Fecioare nu sunt pe aici???

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Sabina, !!!!

Cu exceptia urmataorei parti "Socheaza uneori prin meschinaria si zgarcenia lor exagerata.Apreciaza linistea,ceea ce explica si inclinatia lor de a se inchide intre zidurile casei", mie mi se potriveste ca o minusa.
Mie insa imi plac locurile aglomerate si galagia. Sunt nascuta intr-un orasel, dar am trait multi ani in Bucuresti, si de aproape 5 ani in Frankfurt. Cind merg la mama, ma simt ok o zi - doua, ca imi incarc bateriile, apoi......mi se pare orasul muuuuuuuult prea linistit!
La fel, imi place la munte citeva zile, dar prefer marea si agitatia de noapte de pe litoral!!!!!
Nu stau inchisa intre zidurile casei. E suficient sa-mi zic "hai afara" si in 5 min sunt afara!!!!

In rest, ajut cit pot si pe cine pot. Nu cred ca sunt zgircita, sau nu mai mult decat altii!

Voi cum sunteti?????

BIANCA_ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Symata spune:

Eu sint nascuta pe 26 august si sint mindra de zodia mea (in cea mai mare parte a timpului).
E adevarat ca as vrea sa fiu mai relaxata uneori, as vrea sa nu mai fiu atit de analitica si chitibusara dar pina la urma imi dau seama ca a fost mai bine, ca daca eram cu capul in nori ca altii, rau ar fi fost.
Mai este cineva nascut pe 26 august? Eventual in '75, ca mine?
Va iubesc, Fecioarelor! Cu o singura conditie: sa fiti independente!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

)

quote:
Originally posted by helbi

quote:
Originally posted by CataD

Salutari fecioarelor.

Eu nu prea cred in chestia cu potrivitul intre zodii, eu ma impac excelent cu sotul meu care e balanta, si s-ar zice ca nu ar trebui sa ne impacam :)Poate ca ne potrivim la zodia chinezeasca

devylla--scrie horoscopul ala, normal ca ne intereseaza

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Cata draga, si al meu a fost tot balanta si ne-am inteles bine ani de zile (am facut multeimpreuna, avem un copil minunat, am trecut prin multe impreuna) ... pina cind nu a mai vrut sa mai stea cu noi! Sper sa nu patesti la fel!

Andreia

BIANCA_ELENA

Andreia, imi pare rau ca s-a intamplat asa, dar stii cum se zice, pana la urma tot raul e spre bine...cine stie ce surprize placute o sa-ti ofere viata!
Ce ne asemanam noi doua, fecioare cu copii capricorn, nascute in locuri linistite, trait in Bucuresti, mutat in alta tara!
Si mie tot asa, imi place galagia, imi place la nebunie pe litoral (desi nu am mai avut parte de asta de cativa ani buni

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Da Cata, ai dreptate cu asemanarile. Eu nu le sesizasem pina nu mi-ai atras atentia.....Cind te gindesti ca si barbat balanta am avut

Las ca-ti trimit eu o rasa de soare de pe litoralul Adriaticii in cca o luna

BIANCA_ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

si eu sunt fecioara...pe 21 septembrie, cu barbat berbec si puiut leu. si maimuta pe deasupra, in zodiacul chinezesc. asta o sa-mi manance urechile. da, am toate cali...defectele astea, cum le-o mai spune. of, of

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Dragele mele feciorici,

viitorul sot e balanta si ne intelegem de minune.Pana acum nu ne-am certat,are si parti proaste ca asa sunt toti oamenii,toti avem parti proaste dar e bine sa ni le cunoastem si sa stiu cum sa trecem peste ele.
Despre horoscop,in mare parte mi se potriveste,mai putin cu sexul din obligatie,uneori sunt si zgarcita(cand raman fara bani),uneori imi vine sa ma inchid si intre patru pereti(cand sunt suparata).In rest e destul de adevarat ce spune acolo.
Ma bucur ca ne-am strans mai multe fecioare sa mai barfim si noi una alta!
Pupici!

poze noi
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Ce liniste pe aici,se vede ca a fost week-end-ul,sa ne povestiti si noua ce ati mai facut.
eu am avut un week-end linistit,mai mut pretecut acasa decat sambata seara am iesit in oras.
Va pupic!

poze noi
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Inca o Fecioara: 11 septembrie 1967.
Visul sotului meu, care este Varsator, ar fi sa mutesc macar cateva ore pe zi. Cu fiul meu, care este Leu, ma mai ciocnesc uneori, dar apoi ne impacam tare dulce.
Fetelor, sa nu ne lasam intimidate de cei care cred ca suntem carcotase cu limba ascutita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

heheh..eu cu leii am razboi!!!!!!!!!!!
am observat ca sunt compatibila cu capricornii.........

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022

ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

am observat ca sunt multe fecioare care au acest hobby:fotografia!!in fiecare zi fac cel putin 50 de fotografii!!!sunt maniaca!!!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022

ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!

Mergi la inceput