Mamici de mai-iunie (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna fetele si bun venit noilor mamici!
Eu am inceput sa-mi pregatesc bagajul de spital- nu stiu pe unde am citit ca ar trebui sa fie gata in sapt.30.Am gasit pe un site ca sunt reduceri la sutienele de alaptat Anita, in jur de 600000. Pe mine m-ar tenta pt.ca pana acum am cumparat 2 de la Jolidon (80 si 85) cu 300000, si acum deja sunt cam mici. M-am simtit oricum bine cu ele ca au 100% bumbac iar faptul ca se pot deschide si pt alaptat nu m-a deranjat. Vad insa ca astea de la Anita nu au numar, au doar marimea cupei (B,C,D), si ma gandesc ca poate se regleaza mai mult. Voi stiti ceva de ele ? Si apropo, cand vine lapticul, cam cu cate numere ar trebui sa fie sutienul mai mare decat la inceputul sarcinii?
De tampoanele pentru sani ce stiti? Sunt necesare in bagajul pentru maternitate ? De care ? Si pompa pentru sani -de care ?
Sper ca nu v-am zapacit si pe voi cu intrebarile mele, ca eu oricum sunt in ceata... Adica stiu cam ce ar trebui cumparat, dar habar n-am de la ce firma...

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Neata si bine ati venit, prospaturilor!

Eu sunt fericita azi. Aseara s-a intors tati si este din nou bine. M-a innebunit Alina tot weekend-ul: unde e tata? cand vine tata? Mi-era si mila de ea saraca, dar si de mine, ca-mi era un dooooor. E clar, sunt dependenta de sotul meu. Tztztz, ce s-o fi intamplat cu independenta mea visata in adolescenta si traita pana mai acum cativa ani?! Ei, da-o naibii, ca prea venea mana in mana cu singuratatea... Maaama, ce filosoafa sunt in dimineata asta...

Cum a fost w/e vostru?

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Neata,

si eu sunt bucuroasa ca s-a intors si tati al nostru din delegatie, azi noapte pe la 2.30.
n-am dormit eu toata noaptea pana n-a venit, plus ce ne-am povestit, dar azi sunt la serv, si am un cheeef...
ne-a adus o multime de dulciuri , deci fetele au fost f. multumite.

bebelusa mea e f. activa si cred ca duminica i-am simtit talputa distinct. nu sunt f. sigura, dar o sa fiu mai atenta .

bun venit asky , sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios.
ne bucuram sa te avem printre noi.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza fetele si o saptamana buna va doresc!
Bun venit noilor mamici, le doresc sarcina usoara si fara probleme. Am actualizat lista, scorul este 27 baietei si 23 de fetite

Dragutz weekendul acesta. Vizite, somn la greu, prajiturele. Si sub pretext de Valentine's day, ne-am plimbat prin magazine si ne-am facut cadouri unul la altul. Eu am capatat o poseta dragutza. Si o ratza de plus care macane. Asta apropo de cum arat si merg acum, cu burta inainte, fundul inapoi si leganat

Am fost si am vazut magazinul Barza, va ziceam de el sapt. trecuta, au si site pe net (www.barza-ro.com). Mi-au ramas ochii la niste carucioare faine. Era si un patutz care mi-a placut foarte mult, dar sub nici o forma nu incape din pacate in dormitorul nostru.

A, si o experienta nefericita la bucatarie cu niste chiftele... Am dat cu ele dupa caini la final, efectiv...

