Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

am pus si noi poze noi

Alexa si bebe Silviu http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilenus spune:

Mikimi, fetita mea are 3 luni si 2 saptamani si intr-adevar ragaitul iese mai repede, o bat o data sau de doua ori pe spate si gata. Uneori ragaie in timp ce suge, hihihi.

Adka, bine ai venit printre noi, o sa vezi ca iti va fi de folos sa intri in contact cu mamici ca tine. Poti oricand sa ceri un sfat sau sa dai tu, la randul tau, sfaturi altor mamici. Mie imi prinde bine sa "ascult" experientele celorlalte mamici, multe lucruri s-au lamurit in capul meu astfel.

Pupici, mamici si odihna placuta

elena si ANA (2.11.2004)

http://photos.yahoo.com/elenapangica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Onitza,si mie mi s-a parut ca Baby Drink e mult prea dulce asa ca l-am facut mai diluat,adica am pus cam 75-80 ml de apa in loc de 50 ml cat scrie in prospect.

La capitolul “cine e cea mai grasa de pe-aici”…tot eu conduc detasat,stai linistita.

Voi vorbiti de tuns copiii…al meu are o chelie spectaculoasa.

Adka,bine ai venit,sa-ti traiasca puishorul.

Mikimi,bebele meu are peste 3 luni si jumatate si nu prea mai ragaie dupa masa,adica uneori ragaie,alteori stau mult si bine sa-l bat usor pe spate si …nimic.

Mai,si am uitat sa va spun ca ieri am luat din Carrefour un mixer vertical de care sunt foarte multumita.I-am facut azi lui Radu mar copt + suc de portocala,am folosit mixerul 10 secunde si a iesit…ZEISS.A papat bebe mai bine decat ieri si alaltaieri,cand le-am pasat cat am putut eu de bine cu o linguritza dar ce a iesit nu era nici pe departe asa fin ca azi.

Mie dr mi-a zis sa-i dau de la 3 luni mar copt pasat,diluat cu suc de portocale si azi e a 3-a zi de cand am inceput (am asteptat pana a facut Radu 3 luni si jumatate).

Pt ca a primit foarte bine combinatzia asta,o sa continuam asa cam o saptamana sau 10 zile si pe urma incercam si altceva:mar copt+mandarine,suc de mar crud,suc de morcoveatza….

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Eu am tot mai mult probleme cu net-ul. S-a schimbat furnizorul si luna asta e gratis...numai ca nu merge
Parca pe zi ce trece sunt mai agitati "teroristii" mei. Stiti ce fac mai nou: dorm cu randul! Asa ca eu tot timpul am cate un copil de grijit. Ma epuizeaza...la propriu. Tudor azi aproape tot timpul a stat cu pumnisorii in guritza. Imi si venea sa rad, parca nu stia cum sa si-i indese mai tare. Tare scumpic e! Si nu pot sa-l fotografiez ca are ceva probleme aparatul nostru. Bianca e mai "delicata", ea nu prea isi baga pumnisorii in guritza...si mananca parca putin mai frumos, nu-si mai umple toata fatzuca de lapte.

ONITZA bine ai revenit. Felicitari pentru examen, ma bucur mult pt.tine. Nici Bianca nu mai vrea la san, si uneori nici Tudor. Cred ca nici nu prea mai e mult laptic. O sa incerc cu mameloanele de silicon pt. ca mi-e cam greu sa-i infometez. Multumesc mult!

ELE sanatate multa si cat mai repede pentru Denisa. Imi pare rau sa aud ce probleme are.

FELIS nici eu nu-l prea decalotez, doar asa putin la baie sa-l curat. Mi-e frica!!!. Cum e funduletzul lui Mihaita? S-a vindecat?

TRY iti multumesc si eu pt frames-uri

BITS ce e cu ceaiul BABY DRINK? Doar pt. ca e dulce?

La mine nu au venit "rusii", v-am auzit vorbind. ONITZA ziceai ceva de test. Mie mi-a zis medicul ca atata vreme cat alaptez e posibil nici sa nu vina. Nu e asa?

Aaaaa si sa nu uit: tocmai am facut o baie cu spuma!

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, am incercat si cu pompa manuala, cea a lui miche careia ii multumesc mult de tot...e o dragutza dar darius e si mai dragutzel, este o minune de baietzel, grasunel, frumusel si un vorbaretz...mi-a facut o reprezentatie de numai la el m-am gandit si-i povesteam si lui ruxy de el cand am venit acasa... aoleo...ma bate fulgu
asa cum va spuneam am incercat cu pompa si in vreo 45 de min abia am reusit sa scot 50 ml lapte din ambii sani....si cu dureri cam mari...voi ce ziceti, sa ma las de sportul asta cu alaptatul? acum nu am nici o sansa sa mai scot ceva desi au trecut vreo 4 ore de la muls...sanii sunt fff moi si fara lapte.
ma duc sa ma culc ca moooorrr de sooomn...va pup, noapte buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

monica, eu as spune sa nu renunti de tot.Adica da-i san 10 minsidupa aia biberonu.
Daca nu merge nici asa...da-i doar 2, 3 mese pe zi de san.dar cu sistemul san + bibne poate se mai stimuleaza lactatia.
Galactogil ai luat? sa stii ca nu are cum sa fie el alergic,pe bune....

