Usi interior

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabrina spune:

Eu mi-am cumparat niste usi importate din Germania, din lemn stratificat, furniruite, arata f bine, aproximativ 6.500.000 usa cu montaj inclus. Pe astea le-am gasit in Valea Cascadelor, dupa multe cautari. Singura problema e ca se fac la comanda si dureaza 2-3 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Daca vrei sa iei de la Porta Doors, sa nu iei din cele mai ieftine, care chiar daca arata acceptabil sunt in genul vechilor usi de bloc. Au margine de lemn iar in interior sunt goale si au doar acele randuri de pal-cred. Iti recomand de la ei incepand de la usile gen "londra" care mie mi se par superbe - sau mai sus ca pret. Dar sa iei ce au in stoc daca poti, cel putin in Constanta astepti destul pana iti aduc la comanda.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi

Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

noi am renovat apartamentul in nov, dec anul trecut si tin minte ca am umblat o gramada. spre fericirea noastra am gasit o firma super. usile sunt misto, ei le-au montat, dar dureaza de la comanda pina la livrare ca sunt tare aglomerati. dar, nu m-am asteptat sa iasa asa bine, dupa cite vazusem in oras. toata lumea le-a admirat, inclusiv arhitectul cu care am lucrat. firma este undeva prin pipera. daca vrei mai multe detalii da-mi PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

eu am facut din aluminiu, insa arata foarte comercial si nu-mi place.
acum nu le mai schimb dar daca ar fi sa le mai fac o data, clar as face din lemn

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

eu am pus de la porta si sunt atre multumita de ele, mi-au asigurat si montaj contra cost , normal, dar a fost ok, si arata super , eu le-am luat pline ca sa fie mai ieftine, dar au tot felul de modele cu geam foarte frumoase, si clanetele le0-am luat tot de le ei pe argintiu , iar usile pe mahon , sunt superbe, eu zic asa mergi si sa le vezi sigur o sa-ti placa, si nu sunt nici asa scumpe, fata de aia de la pinum ...doamne ce preturi...sunt foarte frumoase intr-adevar dar prea scumpe

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput