Mamici de mai-iunie (31)
Raspunsuri - Pagina 3
Danelutza spune:
LULUKU, NEFERTARI, CLORETA, GABITZA multzumesc pentru incurajare, avea dreptate sotzul meu sa nu ma iau dupa vorbe. Dar stitzi cum sint unele persoane care trancanesc ca sa se afle in treaba, sint unele care stiu si fac de toate. Inca o data va multzumesc din suflet si va pupicesc dulce, dulce, fetelor. Citeodata cred ca chiar as innebuni daca n-as avea cui sa ma pling, adica voua.
Daniela
si micutza ISABELLA din burtica
Luluku spune:
Danelutza, nu ai ptr ce...
Acuma ca sa te linistesti deplin vorbeste si cu doctorul tau, sa vezi daca va fi alaturi de tine chiar daca nu o sa fie de garda...sau mai stiu eu ce, si daca nu o sa fie cine o sa te ajute...si poti intreba si la spital care e procedura, macar sa stii dinainte la ce sa te astepti ...si la o adica sa aduci si mop-ul de acasa... hi hi hi hi
linisteste-te, mai exista si invidie pe lumea asta
cat despre statul la cozi.... nu cred sa fie coada la care sa nu fi stat pana acum...deh, asta e, mai rau e ca daca stau mult in picioare ma cam ia ametzeala, si cam rau
gabitzam spune:
Dana, pentru linistea ta poate ar trebui sa gasesti pe cineva care chiar a nascut acolo, sa-ti confirme sau nu situatia. Vorbele la a saptea mina ale cuiva nu valoreaza nimic in fata experientei reale. Nu se poate sa nu mai ai cunostinte, vecine, colege, etc, sa nu stie mai exact, fiind in cunostiinta de cauza.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
anky spune:
Danielutza,stai linistita,nu iti fa probleme caci in Elvetia nu te lasa aia acolo de capul tau.Vor avea mare grija de tine.Eu am stat ca la hotel aici in Olanda.Don't worry,be happy!
Fetelor,daca vreti sa nasteti prin cezariana eu zic ca e cea mai buna cale,eu am trecut prin amindoua dar acum sincer,aleg cezariana din start.
Succes si numai bine
Anca DPN 08.05.05
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
Cloreta spune:
danelutza ai sa ai toata atentia si ingrijirea de care are nevoie o mamica! Si cine iti povestea? O tipa care nu are copii? Care nu stie prin ce trece o viitoare mamica? Hehehe! Ia sa-i spui ca tu esti documentata, ca citesti si stii tot ce trebuie, ca tatai iti e alaturi, ca tu stii ca medicii sunt asa cum trebuie si sa vedem cu te combate :)))
Eu cred ca mamicile uita cu o viteza uluitoare imediat dupa nastere daca a fost ceva dureros, nu a fost tratata cum credea sau mai stiu eu ce, in clipa cand il va avea pe bebe in brate!!! Eu ma gandesc nmai la momentul ala

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
crissu spune:
Daniela daca nici tu care esti in Canada nu vei fi in siguranta atunci ce sa mai zic de Romania. Nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi deloc si mai ales sa nu asculti femeile care nu stiu ce vorbesc..........unele sunt tare rele.
M-am uitat si eu la emisiunea cu nasterile, pe care nu o ratez pentru nimic in lume de doua saptamani de cand am descoperit-o. Mie nasterea aceea naturala care a fost prezentata aseara,asa cum a fost ea prezentata, mi s-a parut in regula.Bine ca a aratat foarte putin dar cand am vazut ca i-a dat bebelusul in brate si ea l-a apucat cu amandoua mainile si la pupat am inceput sa 

. Mi s-a parut asa de emotionat si de gingas momentul si parca o seninatate s-a asezat pe fata mamicii.
Nefertari si Anky cand aveti voi chef ar trebui sa ne povestiti sincer cum e mai bine: cezariana sau nastere naturala.
Pengunica arsurile sunt normale in sarcina. Alinale cu ce crezi tu ca-ti face bine: miere albine, lapte dulce etc.
Cloreta iti doresc sanatate si daca poti evita sa iei medicamente ar fi cel mai bine.![]()
Criss si
22 saptamani+
nefertari spune:
crissu - dupa cum ai observat parerile sunt deja impartite - anky -pro / eu - contra.
Contra pentru ca - te leaga de masa , ti se introduce sonda urinara( ma rog -imi scapa denumirea ),te dezinfecteaza cu tinctura de iod imediat dupa ce te-au ras ( fapt ce ustura ingrozitor
) , iti taie pielea ,muschii, uterul si iti deranjeaza toate intestinele , risti sa ramai cu sechele toata viata(dureri la schimbarea vremii , muschi amortiti,cicatrice inestetica ) , iti capeti independenta de miscare mai greu ( in cateva zile fata de cateva ore cat ar dura dupa nasterea normala ) .
Daca mai vreti pot continua . Amatoare pentru cezariana mai sunt ?![]()
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
mstroie spune:
Eu urmaresc emisiunea cu nasterile de pe vremea cand eram aspiranta, anul trecut era miercurea la 11 noaptea, acum sunt reluari, in unele emisiuni ma enerva ca in loc sa arate mai multe nasteri, ii aratau pe doctori, ce casa au, ce masina, ce mananca, la ce restaurant...
Inca n-am arsuri, bebele meu o fi chelios, singurul lucru care ma deranjeaza este ca mi se infunda nasul noaptea.
Vad ca vorbiti de nastere, voi puteti alege daca vreti cezariana? Eu credeam ca cezariana se face numai in cazuri de urgenta, cand nu se poate naste normal.
Mari
27+ saptamani
DAVID
Cloreta spune:
Nefertari nu cred ca e nevoie de asa ceva, ma rog, o spui de parca ar ramane femeile mutilate pe viata dupa cezariana!
Ia te rog in calcul si femeile care au trecut de 35 de ani, cum e si cazul meu, care au probleme cu vederea (si eu am) sau care nasc prin cezariana fortate de imprejurari. Cateodata nu e alegerea noastra si asta ce ar insemna? Ca nu mai facem copii daca nu putem naste natural?
Mie nu mi-e teama sa nasc natural si stiu ca dupa cezariana te refaci mai greu dar sunt si cazuri cand si dupa nastere normala au fost probleme mari. Daca voi putea si nu vor fi probleme as vrea sa nasc natural dar stiu ca doctorita mea s-a gandit la cezariana de la prima vizita la ea.
Eu zic sa nu speriem pe nimeni, sunt si femei care se tem foarte tare de durere fizica, asta e.
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos