Mamici de mai-iunie (31)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

penguinica - e normal sa ai arsuri - babele spun ca ii creste par lui bb Cat despre puterea de convingere - e imposibil sa nu ai asa ceva in fata sotului - are si punctele lui slabe , nu ?

Dragelor , nu ma faceti sa va povestesc despre nasterea prin cezariana , ca o sa va piara cheful rapid .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Nefertari, pai spune-ne ca sa stim si noi cum alegem...
at de grav poate fi daca faci cezariana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

Pengunica , te rog, spune ne ce ti a spus doctorul despre epidurala/peridurala... ca ma intereseaza subiectul f. tare... !

crissi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Fetelor m-am intilnit simbata cu o tipa care nu are copii. Si incepe sa povesteasca, vezi ca la spitalul municipal daca nasti nu se uita nimeni la tine, te lasa singura, nu te baga in seama, itzi pune in camera bebelushul si chiar daca ai facut cezariana nu te ajuta nimeni cu nimic, sa nu te duci sa nasti acolo ca e de rau, mi-a indrugat fel de fel de prostii, pe care ea le auzise, nu stia nimic concret, ca duminica dupa amiaza m-a apucat frica de nastere, am plins de nu ma mai puteam opri. Sotzul ce ai patzit, ii povestesc ce-mi spusese tipa, el saracul s-a enervat si mi-a spus sa nu mai ascult prostiile altora. Eu plingeam de sarea camasa de pe mine, ca daca eram in tzara dadeam bani la doctori si aia stateau linga mine, ca aici nu cunosc pe nimeni, si da-i si da-i bocete. O fi normal sa fiu asa speriata si sa incep deja sa ma gindesc cum o fi la nastere ?
Iertatzi-ma ca v-am facut capul calendar cu problemele mele, cred ca de asta nici azi noapte nu am dormit prea bine si m-a durut cam tare burtica. Acum stau mai bine si ma simt mai bine ca am scris.
Va pupicesc pe burtici si sper sa ma incurajatzi.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Danelutza, ai innebunit daca te apuci sa crezi vorbele unei femei care nu a trecut printr-o maternitate decat poate in vizita.....
Cum adica sa te lase singura...doar nu o sa iti faci singura injectiile necesare, epiziotomie( daca vrei) sau sa tai cordonul ombilical singura, plus sa mai faci si curatenie dupa...poate dai si cu mop-ul daca tot esti acolo.....ce bataie le-as da unor astfel de femei...cum poti sa gandesti asa ceva....stai linistita nu te vor lasa singura, dar ai putea sa te duci pana acolo si sa le ceri niste detalii, de cum va decurge nasterea...si ce se va face...
Eu am niste nervi maximi, mai ales ca am observat ieri ca daca sunt femei intr-o incapere si imi vad burta se uita la mine de parca l-au vazut pe dracu...se uita de parca sau vazut o hoatza sau criminala..
imi venea sa urlu, ce mai!
Pe final, Danelutza calmeaza-te si nu te mai uita in gura lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata!
Isto bine ai venit printre noi si sarcina usoara!
Am vazut si eu putin din emisiunea de la Prima doar la partea cu nasterea naturala, nu am putut sa vad cap coada. Tipa mi s-a parut destul de relaxata cand m-am uitat eu, adevarul e ca ii luasem si sunetul la tv ca vorbea tati la telefon, am vazut si momentul expulziei si cum il curatau pe bb:)

Pengunica, arsuri pe gat nu am in schimb dupa ce pap imi vine mancarea inapoi multa vreme, trebuie sa stau semisezut pe pat destul ca sa imi fie bine.
Eu auzisem de faza cu crescutul parului la bb ca te ustura pe burtica, eu asa am avut niste usturimi cu toate ca ma creia o pauzasc bine.
Seara am observat de vreo doua zile ca imi alearga inima ca nebuna...

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

gabitzam - ca sa semeni tu cu rata sau rata cu tine trebuie intoarsa cu fundul in fata (rata) .Dar tot nu se potriveste .Arati foarte bine si se pare ca nu te-ai ingrasat mai deloc de la intalneala .

Danelutza - doar stii cum e gura lumii !!!!!! Pe de alta parte chiar daca ai cezariana nu e nevoie de ingrijiri speciale decat in primele 24 de ore dupa care te poti misca , poti avea grija de bb fara ajutorul nimanui . Asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji si nu mai asculta femeile fara copii , care oricum au o alta viziune asupra lumii .
Nu cred sa fie nasterea mai rea acolo la tine decat in Romania sau in orice alta tara a lumii , exceptandu-le pe cele subdezvoltate .
Sa nu-ti fie frica atunci cand vei ramane cu bb in camera - in primul rand instinctul iti da dicta ce trebuie facut ,iar fiinta acea rozalie de langa tine nu este nici pe departe foarte fragila si nu are nevoie decat de hrana si tandrete .

Stiti la ce ma gandesc eu cand mi se face frica de nastere ?- ca stramoasele noastre nasteau acasa , in sura,pe camp sau unde le suna ceasul. Ce igiena , ce ingrijiri speciale !!?? Iar noi acum ne vaitam si la o banala contractie .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Danelutza termina cu prostiile! Nu mai asculta la toate nazbatiile si pe urma daca ar fi sa o luam concret cu spitalul municipal eu am auzit ca e super. Haima ce d-zeu rad bebelinii de noi de fricoase ce suntem:))))
Luluku am patti si eu faza cu uitatul ciudat la burtica si la mine sambata la coada la Carrefour. Bine ca am stat doar cateva minute si m-a dus domnisoara aia draguta in fata la casa prioritara. Ete sa se mai uite na!:)))
Eu le compatimesc pe femeile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cloreta, cred ca ai avut noroc la Carrefour.
Tot simbata am fost si eu, s-a dus sotul meu la Relatii cu Clientii sa intrebe care-i treaba cu casele prioritare, de ce nu se respecta. I s-a raspuns ca ei nu pot face nimic, nu se pot certa cu lumea sa ma bage pe mine in fata.

A, si Danelutza se refera la alt spital municipal cred , ca ea nu este in Romania.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Hmm ce zuza sunt :))) Nu am citi cum trebuie probabil. Si la Carrefour clar am avut bafta, sa fi vazut ce priviri aruncau "doamnele" pe langa care am trecut. Si cand te gandesti ca poate printre ele erau si mamici..... Tipa a fost foarte draguta, era si micuta si slaba si mi-a tras ea caruciorul draga de ea. Tati doar a profitat de situatie hahahaha!
Mie mi-a prins bine pentru ca de la stat mult in picioare ma dor calcaiele de vreo doua luni.
Of poate daca se incalzeste si nu voi mai purta haine asa groase o sa merg civilizat si cu tramvaiul pana la birou.
Nu vreau nici sa ma duca tati si nici sa stau acasa inca. E singura forma de miscare pe care o fac zilnic, merg aproape doi km zilnic pe jos cred.

Mergi la inceput