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

'Neata la fetele cu burtici si bun venit si de la noi pentru noile mamici.De ce nu ati avut curaj doamnelor sa ne scrieti pana acum? E super atmosfera aici la noi o sa vedeti.
Ruxel iti multumesc pentru ca ai pus poza sa-ti vad si eu burtica si sa ma linistesc totodata ca a mea este la fel de mica (ca sa zic asa) ca si a ta..........suntem bine ce sa mai.Sunt si eu datoare cu poze.........promit solemn ca o sa pun cateva.
Noi am primit de ziua indragostitilor, de la tati, ce credeti? Pun pariu ca nu ghiciti. un CANTARRRRRRRRR si digital pe deasupra care iti arata si kg si sutele de grame. Sunt tare trista ca m-am urcat pe el si am constatat ca m-am ingrasat 9 kg pana acum. Ruxel tu cum stai cu kg ca la fata arati slabita.
Cred ca 2 kg le-am luat de cand am inceput sa iau Materna. Asta e ......nu ma plang sa nu ma intelegeti gresit.
Voi cum stati cu ziua indragostitilor.........ceva planuri sau nu suteti adeptele acestei zile?
Bebelusha mea draguta face niste tumbe de se vede pe burtica si cu ochiul liber.........sutem tare mandrii de ea, de cand am descoperit burtica miscatoare.

Criss si 22 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata burticute!

Am intrat doar sa va salut si sa va urez o saptamana excelenta tuturor!
Si sa fur idei de la voi, cum aveti de gand sa sarbatoriti Sf. Valentine?! Ca noi n-avem nici un plan special...poate improvizam ceva pe ultima suta de metri.

Voi ce faceti azi?!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata burtici si un bun venit noilor sosite!

Ah ce zi urata! Am avut un week-end dragut. Sambata am fost la Carrefour si era balamuc evident. Eu m-am asezat cu caruciorul la rand si tati s-a dus sa ma ia paine. Si a trecut o angata de aoclo si m-a vazut si m-a dus la casa prioritara in fata! Ete asa na ca altfel cucoana din fata mea se intorsese la un moment dat si se uita cu o fata la burta mea de parca aveam vreun monstru care scosese capul la ea.
Ieri am fost la o petrecere de copii, a fost dragut!

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Ne-am trezit mai tarzior si ma grabesc sa va salut, ca nici eu nu o sa reusesc mai incolo sa tin pasul cu voi!

Bine ati venit noilor mamici!

Bb din burtica e tare jucaus, burtica mea e numai "galme". Bineinteles, cand pune tati mana se opreste. Eu nu sunt in mare forma, ma misc tare greu, obosesc si daca ma ridic de pe scaun, dar sper ca dupa ce ma odihnesc cateva zile acasa sa fie mai bine.

Azi mergem la doctor. Oficial intru in trim. III miercuri, dar probabil la eco o sa imi spuna deja ca am implinit 28 de sapt. Abia astept.

Va pup
Cornelia (27 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

NOi nu facem nimic deosebit de Valentine's day, in special fiindca sunt ai mei la noi.
Pentru mine a fost un cadou minunat ca s-a intors sotiorul meu acasa, dupa o sapt , deci nu-mi mai trebuie altceva.

Cred ca voi primi flori si multe pupice.

Mikyyy, idei de cadouri: bomboane, inimioare, fundite, cina romantica, masaj, bilete la teatru/film... cam atat merge inspiratia mea in dimineata asta de luni.

Simona si bebe Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Buna dimineata, sau ziua!

bine ati venit!!! celor mai noi mamici.
si eu am fost la Carefour simbata seara, dar la cel din Colentina. si daca aveam burta ce!
iar duminica am fost la Mobexpert, pentru cele interesate sunt reduceri de pina la 50% la unele produse. dar am vazut ceva frumossssssss, o "chestie" care am stat mult sa ma gindesc ce ar putea fi, in final am citit pe eticheta: de schimbat copilul, dar foarte misto! si de asemenea, aparatoare de patut, si pilota ptr bebe, sac de dormit, super, dar Benetton, nu ma intrebati de pret dar va spun 3 milioane ( toate ca erau set). pina la anul mai avem, ca noi ne nastem vara.
si am intrat si la Mini Blu, daca nu ati intrat pina acum, poate o faceti. sunt copiate modelele Chicco si facute in Romania si evident la alte preturi.
o saptamina excelenta!!!! va doresc

Mergi la inceput