Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (64)
Raspunsuri - Pagina 4
Roxana_G spune:
Buna. A postat Ioana poze de la petrecere. Ia aruncati un ochi:
http://community.webshots.com/album/272226269rRGSIn/0
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
claudiachirila spune:
LA MULTI ANI LAURA, RARES-PETRU, AMELIA, RALUCA-MARIA sa fiti sanatosi si sa le aduceti parintilor bucurie dupa bucurie!
Rox, sunt superbe fotografiile de la petrecere. Ce scumpi sunt toti acolo intre jucarii!!!!!!!!!
firutza spune:
buna fetelor,reiau legatura cu voi dupa o intarziere de 1 an;mai bine mai tarziu decat niciodata,sunt mami lui eduard ,nascut in 14ian.2004,giulesti`cezariana`;abia acum avem acces la net,am dus dorul discutiilor...vad ca v-ati si intalnit la serbarici,sunt si membri noi[pentru mine]la multi ani tuturor bebicilor de ian-feb,si de acum vom `vorbari`si noi. va pupa edi, chiar daca acum doarme dus..pe maine.
anda141 spune:
M-am chinuit toata seara sa pun poze.Webshots-ul asta imi da eroare tot timpul, netul mi-a facut numai probleme, abia acum si-a dat drumul si merge ca o cizma.
Rox, ti-am scris cd-ul cu poze de azi si de la Mariott. Sa vedem cum facem sa ti-l dau.
Firuta, bine ai (re)venit!! Eu una nu te cunosc!!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
buli spune:
La multi ani Raresel-dragutzel, sa cresti mare, sanatos si norocos!!
Adriana, sa va traiasca flacaul, sa va aduca namai bucurii
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
Elena I. spune:
La multi ani, RARES!!!
Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa ai o viata fericita si implinita!!!
Adriana, sa ai o viata lunga cu multa sanatate sa te bucuri cit mai mult de fecioaras!!!
De la Erica pentru Rares aici
www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=217448301205&page=1&sort_order=0" target="_blank">cu Erica la un an
Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie
buli spune:
superpetrecere ati avut
i-am vazut si pe Arturicii-pogonici
ne-am inceput bine ziua. ne-am uitat cu totii la poze
iar Matei cind a vazut-o pe Alex a scos un chiot
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
TatianaG spune:
LA MULTI ANI, RARES, SA CRESTI MARE SI VOINIC, SA FII SANATOS SI NOROCOS, SA FII FERICIT SI SA-I FACI PE TOTI DIN JURUL TAU FERICITI! ADRIANA, SA VA TRAIASCA MINUNEA!
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2
TatianaG spune:
Roxana, cred c-a fost o petrecere pe cinste cu atatia copilasi! Sunt mortali in ultimele doua poze - si nu numai - , asezati toti pe canapea!!!! Alex sa stapaneasca cu bucurie tricicleta si celelalte jucarii primite!
Mav, pentru puricii albi ai plantelor am folosit MOSPILAN (e praf ce trebuie dizolvat in apa, iar planta, stropita cu solutia respectiva). Dupa doua stropiri, am scapat de ei.
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2
mav spune:
LA MULTI ANI, RARES-IOAN!!!!!
Helen si Tatiana, va multumesc mult pentru sfaturi! Chiar luni il trimit pe tati sa cumpere "tratamentul" si sper sa se insanotoseasca si plantuta mea cea draga!!!
Rox, pana acum nu observasem ca Alex are ochii verzi!!!!
Ce copii frumosi avem, fetelor!!!
Sebi a suferit doua accidente ieri: si-a spart buza de sus si si-a invinetit un obrajor! Face numai prostioare..... Spre rusinea mea, inca n-am reusit sa postez pozele noi...
Fug la nazdravan, ca suntem singuri acasa si...darama tot!!!!!!!
Vic si Sebi