Mamici de mai-iunie (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Florentina, imi pare rau ca ai fost bolnavioara, uffffffff, imi inchipui prin ce dureri ai trecut caci am auzit ca sunt groaznice, mai rau ca la nastere. Eu am facut din cand in cand doar infectie urinara si e foarte neplacuta, dar mite sa ai pieatra la rinichi. Bine ca cel mic nu a fost afectat, de fapt pot sa-ti spun ca fata unei colege de-a mele din Ro, a facut pietre la rinichi si chiar au operat-o in perioada cand era gravida (prin luna a 6-a) si totul a decurs normal, iar bebe n-a fost afectat deloc.
Ai grija de tine, bea multe lichide si asa cum spui si tu ai incredere in doctori. Multa sanatate si numai de bine sa auzim.

Fetele care au insomnii, hai sa deschidem clubul nostru, 24 din 24. Macar asa voi fi si eu online in acelasi timp cu voi.
Si eu ma lupt cu noptiile nedormite, iar azi noapte a intrecut masura. Daca adormeam o jumatate de ora, apoi din nou treaza si tot asa. Am zis ca nu ma pun la calculator ca imi sare somnul din nou, dar mai bine o faceam. Ba ma scol ca ma doare piciorul sau mana stanga, apoi mers la baie de 3-4 ori pe noapte, incepe si bebica show-ul si uite asa se aduna toate. De abia astept sa plec azi acasa de la serviciu si sa fac nanii. In general in timpul saptamanii nu fac nani in timpul zilei, ca sa pot dormi noaptea. Dar nu ajuta. Aazi fiind vineri, ma duc si ma culc si apoi la noapte vad eu, ca oricum e weekend, deci voi dormi cand voi putea. Ca altfel nu mai pot sa o duc in ritmul asta, sunt asa de obosita ca ma enerveaz pe orice in timpul zilei.

At Andreea, multumesc ca mi-ai spus de Mariamunteanu, o sa vizitez si eu sectiunea gemeni, tripleti sa vad cum o mai duce, saracuta. Sper ca pana la urma totul sa fie bine ptr. ea si bebei.

Carolinah, pentru cat timp e tati plecat de acasa? Hai ca trece cumva, nu mai plange, ca suntem noi aici sa-ti tinem de urat.

Mihamiha, bine ai venit printre noi, sanatate multa si tie si lui Leon. Stai cuminte in patut si o sa vezi ca o sa fie bine, mai ales daca te-ai alaturat randurilor noastre.

Si pentru ca weekendul e deja la usa ptr. voi, va doresc sa aveti un weekend cat mai placut si poate cele care aveti net acasa mai dati si voi cate un semn, ca in timpul saptamanii sunteti tare vorbarete dar in weekend liniste totala.

Mii de .

http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1586.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1583.jpg

NewMami & Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

buna
am pus o poza in album (yo - 5 luni) cu burtica...mai ales pentru crissu sa nu mai fie asa panicata ca burtica ei e mica

pupici
Ruxel 22+

Ruxel
http://photos.yahoo.com/ruxivisan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Ha, Ruxel, tu zici ca ai burtica mica?!?
Tu sti ca eu de cand sunt insarcinata nu am intalnit decat o singura persoana care sa observe (din cele care nu stiau)!!! Zilele trecute am trecut printr-un alt birou unde erau vre-o cinci fete care nu aveau habar ca sunt insarcinata, iar cand au auzit ca mai sunt si in sase luni...!!!! E drept ca sacoul ascunde cat de cat burtica, dar totusi...!!!

Iar prietena mea care a nascut acum o luna a fost si mai 'micuta" ca mine. Cand era in noua luni avea o burtica de ziceai ca e in patru-cinci si a nascut o fetita de 3.400 kg. E drept ca ea si-a controlat alimentatia pana in ultima zi, manca totul calculat....eu nu tin cont de nimic, aseara la 12 noaptea eu faceam clatite cu ciocolata si am mancat...ma si mir cum de nu explodez pentru ca inainte de a ramane insarcinata , cum faceam abuz, cum nu mai puteam inchide fermoarul la pantaloni!

Tina si
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

New Mami, Cornelia, multumesc pentru cuvintele de incurajare!

Vad ca de cand am iesit din spital nu am mai avut probleme, ma rog sa ma mai tina asa macar o vreme, pana uit cum e!!!
Oricum privesc partea buna a lucrurilor, la spital toti mi-au spus ca daca am trecut eu prin durerile alea, cand o sa nasc o sa fie "floare la ureche"! Bine ar fi !!!

Multa sanatate tuturor!

Tina si
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Florentina, imi pare rau c-ai avut probleme, dar priveste partea buna a lucrurilor...fetele de la spital eu dreptate, si eu am avut la sarcina trecuta o criza de colica renala (si eu aveam, nu stiu daca inca mai am, piatra la rinichi). Vreau sa zic ca durerile de atunci au fost cele mai groaznice din toata sarcina, iar nasterea a fost floare la ureche pe langa cosmarul din zilele alea.
La mine nu s-au mai repetat, sper sa nu se mai repete nici la tine!
Succes, si sarcina usoara-n continuare tutror.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aska spune:

Buna ziua la toata lumea!
Va urmaresc de ceva timp si azi, dupa inca una din multele nopti de insomnie, mi-am facut curaj sa va scriu si sa va rog sa ma treceti si pe mine pe lista mamicilor de iunie. Mai precis:UM 18.09 DPN 25.06
Sper ca acceptati si viitoare mamici din Montreal...
O zi buna tuturor,
Tatiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Bine ai venit ANKY!
Sper sa te simti bine aici la mamici mai_iunie!

ANDRA22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Scuze,aska!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Buna dimineata si bine v-am prins inainte de a va dezmetici ca nu mai reuseam sa tin pasul . Cum va scapa omul putin din ochi ,gata 10 pagini de recuperat !

Bun venit pentru mamicile indraznete !

Noi am avut o perioada incarcata - tratament pt Alex , lupta cu tati sa mearga la analize ( cu succes ) , somn greu cu dureri groaznice de oase, depresie .Burta mea e deja destul de mare , pantalonii nu ma mai incap , haine n-am reusit sa-mi gasesc pe plac .
Muzici ascultam putine da' bune - pt liniste Enya .

Va dorim o saptamana excelenta !

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Neatza, si un foarte calduros BINE ATI VENITnoilor " achizitii" ale topic-ului...
Multa sanatate si voua si BB-ilor......
Fetelor, eu nu stiu cum e pe la voi, dar eu am avut privilejul sa vad cum primesc bataie de la al meu BB...adica vedeam cum mi se misca burta in locul unde dadea.....imi pare rau ca nu a vazut si taticul, aparent dadea cate una cand al meu iubit sotior era furat de peisajul de la TV...Mi-a parut rau ca a pus un pic de botic ca nu a vazut si el...dar nu imi fac probleme...are timp sa vada

Mergi la inceput