Febra mare - ce sa fac, ce sa-i dau ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Am incercat dar din pacate nu...sper ca totul sa fie mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si DAvid a facut 3 nopti la rand febra 40, 39.5, 38 si imi era foarte greu sa o tin sub control.
Agocalmin, 15 picaturi (david are 12kg) sau jumatate de fiola. i-am dat chiar si dupa 2-3 ore.
Dupa prima noapte de febra a venit dr si ne-a spus ca are rosu in gat si ne-a dat augumentin, nurofen.
LA 2 zile de tratament i-au aparut bubite pe corp, pediatrul ne-0a spua ca e rubeola si am intrerupt tratamentul cu antibiotic care inhiba boala.
In 3 zile i-au trecut si bubitele (a facut rubeola dupa ce ii facusem trimovaxul..)

Sinzi si David
David la 1an si 11 luni Noi - noute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenity spune:

Daca a facut convulsii nu este bine deloc si fara doar si poate trebuie sa mergi de urgenta la medic . O temperatura atat de mare cere antibiotic injectabil : Penicilina in combinatie cu Ampicilina , sau orice alt antibiotic care sa scada febra cat mai repede ! Ma gandesc la medicul cre a venit acasa la Mela si l-a consultat pe Vladut : il vede ca are o temperatura atat de mare si ii recomanda doar Ospen , Nurofen si mai stiu eu ce altceva . Macar nu a scris o reteta cu un antibiotic mai puternic cum este Augumentin , Cefalexin si nu a recomandat internarea . Uite ca febra a evoluat si a facut si convulsii . Doamne ajuta pe Vladut si sanatate multa voua !
PS.Incearca si cu Oscillococcinum , este foarte bun in grabirea vindecarii .

Mic album

Alexandra , mamica lui Mihaita

Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcris spune:

Buna
Cred ca e foarte bine sa ai in casa un medicament care sa-l linisteasca pe copil cand face febra mare. Tot timpul uit sa merg la farmacie sa cumpar ceva. V-am auzit pe voi vorbind de diazepam. Este special ptr copii? Ce altceva mai e bun?

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by mcris

Buna
Cred ca e foarte bine sa ai in casa un medicament care sa-l linisteasca pe copil cand face febra mare. Tot timpul uit sa merg la farmacie sa cumpar ceva. V-am auzit pe voi vorbind de diazepam. Este special ptr copii? Ce altceva mai e bun?

Sanatate multa!

Cristinutza

Fenobarbital (asta ne-a dat o pediatra din Romania cand Robert a facut febra peste 40)

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcris spune:

Da. Am mai auzit pe cineva ca-i da copilului fenobarbital. Este si varianta speciala ptr copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu scria pe cutie ca-i pentru copii (probabil scrie in prospect ce doze doze sunt potrivite pentru copii, si dr. ne-a scris si ea pe reteta cat sa ia). Oricum, eu nu i-am mai dat pentru ca n-a mai fost cazul (n-a facut convulsii) dar e bine sa ai asa ceva in casa, nu se stie niciodata.

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Exista varianta pt. copii. Se cheama Luminolette. Noua ne-a dat doctorita chiar de la inceput, dar din fericire nu a fost nevoie sa le folosim.

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Fenobarbital 15 mg - acesta este pentru copii.
Eu am mereu in casa pentru ca am un caine cu epilepsie care e permanent sub tratament.
Pana acum, Slava Domnului, nu a fost nevoie sa-l folosesc pentru Cristi.
Doza este de 2-4 mg/kg/corp.
Sanatate !

Ingrid si Cristi 1 an si 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

impachetari cu prosop udat cu spirt si apa, compresa pe frunte, s-ar putea sa-l doara capul, supozitor cu algocalmin - scade febra.

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput