eu zic sa te mai interesezi cel putin legat de ap. dc era al tau dinainte de casatorie el nu are nici un drept asupra lui.. asta in cazul in care ii ceri sa plece...
eu te-as intreba altceva... tinanad cont de cum evolueaza rel voastra (mai bine zis de cum nu evolueaza) chair crezi ca e momentul acum sa aveti un copil?
stiu ca special te-ai operat pt asta.. dar ... nu pare deloc genul care o sa te sustina pe per celor 9 luni de sarcina si mai ales dupa aparitia unui bebe.
quote:
Originally posted by Elise
Stefana, pot face FIV.
Dar asta puteam sa fac si fara sa ma operez.
Acum, la o luna dupa o op. complicata, soldata cu trompe si ovare reparate si in functiune, sa le dau pe apa simbetii...ce daca sint sanatoase....si fac FIV pentru ca iubitul meu sotz nu "e incitat" in ziua aia?
Adica sa fac tot tacimul de tratamente si analize pt FIV ...stimulare ovariana... prevalare de ovule... samd, plus citeva mii de dolari, si o sansa de reusita de 20- 30% pentru ca sotul meu "nu se simte incitat" ?! Sau pentru ca nu i-am spalat vasele?
Mai bine renuntz la el...si iau porku la kg. ... cu scuzele de rigoare.
Elise
Am citit toate paginile si cand am ajuns la ultima pagina am constatat ca ELISE nu a mai trecut ca de multicel pe la acest subiect.
ELISE unde esti ???