Despre Japonia

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna,fetelor!
Am nevoie de ajutorul vostru,si anume,daca stiti o biserica ortodoxa romana sau rusa prin Tokyo. As vrea sa fac o aghiazma si nu stiu de unde sa gasesc un preot ortodox prin Tokyo.
Multumesc mult!

Sa auzim numai de bine!

Haida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicar spune:

Am auzit de una la Ochanomizu.
Dar poate ne ajuta alte fete sa ajungem la ea.
Pe mine ma intereseaza pentru ca peste vreo 6 luni va trebui sa-mi botez copilul.
A mai botezat cineva aici, in Tokyo?

Multumiri,
Monica

Mergi la inceput

Mi-a gasit sotul o adresa pe internet referitor la biserica ortodoxa rusa.
Nicholai-do,1-4 chome,Surugadai,Kanda,Chiyoda-ku,Tokyo,101
Telefon:03-3291-1885
email:ocj@gol.com
Am scos si alte adrese de la bisericile ortodoxe de prin toata Japonia,dar cel mai bine,gasiti la adresa asta mai multe informatii
http://www2.gol.com/users/ocj/

Sa auzim numai de bine!

Haida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Chiyoda-Line, statia Shin-Ochanomizu. Va orientati ca sunt indicatoare cu "iesirea pt. biserica...". E foarte aproape de statie, se vede turla chiar de la iesirea din metrou.
E greceasca, din cate stiu. Mai e si una ruseasca, am inteles, dar nu stiu unde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana Claudia spune:

Buna fetelor ,
Aveti vreo recomandare pentru un traducator autorizat japoneza-romana si invers care sa fie in zona Tokyo/Yokohama ?
Multumiri ,

Dana C.

Mergi la inceput

Nu stiu nici un traducator,dar ar fi o idee sa suni la ambasada romana,ei trebuie sa stie,cum si in Romania au traducatori la ambasada japoneza.Poate te ajuta si alte fete cu un traducator,eu doar atat am avut sa-ti spun,o zi placuta in continuare si mult succes.
Eu am avut nevoie doar in tara de un traducator din romana in japoneza si invers,pe aici nu stiu pe nimeni,dar sigur fetele te vor ajuta.

Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana Claudia spune:

Buna Nati ,
Multumesc de raspuns. Stiu de traducatorul recomandat de ambasada dar vroiam sa stiu daca exista si alte variante.
O zi buna si tie .

Dana C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Nati unde ai gasit traducator la noi in tzara?In Bucuresti? Te rog da-mi si mie un numar de telefon, un nume, ceva.....Mersi mult!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Draga Ralucami cu placere te servesc,traducatorul locuieste in Bucuresti, EMIL POP se numeste,nr de telefon,fix-3213987,mobil-0723607567,nu gasesc adresa lui,dar daca il suni dansul iti va spune adresa.Apeleaza cu incredere la el,este un om deosebit,foarte serviabil si respectos.

Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Mersi mult de tot Nati. Peste ceva timp eu si logodnicul meu vom merge in Romania si chiar avem o gramada de acte care trebuie sa le traducem. Inca o data multzumesc!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput