Febra mare - ce sa fac, ce sa-i dau ?
Raspunsuri - Pagina 3
Melaroxy spune:
buna fetelor si multumesc!
imi pare rau ca nu am putut scrie pana acum, dar am fost ocupata cu puiutul. a mai facut in acea noapte o convulsie si i-am facut impachetari si i-a scazut febra. i-am mai dat nurofen si eferalgam din 3 in 3 ore si nu a mai facut deloc febra. multumesc lui Dumnezeu! asta pana azi dimineata cand am adormit cu o ora inainte de ai da medicamentele. am depasit cu o ora timpul stabilit si a facut 39. m-am lasat pe baza ceasului ca suna si nu a sunat. i-am stabilizat febra si acum e bine. imi vine sa ma dau cu capul de pereti de cat de incapabila pot sa fiu uneori.
light spune:
Destul de puternica infectia daca nu a cedat inca. Dar ce faci, nu ai continuat si cu ospenul? Vezi ca ala se da 10 zile pentru a-l imuniza.Sanatate multa multa!mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)
teda spune:
In caz de febra eu administrez FEEB sau Aconit compus, 5 granule din 15 in 15 minute pana dispare. Sunt remedii(medicamente) homeopatice pe care le-am adm fetitei mele de 1an si 8 luni.Am adm de 2 ori, pana acum, prima data doua doze, iar a doua oara o sg doza, a fost suficienta.
Sanatate multa!!
RBK spune:
Fetitei mele i-a scazut fff bine cu NOVOCALMIN, un fel de algocalmin supozitoare. Ii dadeam cate 1/2 de supozitor camd a avut febra 40. Incearca-l ca are efect. Si ar mai trebui sa-i faci baie cu apa mai rece, la 36-37 de grade cand are temperatura mare.
Bafta multa si sanatate!
Oana si bb Alma (7 luni)
Melaroxy spune:
da. are o infectie puternica. dupa ce am scris ultima oara m-am dus la vladut si cand am pus mana pe el iar frigea. si a tinut febra o zi si o noapte. nu am putut sa-i opresc febra de loc atunci. nici cu impachetari nici cu medicamente. din 39 nu iesea. asa ca acum facem injectii(zinacef 750) si incepem sa ne simtim mult mai bine. am inceput sa mai papam si sa bem ceai si avem temperatura sub control. a mai venit aseara dna dr culcer. a venit cu un aparat si s-a uitat din nou in gatul lui si acum a vazut gatul plin de basicute cu puroi. ma duc diseara la ea pt niste analize si asteptam ca medicamentele sa-si faca efectul.