Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Am mai citit din urma.. For2nity, eu il las pe Alex sa-si bage manutele in gurita, nu l-am oprit niciodata. O face cu atata inversunare si placere incat nu-mi vine sa il opresc. Si nu o face de foame pentru ca si le baga in gurita si dupa ce mananca, de fapt cam tot timpul o face . Cat despre jucarii, deocamdata inafara de carusel si o jucarie zornaitoare nu are nimic. Cand vreau sa ma joc cu el stau in pat cu genunchii indoiti, il pun pe genunchi cu fata la mine (deci are capul la acelasi nivel cu al meu) si ii cant, ii vorbesc, ne gangurim, fac gimnastica usoara cu mainile, etc. Eu una nu o sa-i cumpar nici mai tarziu prea multe jucarii pentru ca mi se pare ca in felul asta si-ar pierde simtul valorii.. Mai bine sa aiba 5 jucarii la care sa tina decat sa aiba o suta pe care sa le arunce de colo-colo. Asta este opinia mea personala si sper sa nu mi-o luati in nume de rau. La urma urmei fiecare face cum vrea .
Am cumparat un CD cu muzica pentru copilasi (Levantis - Mother and Baby) si e super pentru ca mai multe melodii au ca fond batai de inima. E foarte linistitor pentru bebe :-)

Eliza si Alex (15 nov. 2004)
http://community.webshots.com/user/tincuta101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata indragostitelorsi LA MULTI ANI!
azi noapte ruxy s-a trezit la 5,30 si a vrut sa pape din san....asa ca am scapat de muls, ce o fi mancat numai ea stie, dar ideea este ca abia la 8,30 a mai cerut de mancare, asa ca presupun ca s-a saturat cat de cat....
SABINA,mai am galactogil si in casa, uite o sa mai incerc sa iau...sa vad ce se intampla, poate atunci cand am luat si mi-au aparut pe fatza chestiile alea o fi fost de la altceva.
ce faceti astazi? pe unde va distrati?
noi cred ca o sa iesim putintel pe undeva cu alex, ca pe el il cheama si valentin(desi in calendarul ortodox sf valentin este abia peste 2 zile pe 16)
andreea, am glumit, stiu cum este sa faca copilul impresie buna hi hi si de fapt numai tu sti cum te chinuiesti cu ea.
v-am pupat si va urez o zi minunata

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns f.anomis spune:

Paxela, si noi avem aceeasi problema cu biberonul si tzitzica. Biberonul il ia greu de tot, iar tzitzica e aproape goala. Ieri ne-a vizitat soacra.......si-a fortat-o pe biata bebelusa sa manance 120 ml. I-a imobilizat si mainile si picioarele sa nu se zvarcoleasca, si-n decurs de o ora jumate a reusit sa-i bage pe gat. Victorioasa ii zice: "I-am aratat lui mami cum trebuie sa manance un bb!"Nu mai vorbesc de soacra ca-mi vine sa plang.
Fulguletz, si noi tot cu "Cutiuta muzicala" ne distram. Rata, motanul, Mos Craciun...canta mami toata ziua, plus, 3dragostea din tei" cu Haiducii.
Simona si Olivia Maria (06.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilenus spune:

F.anomis, e revoltator felul cum s-a purtat soacra ta cu copilasul tau. Nimeni nu are dreptul sa se poarte asa cu un copil, chiar daca e bunica lui. Si ti-a mai si spus victorioasa ca asa trebuie sa te porti cu un bebelus. Daca te-a deranjat, de ce nu ai impiedicat-o? Iarta-ma daca mi-am expus parerea probabil intr-o chestiune care nu ma priveste dar nu m-am putut abtine, eu una daca ii facea asa Anei mele...nu stiu ce eram in stare sa-i fac, soacra sau nu . Mama, ce nervi mi-am facut.

Veve, acum am vazut ca ai trecut-o pe fetitza mea cu 3750 g la lista de mamici cu puiutzi, ea a avut 2750; daca a fost greseala mea cand am scris, sorry, dar ea saracutza a fost micutza, a venit acasa cu 2600, acum are 5500 si suntem foarte frumusele.

Mercic mult si pupikuri mey, mamici si pitici.

elena si ANA (2.11.2004)

http://photos.yahoo.com/elenapangica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ADRIANA, si eu am avut parte de baie cu spuma aseara.
Fetelor sunt disperata: bebe chiar numai vrea sanul, si mi-a crescut lactatia de cand ma mulg sa-i dau in biberon. Ce ma fac? Urla ca-n gura de sarpe cand ii dau sanul...
Inainte il mai lua noaptea, dar acum nimic. Ma oftic de numai pot, ce sa fac sa-l accepete din nou? Parca nu-mi vine sa renunt. Sa-l las sa i se faca foame rau si apoi sa incerc iar? Am mai facut asta si tot nu vrea
.
JASMINE, mie nu mi se retrage burta de nici o culoare, parca sunt ca somalezii aia, slaba la picioare si cu burta mare.
Vreau sa te rog sa-mi mai spui si mie de mixerul tau, ce firma e si cat a costat, ma gandesc sa iau si eu cand o sa-l dau pe pireuri. Multam.
CRISTINA, indraznesc sa te intreb daca imi poti imprumuta si mie pompita ta,te rog,ca am vazut ca Monica a luat-o de la Miche. Ce zici?

