Bebelusi de sept-oct 2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Angela, hehe pai credeai ca merge asa usor cu diversificarea? Stai mama sa vezi cand incepe sa-ti scuipe mancarea din gurita sa te faca din cap pana in picioare de morcovi si alte cele...asta daca nu a facut-o inca!
Da-mi inca o data adresa ta de e-mail sa-ti trimit ceva ce poate o sa-ti foloseasca la capitolul asta! Scrie-mi pe PM.

Aaaa, imi sugera o mamica sa facem o listuta si cu datele noastre de nastere. daca va surade ideea, hai s-o facem si pe asta!

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Roandre,scuze ca nu ma abtin sa fac o mica remarca: ca sa stii ca ceva e corect, mai ales ceva ce nu se poate proba, verifica, te documentezi (vezi discutia cu D-ul, ca sa nu zic mai multe).Si noi gandim, analizam si cercetam. Gata, nu mai zic nimik.
Aissa, multa sanatate piticei tale!

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi

Mergi la inceput

Danyce, perfect de acord cu tine...dar nu ma apuc sa ma documentez daca nu aud un zvon. Doar nu era sa ma apuc sa caut/intreb despre vigantol daca nu auzeam aici "un zvon". Trebuie sa recunosc ca nu stau cu nasul in carti de pediatrie si ingrijirea copilului si nici nu sunt maniaca la capitolul "cocolosit bebe".
Eu raman totusi la parerea mea "ca atunci cand discutam pe forum sa folosim cuvintele "eu stiu, eu cred, eu am auzit....etc" decat sa spunem direct ceva de genul "eu le stiu pe toate mai bine ca oricare dintre voi"".

Noapte buna si fug la somn!

Alexia, de 5 luni +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Ana, ce mai face Stefanut?!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PrInTeSs2_ spune:

vai de mine mi-a trebuit de dimineata sa citesc. Sunteti rapide nu glumabravo lasa ca e bine. Acum sa va raspund despre dieta atkins e un site www.atkins.com vedeti ce puteti lua de acolo daca nu o sa va descriu eu . E vorba sa papi 20 de carbs pe zi si e in trei sau patru etape nus tiu sigur ca eu am facut numai una si m-am oprit am luat o pauza.
Eu mi-am botezat fetita la 6 saptamani insa avem petrecerea mare sambata pe 19 feb. Eu am vrut sa fie botezata, dar nu am putut sa o facem ca era post de Craciun. Asa ca noi ne chefuim sambata.
Eu am luat lingurite de la gerber maner de inox si lingurita de silicon.
Eu am o nedumerire i-am dat iaurt de bebe organic si cineva mi-a zis ca nu e bine sa ii incep cu iaurt caci e fierbentat ? Voi ce pareri aveti?

Alexia Octombrie 28, 2004 and mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:

Cam multe pagini scrise despre mine......
Am devenit star pe semne, si eu nu stiu....
Si daca tot se comenteaza pe seama nebuniei mele si pe seama comportamentului meu de mahala si mai apoi despre problemele mele hormonale si - iar ma repet cu acest SI- mai apoi se pun si emoticons cu nori negrii deasupra capului meu, sau ma rog asa zis al meu, am si eu o intrebare de ce nu se scrie numele meu? Sau ascunderea numelui denota o asa zisa unda de respect?
Mda ...
Pe mine la scoala m-au invatat asa ca il exprimare exista tot felul de unde si tente de mishto. Si ne mai zicea madam profesoara "DRACILOR" tot cu o anume tenta. Tot dansa ne-a mai explicat cum sta treaba cand se incepe o propozitie cu "MI SE PARE MIE SAU..." Oare sa mai continui? Sau iar ranesc orgoliile anumitor pesroane, care nu au dat nume vorbind la adresa mea asa ca nu dau nici eu numele, ca se pare ca place aceasta asa zisa perdea? Eu dupa ce am citit minunata propozitie cu acel "mi se pare miesau.." am scris un PM, care stiu clar ca nu a fost cel mai dulce PM, ca a fost chiar ffff taios, dar macar am fost fata ""buna" si nu am facut focul mare ca sa se vada pana la americani. Nu a fost destul, doamna imi scrie inapoi ca nu merita asa o exprimare din partea mea si ca ea doar a intrebat. Bun, ma enervez si mai cumplit normal ca iar am vazut eu printre randuri tente aiurea, sau poate piticii mei Nuritz si Muritz, si normal ca ripostez taios din nou, si scriu in finalul mesajului ca sigur ma va acuza pentru cuvintele mele taioase si ca am atentat la orgoliul dansei... Si azi pe la 22:15 ce vad eu pe forum, SURPRIZE SURPRIZE, mai lipsea Andreea Marin din poveste, pagini scrise pe adresa mea... SABOTAJ DE-A DREPTUL, citesc, si iar citesc si ma gandesc sa scriu sa nu scriu si pana la urma imi zic hai sa scriu ca doar te-au acuzat. Cu toate ca nu am vrut sa dau apa la moara...
Si cand capul asta al meu asa cum o fi el scrantit si cu comportamentul meu asa cum o fi imi zic sa ii pun copilului suzeta aia in gura aia o pun. Cand copilul nu e satisfacut cu ea ma anunta el ca autoconservarea bebelusului exista. Urla, se agita si o scuipa, nu statea el atatea luni cu suseta aia in gura. Si nu cred eu ca fabricantii de susete si de produse pt copii nu le testeaza inainte. In fine eu scuze nu am sa imi cer daca asta se asteapta pt ca intrebarea m-a SECAT, cum se zice la mahala, daca tot e vb de mahala...
va urez sanatate si copii cuminti asa ca al meu
credeti ce vreti, eu va citesc zilnic sau la doua zile, de scris nu mai scriu ca dupa cum se vede treaba nu e pe placul multora de aici, cand oi fi in dilema m-oi descurca.
Asta ar fi dragi fete, eu asa sunt, si dupa cum a zis Dana ma acceptati asa bine nu ma acceptati asa iar bine.
NU cred ca era cazul de o asemenea tziganie.... Cu PM-ul am crezut ca am rezolvat-o dar............
hai ca e de ajuns
hallas
paaaaaaaaaaa

ralucule si Tristan (7 oct 2004)
Tristan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!

