Bebelusi de sept-oct 2004 (22)
Raspunsuri - Pagina 13
mcm spune:
anielas si mi-e tare teama sa n-o scap din maini cand o iau noaptea din patutz. Mai ales ca mai si alunec pe parchet si cateodata sunt tare adormita.
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria (DN 02.10.2004)
http://community.webshots.com/user/lastusedpixel
elyanne spune:
Pufymic multa sanatate la puiut!
Aissa multa sanatate si voua. Nu stiu cum reusesti sa te descurci asa bolnava cu pitica, ca eu nu pot. Noroc ca e tati acasa cu noi.
Eu ma simt cam la fel. Ceva mai bine ca ieri. Imi cresrte si imi scade temperatura de la 39 la 37 cu 7 (mai putin n-a vrut sa scada).
Mina eu nu o sa ies azi afara... poate maine.
Anielas si tu tot pestisor? Eu sunt pe 16 martie...
Ralucule faptul ca esti sincera si spui lucrurilor pe nume nu-ti da nici un drept sa ne jignesti.
Elena cu cipilica
Eliana si Elena (23.10.2004)
anielas spune:
Eliana--hihi ce de conincidente..fetele noastre gemene..noi amandoua pestisori..cool
Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana
Kittie spune:
Foarte urat ce tocmai facuratzi, mai fetelor!! Ati uitat ca sunteti mamici inainte de toate?
Haidetzi sa va povestesc eu comportament de mamica, ca poate nu intelegi ce este si cum se serveste "SECAT"-ura de mama..
eram in masina proprietate personala, in parcare, cu puiul in dreapta, asteptand pe cineva.. Din coincindenta (nefericita) o personalitate dorea sa-si aseze masina exact in locul blocat de auto-ul meu... Si ce credeti? vine draguta personalitate si-mi DESCHIDE USA MASINII "MUTA MASINA MAI IN FATA"... Sa va descriu socul pe care l-am avut? Nu cred ca are rost, si nu cred ca exista cuvinte pentru asta. Deci si prin urmare, am replicat la fel de "periferic" cum a fost si acostarea dansei - "FA!!! Cum imi deschizi tu usa la masina?Nu te uiti ca esti jumate' din mine?".. Paznicul (paznica) parcarii s-a socat si ea, impreuna cu personalitatea, "FA??? Vai, domnisoaaara" si am raspuns prompt "Nu sunt domnisoara, sunt MAMA, si daca te atingi de masina MEA in care DOARME COPILU MEU, TE OMOR!" si mi-a venit si prietena in acel moment care nu m-a recunoscut "erai desfigurata" ... Personalitatea nu stiu cine este, era o madama cam la 40de ani, destul de consumati si imbracata din Obor (cu respect pt magazinul respectiv, dar nu se preteaza la fitele ei de vedeta) si presupun ca era ceva prezentatoare la OTV caci in fata respectivei institutii se petrecea scena..
Asta poate dovedeste ca si eu sunt patimasa si ingrozitoare cand e vorba de copilul meu si ca nu stiu multe daca ma "SEACA" ceva..
N-am scris aceste randuri nici ca sa apar, nici ca sa acuz pe cineva, sau ceva.. DOar in cazul in care ma strangeti cu masina pe partea cu bebe, sa stiti ca o sa va claxonez cel putin pana la semaforul urmator!
mamica de ( 13oct04 )
mama lui Licurici spune:
Mai fetelor hai sa lasam incidentul asta de-o parte fiindca bag seama ca nici n-o sa ne mai vina sa intram pe forum cu asa stare de spirit, ce naiba!
Hai sa facem si listuta aia cu zodiile maimcilor sa vedem acolo si compatibilitatile/incompatibilitatile si s-o lasam mai moale. Va rooooog!
Am pus cateva pozici noi. David este intr-un Jumplay, pe care scrie ca se recomanda dupa "about 6 months". El are vreo 5 si jumate da' nu-l las decat vreo 10 minute seara. Ii place si nici nu prea atinge podeaua decat din cand in cand cu varful piciorului. Credeti ca n-ar trebui sa-l folosesc inca? Mai foloseste careva?
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
Naty spune:
Fetele, da harnicute mai sunteti!
M-am uitat si eu la cateva poze. Frumosi bebei aveti cu toatele!
Julya si tu esti cu serviciul?Credeam ca sunt singura amarata. Cum te descurci? Ca mie mi-e tare greu.
Ellen, da si Alexandra mea, ca si a ta, are vartej. Sunt cam disperata, ma gandesc ca nu o sa-si poata aranja parul in nici un fel cand o creste. Ma amagesc si eu insa cu gandul ca am auzit ca asta e semn de noroc.
Anielas nu te amari prea tare, se intampla mai des decat crezi. Nasa mea a scapat-o pe fetita ei direct pe jos, caci a adormit cu ea in brate. Bebeii sunt mai puternici decat credem noi.
Apropos de traznai de-ale mamicilor, eu am dat-o pe bebelina o data cu capul de masa, in timp ce o imbracam dupa baita, de am crezut ca ramane acolo. Si ea, micuta, nici macar n-a plans.
Eliana, Pufy, Aissa multa sanatate!
Si bebelina mea a fost foarte racita, imediat dupa Craciun si a fost ingrozitor.
Noi am scapat cu bine de vaccinul de ieri. A fost cam agitata toata seara, dar atat.
Am aflat ca avem 65,5 cm, adica 15,5 in plus fata de lungimea de la nastere.
Bebelusii vostri cat sunt de lungani?
Fetelor, eu va aud ca bebeii se intorc de pe o parte pe alta si maimuta mea lenesa de abia acum trei zile a inceput sa ridice capul cand o pun pe burtica! Altfel e tare vioaie.
Voi cum mai stai cu kilogramele?
Pupici
si lasati certurile!
Raluca si Alexandra (10 oct.)
http://community.webshots.com/user/rnico102
mama lui Licurici spune:
Aha zisei ca sa ne dam data nasterii si....de la mana pan' la gura!
19 ianuarie (anu' nu-l spui) ... sunt capricorn dar destul de des ma simt varsator (dupa petreceri!).
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)