Tudor isi poate pierde mama ! S.O.S. !

Tudor isi poate pierde mama ! S.O.S. ! | Autor: Achamot

Link direct la acest mesaj

"Sora mea Alina are 26 de ani, si in august a nascut un baietel. Totul era bine, va dati seama ca toti eram fericiti, insa la scurt timp totul s-a transformat intr-un cosmar.
Dupa nastere fiindca sora mea s-a simtit foarte rau, normal ca doctorii i-au facut analizele, si am aflat ca are leucemie granolucitara cronica si ca singura sansa sa traiasca e transplantul de maduva care cred ca stiti si voi este enorm de mult.
Pentru toata familia a fost un soc, si acum ne zbatem sa strangem bani pentru ca Alina sa poate face transplantul.
Da intradevar acest mesaj este un anunt umanitar. Am speranta ca mai sunt oameni cu suflet bun care se gandesc si la faptul ca pot sa ajute o persoana sa traiasca.
Suntem disperati si numai Dumnezeu stie prin ce trecem noi acum, insa avem speranta ca sora mea se va face bine pentru ca are un copilas de crescut, si pentru ca nu e corect ce se intampla.
Va multumesc tuturor celor care vor fi alaturi de noi si stiu ca Dumnezeu o sa-i rasplateasca.
Daca puteti sa ne dati niste sfaturi puteti sa-mi scrieti.
Va rog ajutati-ne!"

Donatiile se pot face in conturile:

BANCA TRANSILVANIA
SUCURSALA SATU MARE
TEL.:716045,716825,FAX.:716305
SABAU ALINA
cont RO41BTRL03101201215988XX-LEI
cont RO24BTRL03102201215988xx usd
cont RO87BTRL03104201215988xx euro

Adresa mea este:
PUCHIANU DIANA
Str.Simion Barnutiu, Nr. 39, Ap.1
Oradea, Jud.Bihor
Cod postal: 410213
tel.:0723130404

FOTOGRAFIA LUI TUDOR SI A MAMICII LUI GRAV BOLBAVE SE POATE VEDEA LA :
http://www.hanuancutei.com/forum/index.php?act=Attach&type=post&id=267770

O,Tempora!O,mores!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Draga Diana,
ma rog ca Dumnezeu sa o intareasca pe sora ta, pana se gaseste o solutie pentru insanatosirea ei.
Nu exista nici un tratament naturist?
Cred ca acum are nevoie de multa dragoste...este atat de tanara...si cred ca-si doreste din tot sufletul sa-si poata creste micutul adorabil.
Din ce fel de analize iese acest diagnostic? Care erau simptomele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Achamot spune:

Nu este vorba despre mine,ci despre Diana Puchianu.
O sa o indrum sa isi faca un cont aici pentru a va da detalii.

NIHIL SINE DEO !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_p spune:

Iti multumesc ca esti alaturi de noi.
Am incercat si tratament naturist insa a trebuit sa renuntam la el pentru ca Alina a slabit foarte mult dupa el.
Acum face tratament cu interferon,medicamentul care se da in faza asta a bolii, insa acesta ii foloseste pana la un moment dat cand nu va mai putea controla boala.De aceea ne chinuim sa strangem bani pentru transplant pentru ca e singura alternativa in momentul de fata ca Alina sa traiasca.
Iti dai seama ca copilasul e totul pentru ea, si pentru el trebuie sa traiasca!
Diagnosticul a fost dat de dr.Petrov din Cluj, la inceput pe baza analizelor, iar apoi i-au facut un examen citogenetic din maduva unde au gasit cromozomul alfa care indica prezenta bolii fara nici o indoiala.
Analizele au fost facute chiar dupa ce a nascut pentru ca nu putea sa stea in picioare si se simtea foarte rau.
Acum boala se manifesta printr-o oboseala accentuata si dureri de picioare si spate.
Ne rugam la Dumnezeu ca sa fie langa ea si sa o ajute.
Intradevar transplantul costa enorm insa nu putem decat sa speram ca ne veti ajuta pentru ca singuri nu o putem strange, orice suma cat de mica este de folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibaba spune:

sub indrumarea carui doctor a urmat tratamentul naturist ?
l-a urmat un timp suficient? pentru ca de regula aceste tratamente dau rezultate intr-un timp mai indelungat ... si starea de slabiciune putea fi de la boala nu de la tratament ...

Mergi la inceput

Am gresit cand am spus a urmat, trebuia sa spun a inceput sa urmeze un tratament naturist, insa a fost foarte greu pentru ea si nu a rezistat.Noi nu am putut sa o fortam. tratamentul l-am primit de la o doamna cu cunostinte in asa ceva.Poate ca trebuia continuat tratamentul, stiu ca isi face efectul dupa o perioada indelungata, sau poate ca nu era un tratament bun, cert este ca ne-am speriat ca Alina a slabit in greutate atat de mult,si pur si simplu ea nu a mai vrut sa il continue, trebuia sa nu ai suflet ca sa nu o intelegi.
Totusi nu am auzit de persoane care sa se fi vindecat de leucemie cu tratament naturist.Iti dai seama ca ar fi foarte usor totusi spre deosebire de transplant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

diana, transplantul unde se poate face si care sunt costurile?
Voi unde cautati sa strangeti fonduri? La guvern ati incercat? Cam ce piste ati inceput?