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Inainte de-a ma culca am mai aruncat un ochi, doar asa.
Mor de somn, dar trebuia sa va urez: Somn usor, mamici!, ca bebiciiiiii isi vad de-ale lor pe liniste!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

neata fetelor

in dimineata asta Silviu nu a mai dormit pana la 11 ooff s-a sculat de la 8 si plange ca ii e foame pe biberon nu il vrea iar titzi daca i-o dau goala musca
pana acum aveam problemele astea doar seara dar vad ca s-au mutat si dimineata sper sa nu il tina sa fie doar o toana sau cum zicea tati cum sa doarma bb intr-o zi asa speciala

Alexa si bebe Silviu http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!Iata m-am intors si eu la Pitesti aseara,dar abia acum am dat drumul la calculator.Aici ninge de ieri ceva de speriat!In Bucuersti cum e?Ca ieri cand am plecat eu ploua.....
Monica,ce-mi faci?O sa zica lumea ca sunt eu nebuna!Pai trebuia sa o auzi inainte sa ne vedem,cand a urlat 3 satii de tramvai!Sau ieri cand nu a dormit afara decat 30 minute,apoi neam sa mai vrea in carut....Hai ca am glumnit cu tine,nu te supara.....E cuminte,oricum mai cuyminte decat acum cateva saptamani.
Fetelor,o fi Mariuca scumpa,dar sa o vedeti pe Ruxi...Mie imi venea sa o ciupesc de nasuc mereu,norocul ei ca dormea..dar data viitoare nu mai scapa!E asa de dulce,are un caput micut si un nasuc....ce mai,bebelus adevarat!
Miria,frumoasa foc!Sa aiba noroc si tu sanatate sa o cresti.E asa de scumpa...
Eu incerc sa o pacalesc cu suzeta.Afara mai imi reuseste ca ii trag costumul pana mai sus si o prin sub el si vrea nu vrea i-o tine in gurita si ea molfaie.Dar in casa....O tin eu cu mana si ea tot incearca sa o de aafara....Dar parca o mai linisteste,mai ales afara unde nu-si poate suge mana.
Roserb,a avut ginerele meu probleme?Sper ca acum e oK.Pupici de la mine si Mariuca.
Maine sau azi mai tarziu,punem si noi poze...ca a uitat cascatu'de Sebi al meu CD-ul in masina...
O zi buna,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124
Pupici si o saptaman buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Dragelor, va scriu de la serviciu . Se pare ca sunt prima care incepe lucrul, nu? Oricum, nu sunt de invidiat: mi-e dor de bebe de mor... Si in curand o sa trebuiasca sa ma duc la toaleta sau undeva sa ma mulg pentru ca deja incep sa ma doara sanii :-( Tare mi-este greu, dar asta e, o sa ma obisnuiesc eu..
Eu cu diversificarea o sa incep usor - usor doar dupa ce implineste copilul 4 luni. Mi se pare foarte devreme acum. O sa incep cu o lingurita de suc de morcovi, apoi doua si tot asa..
L-am cantarit ieri si avea 6,700 kg - e un grasunel manca-l-ar mama . Avand in vedere ca implineste maine 3 luni, as zice ca a luat foarte bine in greutate.
Mi-e ciuda ca nu cred ca i-a trecut inca problema la ochisori. Daca mai tineti minte, i-am facut analiza secretiei conjunctivale si am descoperit ca are stafilococ auriu. Antibiograma a aratat ca e sensibil doar la un singur antibiotic pe care l-am folosit in fiecare zi timp de mai bine de o saptamana si totusi vad ca se mai formeaza "puroi" galben in contul ochiului cateodata. Daca nu trece pana la sfarsitul saptamanii, iar ii mai fac o analiza a secretiei sa vad ce se intampla.
Cu decalotarea: la baita, eu ii trag doar putin pielea in jos de pe putica, pana cand apare o gaurica mica-mica. Deci nu exagerez, nu il doare, trag doar cat sa pot sa il curat cu o compresa sterila acolo in varf, unde se aduna o chestie albicioasa.
Cu trezitul noaptea - inca se mai trezeste la 3 noaptea si la 6 dimineata, dar am observat ca ceasul meu biologic s-a sincronizat perfect: eu ma trezesc cu cateva secunde inainte sa se trezeasca piticul :-)
In rest, ce sa spun, mi-e asa de drag ca il pup tot timpul. Il adulmec peste tot, parca sunt obsedata: imi place sa il miros in cap, in gura, il imbratisez tot timpul si ma joc cu el :-) Atat de fericita nu cred ca am fost vreodata: stau cateodata si ma uit la el si nu-mi vine sa cred ca am putut sa fac asa o minune. Sunt clipe cand sunt cu piticul meu cand simt ca asta este fericirea absoluta si nimic nu poate egala sentimentul pe care il incerc cand ma uit in ochisorii lui..

Eliza si Alex (15 nov. 2004)
http://community.webshots.com/user/tincuta101

Mergi la inceput