Usi interior
As dori sa-mi schimb usile de interior din apartament.
Ati facut asta de curand?
As cauta totusi firme care sa asigure si montajul, dar sa nu-mi cada dintii la pret.
Credeti ca alternativa de usi PVC este mai buna? (aspect, pret...)
Astept parerea voastra. Daca denumirea sau site-ul firmei nu se poate scrie pe forum, va rog sa-mi scrieti pe PM. Multumesc!
Raspunsuri
dixie spune:
Daca ai f. multi bani si vrei usi de lemn... firma pinum si ~250-300 euro / usa.
Daca nu, gasesti usi la ~50-100 euro destule - iti recomand firma woodcote.ro - au un magazin pe nerva traian, vizavi de delta, sau mergi in sphera (pe langa razoare) si sunt si acolo ceva firme.
Montajul e la woodcote ~800.000 lei / usa.
Dixie
emaaimee spune:
Si noi am schimbat usile de interior din ap(din Ro).Nu sunt din Buc,asa ca nu iti pot recomanda acel atelier. Am optat pt usi de lemn facute la atelierul de tamplarie al unei cunostinte.Usile sunt super frumoase cu gemulete(4),date cu lac de culoarea ciresului si au fost f rezonabile la pret(anul trecut).Sa aveti grija(daca alegeti varianta asta) ca lemnul sa fie uscat( de aceea e de preferat sa aveti niste cunostinte sau sa cumparati usi scumpe pe care sa le puteti duce inapoi daca nu e lemnul uscat).Noua nu ne plac usile de pvc in casa(am vazut la niste prieteni),arata prea clinic,dar asta depinde f mult de gusturile voastre...
Succes!
si pestiuc iubit de 20s
cris1511 spune:
Sau ai putea sa le imbraci in furnir pe cele vechi.Costa asa vara 1800.000lei /usa, e un atelier de tamplarie pe Sos Fundeni, dupa XXL cam 100 m.Am vazut ca aratau destul de bine in final,dar mi s-a parut destul de scump, totusi.
Cristina
terry spune:
nu vreau sa investesc f. mult in aceste usi (poate la casuta pe care vrem s-o construim).
voi incerca la woodcote si sphera (pe site-ul lor am vazut chiar cateva modele dragute).
multumescnu vreau sa le modific pe cele deja existente pt. ca tocaria a cam cedat si asa mai bine le schimb cu totul.nici eu n-am vazut intr-un apartament usi de PVC (doar in poze) si e f. adevarat ca nu se compara imaginea lemnului cu plasticul.
flori76 spune:
Noi ne-am pus usi de PVC asta-vara si-ti spun sincer ca nu as mai face asta.Nu se compara o usa de lemn,lucrata frumos,cu una de PVC.Cu cele de PVC tot apartamentul are imagine de birou,parca nu e "cald",nu da intimitate...
Acum...sa nu dati cu rosii...gusturile nu se discuta,nu?
Flori
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
carola spune:
quote:
Originally posted by maggda
Usile de aluminiu arata f bine si costa intre 200-250 euro.
Magda si Bianca 6 ani
iti mai pui si termopane si te asfixiezi in cazul in care inchizi usile. Ramai fara aer. Si se face o caldura...
dixie spune:
Daca iei de la Woodcote, vezi ca eu am avut o problema pe care inca n-am rezolvat-o...dupa ce am montat usile am vazut ca nu se inchideau bine... ca una din ele avea 'burta' in dreptul clantei care o facea sa stea un pic la distanta.
Am dat tel. si au zis ca vin sa constate sa vada... sper sa fie ok pana la urma. Deci ai grija si cere garantie, ca uite eu n-am facut asta. Sper sa rezolv sa ma pot muta in curand.
Si eu cred ca pt. un apartament de bloc nu merita sa dai prea mult pe usi! La o casa, e altceva...
Am vazut si eu din PVC... si a fost 'interesant'... aveau un geam evident... semi-mat... dar... inclusiv usa de la baie ;) si mi s-a parut cam ciudat... ce-i drept posesorul era un burlac!
Dixie
Victoria spune:
Am fost saptamana trecuta la Pipera, si acolo gasesti usi de lemn superbe care, cu toc, feronerie( clante etc) si montaj te scot cam la 7 milioane bucata..si ti le fac pe comanda, la dimensiunile pe care le vrei
Un mic showroom am vizitat chiar la poarta AFR, la Soseaua Pipera nr. 46 A.
V.
veni, vidi, Victorie!
miricaf spune:
Cauta la Porta Doors. Sunt POloneze dar acum se fac si la Arad. Dealerul pe care-l stiu se afla visavis de cinematograful (fost) Melodia (Lizeanu). Sunt cam scumpe dar grozave.