Tudor isi poate pierde mama ! S.O.S. !
Raspunsuri - Pagina 2
ancuta06 spune:
Haideti, va rog, cat mai multi, sa incercam sa-i ajutam. de la donat bani, la informatii, tot ce se poate. Eu, incepand de acum, voi pune in fiecare zi, de-o parte, intre 0.50-2 euro, iar cand vin in tara, probabil in aprilie, ii voi pune pe toti in cont. Mi-am facut o pusculita in care voi adauga in fiecare zi.
Ce ziceti? puteti pune ceva maruntis de-o parte?
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
anim spune:
draga Diana,
pentru a reusi sa strangeti suma necesara cred ca trebuie sa va adrsati si mass-mediei. Am observat ca este cea mai eficienta metoda. Apropo de terapia naturista, eu cred in aceste tratamente, pot avea rezultate peste asteptari. Daca doriti va pot face legatura cu o persoana care se ocupa cu asa ceva.
diana_p spune:
Draga anim, iti multumesc si tie ca esti alaturi de noi.
Achamot,sau Diana-Maria cum o stiu eu, care a pus anunutul meu prima data pe acest forum,va incerca ca anuntul sa fie pus in Jurnalul National, si noi o sa incercam la cele care putem.Doamne-ajuta.
Stiu ca in multe cazuri terapia naturista a dat rezultate,si daca poti sa ne spui cum am putea lua legatura cu persoana pe care o cunosti, ti-am fi recunoscatori. O sa vedem despre ce e vorba, orice solutie trebuie incercata, numai sa nu-i faca rau.
Draga ancuta, ma bucur foarte mult ca esti alaturi de noi, sper sa mai fie persoane care sa-ti urmeze exemplul.Nu cred ca 1 euro,2,e mult pentru cineva sa doneze pentru sora mea.Daca 200.000 de persoane ar dona numai 1 euro s-ar strange suma.Trebuie sa fiu si umpic optimista, stiu ca 200000de persoane sunt multe, si stiu ca in ziua de azi majoritatea oamenilor lupta doar pentru ei, si uita sa mai faca bine.Sper ca totusi nu e asa.
madalina horsa spune:
Diana, daca voi sunteti din Oradea, sfatul meu este sa mergi la toate posturile de tv, radio, ziare, etc din Oradea sa ii rogi sa-ti puna un anunt, ceva. Oamenii sunt mai sensibili cand e vorba de un semen din comunitatea lor, cred ca oradenii ar dona daca ar vedea ca lupta este ( si ) pe plan local.
Este foarte bine insa ca in paralel sa mergeti si pe ideea massmediei nationale, nu renuntati nici la asta. Ideea e ca aveti sanse sa strangeti mult mai repede banii daca faceti public cazul. Fa-ti timp intr-o zi, scrie la revista Mami, la alte reviste de bebei, femei, formula As, ziare etc.
Fa o scrisoare care sa sensibilizeze, subliniaza ca e tanara si abia a nascut, ca puiul ei are nevoie de mama lui, orice crezi tu, sa nu ti se para melodramatic, si roaga-ti toti cunoscutii sa o trimita la firme, la cunoscutii lor, trebuie sa circule mult aceasta scrisoare, in toata lumea.
Nu mai stiu ce sa te sfatuiesc, va doresc putere de lupta si sorei tale sa fie sanatoasa. Curaj, si miscati-va repede, orice clipa conteaza, gandeste-te ca intr-un minut sunt mii de oameni care pot citi un mail, un anunt in ziar,etc. De undeva trebuie sa va vina salvarea dar trebuie sa faceti cunoscut cazul in cat mai multe locuri. Nimic sa nu ti se para fara rost, oriunde poti si sti, povesteste necazul tau.
In Oradea nu sunt oameni cu bani, firme mari, etc? sigur sunt, mergi in audiente, fa anticamera, tot ce e omeneste posibil.
Transmite-le si parintilor vostri ca suntem cu sufletul alaturi de ei.
Madalina
PS: in scrisoare trece date concrete, diagnosticul exact, recomandarea medicilor, clinica la care va face transplantul si suma necesara, ai grija ca daca faci asa un anunt cu generalitati in loc de explicatii concrete lumea va fi suspicioasa. Si sa nu te descurajeze eventuale refuzuri, comentarii etc, sa-ti vezi de scopul tau si sa mergi inainte!
ancuta06 spune:
mai am si eu o sugestie. Faceti-va undosar ca lumea, concret, succint, cu toate actele medicale. Apoi adunati cativa voluntari: prieteni, cunostinte, membrii ai familiei. In fiecare seara, cateva ore pe zi, iesiti pe strada, in locuri aglomerate, si faceti apel la sensibilitatea umana. Abordati oamenii pe strada, mai tineri, mai batrani, parinti, bunici, explicati-le situatia, si rugati-i sa doneze, o suma, cat de mica. Faceti liste pe care scrieti numele, semnatura si suma.....In fiecare zi, faceti un total, iar in ziua urmatoare prezentati totalul, celor care vor mai dona. Sa aveti cu voi si o poza a mamicii cu copilasul.
Sunt sigura ca veti strange banii, in acest fel. Oamenii sunt generosi, si le este mult mai simplu sa doneze asa, decat sa umble pe la banci, sa-si noteze numere de cont, etc.
Nu mai stati prea mult pe ganduri, actionati repede. Nu se stie cat timp dureaza sa strangeti toti banii, nu se stie in cat timp sunt necesari, asa ca cel mai bine este sa lucrati cat mai repede.
Eu deocamdata am pus 4 euro de-o parte, astazi. Voi mai pune in fiecare zi, maruntisul care imi ramane de la cumparaturi. Si am grija sa-mi ramana.
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
madalina horsa spune:
Uite aici un link care mi s-a parut foarte interesant:
http://www.terapii.boom.ru/index15.html
mmag spune:
Si niste produse Heritage recomandate in tratamentul cancerelor
http://www.naturaplant.ro/tratamente.php?idp=163&start=0
diana_p spune:
Va multumesc pentru sugestiile pe care ni le dati.In Satu Mare,caci toti ai mei stau acolo, doar eu stau in Oradea(sunt casatorita aici),multa lume cunoaste cazul,ai mei au incercat, si incearca in continuare sa-l faca cat mai cunoscut tocmai ca sa fie cat mai multi oameni care sa ne ajute.
Ne-am gandit si la solutiile date de voi,si in Oradea sunt firme si sper ca sa nu fiu refuzata, insa chiar daca va fi asa, cum a zis madalina, am sa merg mai departe.Intr-adevar mass-media e o cale buna pentru a face cazul cat mai cunoscut.O sa ne ocupam de asta.
Am intrat pe link-urile pe care mi le-ati dat, si mi-am dat seama ca am dat de ele cu alta ocazie,in goana mea dupa informatii cat mai multe, unul dintre tratamente Alina il face, cel cu boabe de grau,probabil ca si voi le-ati citit, abia acum mi-am dat seama de ce manaca asa ceva(nu stiam ca e vorba de un tratamnet). E umpic mai greu pentru mine stand in Oradea, ca nu pot fi tot timpul langa ai mei, insa dintr-un punct de vedere e un avantaj(avem mai multe optiuni in privinta strangerii banilor).
Am sa transmit si mamei mele (din pacate tatal meu a murit)ca sunteti alaturi de noi.
anim spune:
Diana, ai o adresa de e-mail ca sa-ti dau detaliile pentru a lua legatura cu persoana care se ocupa cu terapia naturista?