Mamici de ianuarie - februarie (86)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cornelia, am uitat sa iti spun ca atata timp cat plange in major e bine. Uite unde era muziciana si eu nu stiam.
Ia trimite-o la mine la niste lectii de pian, cine stie ce scoatem din ea, vreo Clara Schumann.

Referitor la baita, da, toti plang, insa in primul rand de foame, si apoi de frig, mai ales cand sunt scosi. E normal, daca iti arat eu pozele de dupa baita, in prosop, vezi cum urla.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

V. Erica, imi pare rau ca i-a reaparut stafilococita. Inseamna ca e nenorocita rau. Adevarul e ca ii arata fatza de parca avea arsuri... Eu i-am dat cu Elidel si in 24 de ore se curatase aproape de tot. Este un unguent absolut miraculos. O speli cu musetel inainte, lasi sa se evapore, apoi dai cu Elidel. Du-te la farmacie azi si ia-l, da-i si pina miine seara o sa se curete. Nu e colorata, este o crema alba care intra foarte repede in piele.

Pina acum am intilnit doua creme miracol: Elidel si Reviken (care in doua zile i-a vindecat ranile - erau adevarate rani, nu iritatii - de la fundulet).

Crinutza, iti zic eu...noi sintem surori si ai nostri bebei sint verisori

Leta si un bebe

Want my life back...

http://community.webshots.com/user/letadeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Cornelia, pentru limbuta foloseste glicerina boraxata. Ori ii bagi tu degetul in gurita si ii dai peste tot (libuta, gingii, cerul gurii), ori ii ungi tetina/suzeta. Asta cu suzeta e geniala, mi-au zis-o fetele de pe-aici. E mai bine sa eviti betisoarele cu vata in virf, ca ar putea sa-i ramina scame pe limbutza.

Si a mea avea si credeam ca e de la lapte. Acum am inceput sa ii dau pe suzeta cu glicerina si nu mai are limba alba in permanenta (e alba doar dupa ce maninca),

Leta si un bebe

Want my life back...

http://community.webshots.com/user/letadeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Cornelia si eu tot glicerina boraxata folosesc pt limba dar ai grija sa spui la farmacie ca este pt.bebe eu stiu ca exista si o varianta amaruie si aceea nu este buna.Eu i-mi dau cu ea pe san inainte sa alaptez sau pun pe o compresa sterila si apoi cu degetul ii ung atat libma cat si cerul gurii.

Gabica mamica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/stroengr/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Corneliaa, limba alba nu e neaparat ciuperca... da-i copilei putin ceai dupa alaptat - o jumatate de lingurita sa+si clateasca gura. Ar putea fi pur si simplu urme de lapte.

Anda, mama Irinei
http://community.webshots.com/user/andavutescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna dimineata! mamici, bebelusi si burtici,c are mai sinteti :-))

O intrebare pentru mamicile care hranesc mixt: voi le mai dati din cind in cind putin ceai sau apa?? eu inca nu, pediatra a zis ca isi ia din laptele meu apa, dar am pe aici tot felul de sfaturi :-))), ca toata lumea de altfel, nu? cum reactionati la sfaturi de genul asta?? pe mine citeodata ma amuza si am argumente, sper sa nu apuc sa ma enerveze si nici persoanele sa insiste (gen infasat ca va avea picioare strimbe, caciula pe cap, etc, etc).

Rebecca este cuminte -inca. Sper sa nu se schimbe. Doarme cite 3-4 ore, maninca tot la intervalul asta, fie zi, fie noapte, de obicei 60 ml, dar cind maminca si tzitzica doar 30 suge din biberon. Astazi i-a cazut si ei buricul :-).

Patricia
mamica de Rebecca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/album?.dir=167e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinutza, l-am vazut si eu pe Rayan. A crescut, e tare dragalas si haios cu pletele alea mari :-))). Cum te descurci cu coafatul?? :-))

Care mameloane le-ai comandat, cele de 250 de mii?? zici ca sint bune? vreau sa fac si eu maine comanda, ca pe mine astea Chicco ma cam enerveaza, le mai lipesc cu leucoplast, mai da din maini Rebecca si mi le da pe jos. Ca sa evit asta, o mai infas atunci cind o alaptez in paturica, sa aiba mainile strinse.

Patricia
mamica de Rebecca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/album?.dir=167e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Patricia, merci de complimente. Stai sa pun noile poze sa vedeti ce ciufulici scump am. Ce sa fac, il laud, ca sunt topita dupa el, chit ca ziua am parte numai de concerte. A ajuns un rasfatat printisorul meu.

Aparatorile sunt de la Medela. Ai ajuns la vorbele mele in leg cu cele de la Chicco. Ele sunt f bune de altfel, Rayan sugea bine cu ele, dar problema este ca nu stau lipite de piele si totul devena un chin, asa ca tot pe forum am aflat ca cele de la Medela sunt cele mai bune, am incercat si m-am convins ca asa e.

In legatura cu limbuta, eu chiar nu mi9-am facut nici o problema cand am vazut alb. E alba doar dupa ce mananca, nu tot timpul, deci sigur e de la lapte.

In alta ordine de idei, acum am venit de la Nayel, totul e ok, uterul e ok. Problema este insa contraceptia timp de 1 an si ceva, chiar 2, mai ales ca mie nu imi convine nimic.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Fetelor, va pup!
felicitari noilor mamici!

Patricia, si eu am nascut natural 100%. Am avut o nastere, nu f.f usoara, dar ff rapida. dureri mai mari am avut cam o ora si ceva, timp in care m-am si dilatat total de n-au mai avut timp sa-mi faca epidurala. o am si acum intr-un sertar. S-au mirat moasele ca m-am dilatat asa de repede la prima nastere. A trecut totul f repede si am si uitat contractiile alea ff dureroase. Am avut epiziotomie, dar m-am vindecat rapid. Sincer, am uitat ce-a fost mai greu si as naste si maine din nou. Fetelor, care urmeaza sa nasteti, CURAJ ca se poate si ce e greu trece repede.

Fata mea are deja 1 luna si 3 zile si e o dulce. Am fost la control si avem 4 kg (de la 2360 cand am iesit din spital), deci a luat f bine in greutate si a crescut cu 5 cm. Acum mananca bine de la san. Inainte eram disperara ca adoarme prea repede. Am renuntat si la muls, o hranesc la cerere. aAm incercat sa-i dau suzeta de vreo 2 ori, nu-i place si-o scuipa.

Se trezeste, nu mai am timp sa va scriu, dar va citesc din cand in cand.

Sa aveti copilasi sanatosi ptr ca asta e cel mai important.

Pupici

Anuc si BB Ioana (1 luna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

multumim Leta, asa o sa facem...
Dana, Eric si Ruxi

Mergi la inceput