Mamici de ianuarie - februarie (86)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alibeta spune:

Buna fetelor
Doar vreau sa va salut si sa va spun ca sunt tot acasa,dar am niste dureri de ciclu,sa zic asa,tare neplacute.
Vad ca este liniste si nici o veste despre alte nasteri.
Sa aveti o duminica placuta si linistita in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Buna fetelor, vad ca ati scris ceva in we. Nio suntem INCA acasa si simt ca ma sui pe pereti.
Ma enerveaza toata lumea si totul in jur. Realizez ca lumea este bine intentionata cand ma suna sa ma intrebe daca am nascut, dar eu simt ca explodez daca mai aut pe cineva intrebandu/ma.
Simt ca nu mai rezist, iar fata mea se joaca fara probleme...si ma doareeee...Am niste contractii false asa de aiurea...nici pe wc nu pot sa ma asez bine ca ma doare. Daca iau no-spa nu ma mai doare asa de tare, dar...
Maine dimineata merg la control si sper sa o convind pe dr sa/mi faca provocare....caci nu mai rezist daca nu.
Acum o intele pe Oana si pe celelalte fete care au intrat in prelungiri...este stresant sa "nu mai vrea sa iasa".

stiu ca sunteti alaturi de mine, curaj si tie alibeta

beatrice si piersicuta 40+3 zile dr Ludmila Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Astazi am avut botezul lui bebe. a fost cumintel foc, ingerasul mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Ixxi si alte burtici in "prelungiri" va vorbeste o mamica care a nascut in 41 de sapt si 5 zile (cu provocare).
Vineri m-am internat, mi-au pus oxitocina si calciu intravenos dar nici un semn. Duminica mi-au pus alta perfuzie (alta substanta dar nu stiu ce) si seara la 6 au inceput contractii la 6 minute. Dimineta la 9 aveam dilat. 4 si mi-au montat epidurala. La 3 si 15 am nascut (cu ajutor de la moasa caci eu nu mai simteam contractiile). Are si epidurala partea sa de vina...

www.ubi.ro/alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Ixxi si alte burtici in "prelungiri" va vorbeste o mamica care a nascut in 41 de sapt si 5 zile (cu provocare).
Vineri m-am internat, mi-au pus oxitocina si calciu intravenos dar nici un semn. Duminica mi-au pus alta perfuzie (alta substanta dar nu stiu ce) si seara la 6 au inceput contractii la 6 minute. Dimineta la 9 aveam dilat. 4 si mi-au montat epidurala. La 3 si 15 am nascut (cu ajutor de la moasa caci eu nu mai simteam contractiile). Are si epidurala partea sa de vina...

www.ubi.ro/alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Ixxi, bafta la convingerea doctorului! Iti tinem pumnii sa ai nastere usoara.

Erica, sa imi spui daca a functionat cu Elidel :)

Leta si un bebe

Want my life back...

http://community.webshots.com/user/letadeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Felicitari fetelor pentru bebelusi. vad ca a nins cu bebelusi zilele acestea. Sa creasca mari si frumosi si sa pape mult.
Ixxi iti tinem pumnii pe miine.
Si eu am nasul infundat si nu pot dormi noaptea. Ieri am adormit la ora 1 si la 4 m-am trezit. Imi pun picaturi cu apa de mare si ma ajuta un timp. Acuma am fost citeva zile racita insa am baut niste ceai si am mincat multe portocale. Azi am fost cu Doris la cinematograf.
Adita cum a fost copilasu la botez? A plins?
Eu inca nu am nici un semn ca as naste, nici o durere sau altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Victoria, bebe a plans putin, cred ca mai mult de suparare ca l-au deranjat din somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna dimineata
Ce mai faceti cum va simtiti?
Eu sint racita bocna, azi noapte am avut niste dureri de git si de ureche insuportabile nu am inchis un ochi aproape toata noaptea. Pe linga asta azi dimineata am vomat si ma apucat si o diaree .
Va doresc o zi placuta si poate intru mai tirziu acuma fug in pat poate reusesc sa inchid un ochi.

Mergi la inceput