Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (64)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, Darius!!
sa cresti mare, sa fii sanatos si norocos

La multi ani, Denisa!!
sa fii iubita, sa fii sanatoasa si sa ai noroc

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

LA MULTI ANI, DARIUS!!!
LA MULTI ANI, DENISA!!!

mav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

LA MULTI ANI, DENISA

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

La Multi Ani DARIUS !
La Multi Ani DENISA !
La Multi Ani ingerasilor !

Sanatete, fericire si multe bucurii va doresc copii frumosi – sa aveti parte de petreceri minunate, de jucarii muuuulte si un tort imens...

Pentru mamici, un buchet mare de ! Si o pentru tatici !!!

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vad ca nu e prea mare activitate pe forum. Nici eu nu sunt prea efervescenta. Ba chiar sunt putin obosita, ca robotesc de pe la 7 dimineata. Am avut o super petrecere cu bebitzi si la 18 urmeaza turta. Doar ca eu sunt deja "turtita". Alex a refuzat sa doarma dimineata, si e trezita si ea de la 8. Acum insa trage aghioase, fericita ca a avut atatia copii frumosi si destepti in vizita. Tati al ei la fel. Insa eu nu prea am unde sa ma culc. Cata doarme in sufragerie si eu nu ma pot duce in dormitor, ca dereticasem, facusem patul, cu cuvertura cu tot. Asa ca voi face nani scurt aici pe tastatura. Si asta inca maxim jumatate de ora, ca trebuie sa incep pregatirile pentru party numarul 2.

Dar sa revin la party cu bebelusi. Multumim din suflet petru prezenta Arturicilor si Ioanei , lui Andrei si Imeldei, Oliviei si parintilor si lui Albert si parintilor. Ordinea este exact a venirii.

Copiii si parintii lor au fost minunati. Alex a primit un cadou super pe care deja il adora. Am petrecut foarte bine si m-am simtit minunat sa va avem alaturi. Pupici si chiulagiilor (se stiu ei!), insa stiu ca au avut un motiv intemeiat.

Mi-am umplut sufletul de bucurie cand am vazut atatia pui la noi in casa. Ce voiosie (si uneori si cate o suparare) si ce joaca pe ei. Ma uitam amuzata la covorul plin de jucarii. Asa e mereu, chiar si cand e Alex singura. Dar asa va fi sigur cand ii voi face o sora sau un frate.

Multumim inca o data. Ma duc la datorie, ca acum vine familia sa rupem turta. Diseara vom avea cu siguranta stiri de ultima ora despre alegerea obiectelor de pe tava.

Pupici.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

LA MULTI ANI LAURA, RARES-PETRU,AMELIA, RALUCA-MARIA sa fiti sanatosi, plin de voiosie si bucurii.

la 1 anisor

DARIUS SI DENISA la multi ani copii frumosi, sa cresteti mari, sanatosi, voiosi si norocosi!!!

pentru mamici!

fetelor, voi cit timp fierbeti ouale pentru puii mici?pina acum il fierbeam 20 minute cica sa distrugem salmonele dar si acum dupa 1 anisor tot asa trebuie?

sa aveti o zi frumoasa!!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

LA MULTI ANI LAURA, RARES-PETRU, AMELIA, RALUCA-MARIA sa fiti sanatosi si sa le aduceti parintilor bucurie dupa bucurie!

Roxi, petrcere frumoasa in continuare, se pare ca pana acum a fost super! Vezi ca nu am uitat ca ai promis poze si te bat (batem, sper) la cap pana pui!

Mav, eu am patit asa cu florile si a cumparat sotul de la fitofarmacie o fiola cu nu stiu ce, stiu ca se dizolva in 2 L apa si se punea apoi la flori.... atat ca cele mai mici, puii nu au rezistat, celelalte au sacpat cu bine! Intreaba la fitofarmacie, sigur stiu ei. Vezi ca miroase urat si e toxica sigur... dar izolezi o camera si deschizi geamul... sau pe balcon daca nu ingheata!

Emily, eu mereu am fiert oul 10 min si asa o sa si continui.

Buli, sanatate multa lui Matei si voua bineinteles!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna fetele!!!
Roxana, mutumim inca o data pentru invitatie !! A fost foarte frumos, ne-am simtit bine, Alex a fost in forma, zambareata si bucuroasa de oaspeti!!! Asa ca ne pare bine ca am venit, pentru ca nu stiam sigur daca vom ajunge, plecasem dimineata de acasa, de-aia era si imbracati asa , iar din acest motiv nici nu ne-am simtit prea in largul nostru, parca venisem la intaniri de afaceri, dar asta este, intelegeti. Daca mai mergeam si acasa nu mai ajungeam pana la 3.
O sa punem si poze, sper sa ma lasa Albert, ca pana acum am dormit toti 3 cum nu am mai dormit demult.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Monica, noi va multumim mult ca ati venit. Ne-am simtit foarte bine. Nu iti mai face griji pentru tinuta, ca a fost OK. Imi pare rau daca v-a incomodat cumva. Abia astept si eu pozele. Ca ale noastre sunt clasice si dureaza pana le scot.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Sa va povestesc din seara aceasta. Parerea mea e ca a fost putin cam obositor. E greu de spus daca a iesit bine sau nu, pentru ca eu am robotit continuu. Pune mancarea, ia mancarea, strange farfurii. Si tineti cont ca toate vasele erau de carton de unica folosinta.

In fine, Alex a fost tare in forma la inceput, insa a cam clacat spre sfarsit. Si familionul nu prea sa dedea dus. Saraca pica de somn si de foame. Nu va zic ce a salivat pe la masa si i-am dat cartofi copti, insa erau cu bulion. Acu tare mi-e frica. Tort nu i-am dat, desi insistase toate lumea. Nu va zic cum a facut la cozonac, ca nu gasise nasa turta. Yam Yam. I-am pus pe limba, ca murea copilul.

Sa trecem la alegere:
1. Luciul meu de buze - deci e cocheta rau
2. Cheile de la Audi - aviz petitorilor, fata are pretentii
3. Ceasul lui Cata - ce o fi si asta?

In fine, a luat cam totul apoi dar nu mai conta. Cea mai haioasa a fost ca a luat peria si s-a tot pieptanat cu ea. Mor de ras cum incearca ea sa imite tot. Incearca sa se imbrace, sa isi puna sosetele, sa se pieptene.

Cam asta de la noi. A cazut Alex lata si cred ca voi urma si eu. Pupici. Pe maine.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput