09, ca asa ne plac noua coincidentele. Hi Hi.
Elliana si Pufymic, hai curaj poate nu iau si piticii raceala. E bine ca inca alaptati ca mie dr cand am fost racita prin decembrie mi-a zis ca prin laptic ii transmit anticorpi copilului si are mari sanse sa scape de raceala.
Eliana, am inteles bine, cumperi alt carut? De ce? Eu am reusit sa ies afara cu cel mare, am scapat de o grija, povestim cand ne vedem.
Tyaa, chiar ii daduse babana de la o luna jumate? brrrrrr....
Aniela, curaj si fruntea sus, ca se putea mai rau. Si eu il mai scap asa pe vizigot, ca-l pun in pat si el da din toate cele ca o caracatita si pac, cade pe saltea de la 10-20 cm inaltime, si dupa aia rade de se rupe. Face asa frumos, ca se vede ca il trec fiorii de frica dar ii place. Si-i mai place sa stea pe saltea si eu sa zgudui salteaua sub el, moare de ras. Cred ca e cam sadic, daca stau bine sa ma gandesc.... Are dreptate cine a zis, bebeii sunt rezistenti. .... norocu nostru !
Eu pe vizigot aproape ca l-am dat cu capu de uda, am sters coltu usii la mustata.... ma trec fiorii cand imi aduc aminte.
Stiti ce buba faceam eu f des cand eram mica? imi prindeam mainile la usa, acolo unde se inchide, la balamale, ca tinem mana acolo si daca venea cineva si inchidea usa.... mama, ce mai durea....
Naty, cum mai stam cu kilogramele... hm hm jenanta intrebare. Chiar vreau sa ma apuc de regim incepand de luni.
Cam atat am avut de declarat.
La multi ani bebelusilor nascuti pe 17 ale lunii, si de asemenea La multi ani mamicilor sarbatorite azi, daca sunt, ca nu am verificat listuta, dar o urare in plus e totdeauna bine venita.
Va pupam!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
herra spune:
quote:
Originally posted by Kittie
ca tare-mi mai e dor de o tzigara bunaaaaa
mamica de ( 13oct04 )
si mie! nu indrazneam sa aduc vorba despre asta - credeam ca sunt singura "vicioasa"...
si subscriu si la restul, Kittie!
Un prieten adevarat te iubeste chiar si atunci cand te cunoaste.
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
me, my family and MY SON
bozo spune:
Pufy, si tu? Sanatate lui Alesio.
Kittie, am ras de aventurile tale. . Sa nu iti imaginezi ca prin alte parti e mai bine. In ultimele 2 luni de sracina am mers cu autobuzul (ca pana atunci am fost calare pe bicicleta, si as mai fi fost.. dar mi-a furat cineva seaua si mi-a pus in locul ei alta, care nu se tinea bine.. evident, ca a mea avusese super sistem de inchidere, franele era legate prin ea samd.. asa ca era sa imi intre si anumite chestii in alte parti cand m-am urcat pe bicicleta, ca nu am observat ca am alta sa si am cazut cu ea). Sa nu crezi ca vreodata mi-a dat cineva locul, ba m-au si impins sa mi-o ia inainte sa ajunga la locul liber. Cand nu am mai putut, am ridicat eu pe cate cineva. E... dar mi s-a intamplat sa vrea cineva sa ma ridice de pe scaun, ca vroia locul!!!! si eu eram in luna a 9-a!! Mi-a zis ca e handicapat si ca vrea sa stea jos. I-am zis ca se vede.. dar eu sunt gravida si nu ii dau locul. Iar cand am plecat acu o luna jumate cu trenul la München, la consulat, sa declar cupilu cetatean, l-am luat in copaitza de la carutz. Cand am schimbat trenul.. am pus copaitza (cu cupil cu tot) pe o bancheta. A venit unu si a zis sa dau chestia aia jos, ca el vrea sa stea . Eram calma, dar cu timpul am inceput sa ma enervez. Acum daca ii vad ca intra in carutzu copilului, trec si eu cu caruttul peste picioarele lor. Alaltaieri insa intra unul in carutz, se loveste si tot el cu gura mare, ca de ce am schimbat directia. Va jur ca dca nu eram cu berbantul langa mine cred ca o luam si pe coaja!! Cat depre case de marcat speciale.. am stat si 40 de minute la coada la posta si de fiecare data stau la coada in magazine cu copil si carut (cateodata cu copilu in bratze ca se incalzeste si urla) impingand carutzul cu o mana si sacosa de cumparaturi cu piciorul. Niciodata nu mi s-a oferit ajutor (bine ca nu se intampla foarte des, ca la cumparaturi ma ajuta sotul cat poate) sau sa trec in fata. Cam asta despre maniere worldwide .
Eu nu imi aduc aminte si pace pe ce data am aflat ca sunt gravida. Oricum banuiam, desi nu fusese planificat. Cand am facut testul, candva pe la inceputul lui februarie, eram convinsa ca o sa vad doua linute .
Pupici la toate mamicile, cu sau fara probleme hormonale .
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
tyaa spune:
[b]Ionela3003[/b, ce coincidenta. Nu observasem ca si bebelusii nostrii s-au nascut in aceiasi zi. Mai ramane ora:))
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre
danina spune:
Ufff asta e....
Am vrut sa mai raspund dar ignor ca e mai bine si am incheiat pt totdeauna. Eu nu plec de aici am nevoie de voi in continuare .
Roandre eu sunt pe 8 mai, tauroaica.
Herra multumim de link e interesant ce am citit.
Acum ma duc sa schimb tetinele pt ceiuc ca s-a facut o luna si ne luam altele noi. Vroiam sa va spun ca eu ii dau de ceva vreme cu biberonul ceiuc si nu a dat semne ca nu ar mai vrea tatzi sa ma bucur, nu? Voi ati cumparat pana acum de la Farlin?
Ca veni vorba de vreme chiar nu vrea cel de sus sa scoatem puiutii la bronzat?
DaninaDiana
bozo spune:
Roandre, eu (si Muttzi... daca ma ajuta neuronul) suntem in aceeasi zi cu bebelina ta
Herra, cred ca vicioase suntem sau am fost mai multe.
http://photos.yahoo.com/turcanlaura