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Transplantul se poate face in strainatate (germania,franta, italia,)probabil si in alte parti insa aici stim sigur, costurile sunt intre 150.000-200.000 euro.Din cate am inteles se face si in Romania insa doctorii nu ne ofera informatii si din ce am reusit sa aflam se fac doar 2 pe an si exista o lista lunga la care poti sa te inscri, dar nu ai sanse, oricum doctorii ne-au indrumat sa facem dincolo transplantul.
Guvernul, din cate am inteles,aloca niste fonduri in cazuri de foarte mare urgenta, in special la copii, dar risti sa mori inainte ca dosarul sa ti se aprobe.
In Baia Mare exista o asociatie care lupta impotriva leucemiei si care colaboreaza cu medici din Italia, insa si acolo este o lista foarte lunga. Iti dai seama ca Alina e inscrisa pe lista, insa sunt slabe sanse pentru ca sunt foarte multi bolnavi cu diferite tipuri de leucemie, iar transplantul e foarte costisitor, pentru ca bolnavul trebuie sa stea 6 luni intr-un fel de boxa sterilizata, sistemul imunitar este cam zero si nici o bacterie nu are voie sa ajunga la bolnav, si se fac foarte putine pe an.
Suma incercam sa o strangem de peste tot, de unde putem pentru ca, asa cum am zis, si nu suntem singuri in situatia asta, nu se aloca nici un fond din alta parte, doar interferonul, medicamentul pe care il ia Alina acum e gratuit. Am apelat la biserici, apelam acum la voi.Pana acum in contul Alinei s-au strans 113 milioane,cu ajutorul rudelor si a prietenilor.
Daca stiti mai multe, va rog din suflet sa-mi spuneti, poate ne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Eu nu stiu mai multe, nu stiu chiar nimic. Dar trebuie incercat in toate felurile posibile.......de la firme, organizatii, la oamenii de pe strada. Este vorba de viata unui om......eu as iesi in strada, cu pancarte....cersind, daca ar fi nevoie.
Eu, personal, am sa donez o suma, mica, cat pot, imediat ce am posibilitatea fizica de a o face.
Am stat si m-am uitat la copilul meu, imaginandu-mii cum m-as simti daca as fi in situatia surorii tale. Nu am reusit. Nici nu vreau sa-mi imaginez ce simte, si ce simtiti voi toti de langa ea.
Nu stiu care-s sansele de reusita, nus tiu mai nimic despre leucemie, dar stiu ca daca exista o speranta ca ea sa traiasca.....trebuie sa va tineti de ea, si sa fiti foarte activi.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Doamne da-i sanatate Alinei!
Diana sa nu pregetati nici un efort pentru a o ajuta! Sa nu pierdeti speranta, credinta si INCREDEREA in Dumnezeu! Rugaciune si iar rugaciune din toata inima!
Sa fie sanatoasa si sa aiba sansa!

Mergi la inceput

Sa sti ancuta ca in momentul cand am auzit de leucemie primul meu gand a fost ca e o boala mortala. Atat stiam.Pe masura ce am inceput sa ne informam despre ea ne agatam de fiecare informatie, ne faceam sperante pentru ca apoi sa aflam altele noi, care faceau ca incet incet ceva din noi sa moara,si tot asa. Transplantul e foarte riscant, depinde de o gramada de factori, insa avantajul e ca Alina e tanara si sunt mai multe sanse.pentru noi, fiindca inafara de increderea in Dumnezeu ca o va ajuta pe sora mea sa se faca bine,transplantul e singura optiune, incercam sa ne concentram sa strangem suma asta enorma, pentru ca in momentul cand medicamentele nu vor mai avea efect sa fim pregatiti si sa putem sa incercam ultima solutie care a ramas, incercam sa nu ne gandim la riscuri si la ce va mai fi, pentru ca la un moment dat simti ca inebunesti, stiind ca tu nu poti face nimic, ca esti legat de maini pur si simplu.
Crede-ma ca pentru Alina si pentru nepotelul meu am sa ies si in strada si am sa rog oamenii sa ne ajute.Ceea ce noi putem face vom face, indiferent ce.
Nimeni nu a cerut sume imense,daca fiecare om ar dona o cat de mica suma,suntem atat de multi oameni,cu ajutorul vostru am reusi.Ati fi cu constiinta impacata ca ati contribuit si voi la salvarea unei vieti.Probabil multi au sa zica ca s-au saturat de atatea anunturi umanitare, pentru ca sunt foarte multe, insa le doresc din tot sufletul sa nu treaca niciodata prin ce trecem noi, si multi alti oameni, niciodata nu vor sti ce inseamna sa fi nevoit sa ceri ajutorul pentru ca noi nu putem sa reusim singuri.Nu e usor, e enorm de greu.Cred ca niciodata vietile noastre nu o sa mai fie ce a fost, si ma intreb daca cosmarul asta se va termina vreodata.
Speranta in Dumnezeu ca va fi bine ne tine acum in picioare.

Mergi la inceput