Nu stiu cum se face de am ramas pe dinafara la conflictul care vad ca s-a iscat la noi in "casuta"......mai fetelor, hai sa ne-mpacam cu toate si sa fie totul iarasi bine, ca avem lucruri mult mai importante la care sa ne gandim si despre care sa scriem, adica piticii nostri(care de altfel ne-au si adus impreuna)!

Aissa imi pare tare rau de Alexandra ta si de voi(tu si sotul tau), ca sunteti bolnaviori.Pupici multi si sa va faceti repede bine!

Eliana tu cum esti????

Si eu sunt necajita ca s-a racit bazucu meu drag.....ne-am trezit la 6 ca se inneca cu tusea si cu mucozitatile.....offffff ce greu e sa fie bebe tau bolnavior

Pupici si sa aveti o zi mai buna decat mine!

Ioana& Alesio, bāzucu' lu' mama si urlaciosu' lu' tata(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Neata!

Pufymic, cum a racait bazucu tau? Multa sanatate si puiului tau de om.

PrInTeSs2_ mie nu mia zis doctora sa-i dau inca iaurt. Stiam ca se poate da de pe la 7 luni. Dar tu ce altceva ii mai dai in afara de laptic?

Ralucule, pacat mama ca nu stii sa accepti o intrebare/remarca nevinovata si fara intentii rele puse pe forum. Si pacat ca nu ai reusit sa-i dai fetei un raspuns mai putin taios si te-ai rezumat la a concluziona ca te-a SECAT remarca. Nu a spus nimeni ca acele suzete nu or fi testate sau alte alea. Ideea era ca poate in poze (unghiul din care e facuta poza) dadea impresia (desi poate in realitate nu e deloc asa) ca nu ar fi bine pusa si nu ar fi comoda pt copil. Cred ca nu era greu sa raspunzi frumos si nici sa accepti al doilea mesaj in care fata iti spunea ca nu merita acea exprimare caci n-a avut nici o intentie rea. Nu mai pot sa zic decat pacat, pacat, pacat.
Dar tot ma roade...care e faza cu "mi se pare mie ca....". Ce putea sa te invete madam profesoara ta? Pai eu daca spun ca "mi se pare mie ca Alexia Cristinei (mcm) are hainuta de fas ca Alexia mea sau nu?" ce ar trebui sa inteleaga (rau ma refer, jignitor, spus la misto, etc) Cristina (mcm)?

Eliana, esti mai bine astazi? Aissa voi cum va mai simtiti?

Despre bebe ce sa mai zic decat ca e o capoasa. Nu a vrut nici macar dimineata sa suga (pt prima data) si i-am dat cu biberonul 130 ml. Acum doarme iar eu plec pe afara la cumparaturi.

Va pup!

Alexia, de 5 luni +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neata fetele!
Mai dar ce ne mai certam..sper sa serezolve toate probleme astea.

Eliana-multa sanatate..sper sa te simti mai bine si bb sa nu pateasca nimic. Eu am fost in decembrie racita si m-au izolat de puiut...si de fiecare data cand ii dadeam tzitzi imi puneam masca, cu toate ca era ff incomoda..si ea a scapat de raceala.

Aissa-sanatate tuturor...tie multa putere sa ai grija de toti, dar in special ce Alexandra

Pufymic-ufff..sper sa nu fie prea grava raceala bazacului tau sisa treaca repejor.

Roandre-tare mult mi-a placut linguritza voastra..de unde ati cumparat-o? Eu i-am luat Inei una de plastic cu silicon dar cred ca e prea adanca si are marginile cam taioase.
Am si eu o intrebare...acum cand pleci la cumparaturi o lasi singurica pe Alexia?
Referitor la lista cudate de nastere..a mea e pe 7 martie..hihi de abia astept...

Ellen-si eu sunt super incantata de suzi de la NUK..ele chiar sunt de nota 10..de aia ma gandeam si la bibi tot de la ei.

Noi aseara am avut o peripetie tare nasoala. Dupa baita de obicei Ina papa si face nani...aseara a papat o tzitzi si dormita..dar in 10 min s-a trezit asa ca m-am gandit sa o iau din patut si ii mai dau putin..eu eram tare obosita si cand sa o ridic mi s-au inmuiat mainile si am scapat puiutul din brate ...Ina s-a speriat super tare siam inceput sa plangem amandoua..nu s-a lovit ca a cazut in patut de la o distanta de 10 cm cred...dar era aprope adormita..si dupa asta nu a mai vrut sa adorma deloc...se linistea putin si apoi cred ca-si amintea si incepea sa planga de ti se rupea sufletul...ufff ce mama iresponsabila sunt

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

am gasit ceva interesant despre alaptare, dar nu stiu daca am voie...

http://www.iubire.md/ro/milkfeed/cele_mai_raspindite.shtml

Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

me, my family and MY SON

Mergi la inceput