Onitza-mami lui Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna fetelor! La multi ani de ziua indragostitilor
Voi ce le facetzi cadou iubitzeilor vostrii? Eu i-am facut sotzului un tort de ciocolata in forma de inimioara(jumatate eu il mananc)
Fetelor mi-am gasit linistea!!!!!!!Dar nu fiindca s-a cumintit teroristul meu ci fiindca i-am cumparat leagan.Mai vrea el inca in bratze dar totusi am mai scapat ,ii place mult de tot,se uita peste tot,mai pot sa mai imi vad si eu de ale mele nu sa fiu tot cu el in bratze. Ieri la magazin cand l-am pus sa vedem daca ii place a inceput sa rada,asa ne-a convins sa il cumparam,si iarasi cand ne-am intors acasa si l-am pus in leagan a inceput sa rada si poate o sa vi se para o prostie dar mie mi se pare ca de ieri puiutzul meu este mult mai fericit. Mai nou cand ii iau manutza si vorbesc cu el rade cu toata guritza de imi vine sa il mananc tot! Poate este doar o coincidentza sau poate pana acum se plictisea rau de tot saracul stand mereu numai cu ochii in tavan. Leaganul este tip scoica deci i s-a marit considerabil campul vizual si sunt sigura ca i se pare foarte interesant si ca invatza mult. Ce mai, am un bebe fericit si eu si mai fericita pe langa el
Am pus si noi pozici noi

Stefania si David 24.12.2004

http://www.babiesonline.com/babies/d/davidel/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna fetelor! La multi ani de ziua indragostitilor
Voi ce le facetzi cadou iubitzeilor vostrii? Eu i-am facut sotzului un tort de ciocolata in forma de inimioara(jumatate eu il mananc)
Fetelor mi-am gasit linistea!!!!!!!Dar nu fiindca s-a cumintit teroristul meu ci fiindca i-am cumparat leagan.Mai vrea el inca in bratze dar totusi am mai scapat ,ii place mult de tot,se uita peste tot,mai pot sa mai imi vad si eu de ale mele nu sa fiu tot cu el in bratze. Ieri la magazin cand l-am pus sa vedem daca ii place a inceput sa rada,asa ne-a convins sa il cumparam,si iarasi cand ne-am intors acasa si l-am pus in leagan a inceput sa rada si poate o sa vi se para o prostie dar mie mi se pare ca de ieri puiutzul meu este mult mai fericit. Mai nou cand ii iau manutza si vorbesc cu el rade cu toata guritza de imi vine sa il mananc tot! Poate este doar o coincidentza sau poate pana acum se plictisea rau de tot saracul stand mereu numai cu ochii in tavan. Leaganul este tip scoica deci i s-a marit considerabil campul vizual si sunt sigura ca i se pare foarte interesant si ca invatza mult. Ce mai, am un bebe fericit si eu si mai fericita pe langa el
Am pus si noi pozici noi

Stefania si David 24.12.2004

http://www.babiesonline.com/babies/d/davidel/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ELIZA, cum e prima zi de serviciu? Mereu uit, dar acum numai scapi. Sa inteleg ca l-ai lasat pe bebe cu o bona, parca asa era vorba. Pliiiiiiiiiiiiiz spune-mi daca ai apelat la o firma specializata de babysitter sau cum ai acut...si cat te-a costat? DIn cate am inteles si sefu vrea sa ma cheme la serviciu si nu prea stiu ce sa fac, eu as mai sta, macar pana la 6 luni...
SABINA, GANDACICA, help, ce ma fac cu copilul asta??? Il las sa se infometeze si apoi incerc??
LA MULTI ANI INDRAGOSTITELOR!!!!!!!!!! Ce planuri aveti pentru diseara??????

Onitza-mami lui Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilenus spune:

Mai mamici, mai, ce e cu copilasii astia care nu mai accepta tztzica? Si de ce? Ia ganditi-va, ce faceau copilasii daca acum o suta de ani si mai bine nu mai acceptau tztzica.. ca nu exista lapte praf. E cumva aceasta situatie o problema a vremurilor moderne?
Eu sunt o fericita cred, mananca comoara mea numai tztzica fara sa faca scandal, nici nu apuc sa ma asez comfortabil ca e deja cu ea in gura.
E cumva datorita faptului ca la primul tipat ia-ti dat cumva biberon, speriate ca nu mai aveti lapte? Si eu as fi fost tentata ca si Ana a fost de cateva ori mai agitata dar a mancat intr-un final. Hm, e de reflectat.

Pupici, mamici si pitici

elena si ANA (2.11.2004)

http://photos.yahoo.com/elenapangica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

La multi ani de ziua indragostitilor.
Azi, la mine in familie e mare sarbatoare, fetita mea impilneste 1 an...de la conceptie.
Eliza5, ti-am luat-o inainte , eu am inceput serviciul din 5 ianuarie.
F.anomis, nu mai gandi rau despre soacra ta.Am patit si eu asa cu sotul meu si ne certam asa de rau din asta de era sa ne despartitm, hehe, pe bune.Dar mi-am dat seama ca are dreptate.Prima data din cauza manutelor nu reusea sa adoarma. A impachetat-o intr-un scutec intr-o pozitie pe care acum o numim "pozitia fracului", piciorusele ii raman libere. Odata ce era in frac adormea imediat.La fel si cu mancatul, urla si se zbate uneori si nu vrea sa ia biberonul in gura, asta pt ca e mereu atenta la altceva si da din manute ca bezmetica. Prima data am crezut ca nu-i e foame, dar odata imobilizata suge cu lacomie, deci nu fortata.Cand nu ii este foame n-ar suge nici legata cu 10 funii.Bebelusii nu au ceea ce numim atentie distributiva, nu pot sa fie atenti si la manute sa si le studieze si sa si manace.Cel putin asa e fetita mea.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004) http://photos.yahoo.com/for2nity

Mergi la inceput