Fecioare nu sunt pe aici???
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
devylla spune:
YO doar cu tataia care eeste leu am razboi,in rest cu leii nu am probleme prea mari.
adjadyn cum reusesti sa facxi atatea poze?ce pozezi?
Lona bine ai venit in .Esti nascuta aproape in aceeasi zi cu mine.Eu sunt pe 10 septembrie si trecuta in certificat pe 11.Ca erau doctorii beti cand m-am nascut eu
fetelor m-am apucat de treaba si vreau sa deschid partea a doua a fecioarelor frumos cu lista si tot ce-i trebuie.
poze noi
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
val77 spune:
am lipsit ceva timp si nu imi vine sa cred ce active ati mai fost
al meu prieten este capricorn si ne intelegem destul de bine mai ales atunci cand las de la mine (este foarte incapatanat)....nu ma inteleg cu sagetatorul si gemenii
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
bazgodia spune:
ba da PUF13 sunt dar de obicei stau in umbra, cel putin eu cam asa procedez sunt extrem de retinuta cand nu stiu cu cine am de "lucru".
poti sa-mi spui orice, aparent e in regula.
ma consum zile in sir pentru o chestie deplasata, am palpitatii si risti sa ma confunzi cu o maicuta.dar sa te fereasca domnul sa graiesc
ca nu ma opreste nici naiba cand m-ai scos din pepeni.
de altfel e cea mai tampita zodie.
iar daca vrei varianta de fecioara la propriu, e mult de atunci si experienta de dupa crunta. un strop de fericire si restul "cah" n-as vrea sa fii in pielea mea. daca doriti amanunte solicitatile fara jena
am ramas inca in zodia asta imposibila.
va salut.
Lona spune:
Multumesc pentru urari, devylla. Nu vreau sa pacatuiesc, dar n-am fost niciodata prea fericita pentru data mea de nastere, cand eram la scoala era prea aproape de 15 septembrie, parintii mei sunt profesori si la sfarsitul vacantei banii nu mai erau asa multi, asa ca darurile mele erau pantofi pentru scoala, servieta, rechizite,...
Apoi s-a intamplat tragedia din America...
Va imbratiseaza pe toate o Fecioara carcotasa si vesnic nemultumita.
devylla spune:
quote:nu inteleg la ce te referi si de ce spui tu doar un strop de fericire sau cea mai tampita zodie.Eu una imi iubesc zodia,si celelalte fete sau poate pe tine te-a dezamagit.
Originally posted by bazgodia
ba da PUF13 sunt dar de obicei stau in umbra, cel putin eu cam asa procedez sunt extrem de retinuta cand nu stiu cu cine am de "lucru".
poti sa-mi spui orice, aparent e in regula.
ma consum zile in sir pentru o chestie deplasata, am palpitatii si risti sa ma confunzi cu o maicuta.dar sa te fereasca domnul sa graiesc
ca nu ma opreste nici naiba cand m-ai scos din pepeni.
de altfel e cea mai tampita zodie.
iar daca vrei varianta de fecioara la propriu, e mult de atunci si experienta de dupa crunta. un strop de fericire si restul "cah" n-as vrea sa fii in pielea mea. daca doriti amanunte solicitatile fara jena
am ramas inca in zodia asta imposibila.
va salut.
poze noi
![](foto.gif)
iubirea mea
![](japonez.gif)
bubulinele
![](vampa.gif)
![](hippi.gif)
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
devylla spune:
Va invit la partea a doua aici
poze noi
iubirea mea
bubulinele
Sabina