Mamici de septembrie - octombrie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
Alexa04 spune:
Buna
Sunt in ziua 29 de la UM . Azi am facut un test: pozitiv - 2 linii clare. este saptamana 4? Acum sunt foarte fericita . Ma duc la doctor azi sa vad ce zice. credeti ca vede ceva?
valen spune:
Bine ai venit Alexa si felicitari pt. burtica. Chiar daca ai 4 sapt. doctorul vede sarcina. Daca iti face un tuseu vaginal simte colul modificat, iar daca iti face ecografie, vede de asemenea sarcina, asa ca stai linistita.Gabriela
7 sapt.
karmenutza spune:
Pe produs trebuie sa scrie "din lapte de vaca pasteurizat". Asa am gasit aseara si branza (telemea)si Sana. Daca pe telemea scrie asa, e buna, nu?
miflore spune:
Antonia si Karmenutza la intrecere!
Asteptam rezultatele!
Da' noi stim ca sunteti niste ambitioase!!!
Tonnia, treaba cu laptele crud de vaca mi-a dat si mie multe batai de cap... pt. ca stiu ca asa e scris pe rotitele de cascaval. Cel mai bine ar fi sa scrie pasteurizat, sunt totusi destule produse laptate pe care e specificat lucrul asta...si astea sa le evitam. Acum ce sa zic si eu, probabil ca sunt o gramada de gravidutze care nu stiu si baga la greu si n-au nimic, dar acum, daca tot suntem nitel paranoice...
She Wolf, multumim pt. informatii dar nu prea merg, la mine cel putin...ma refer la vomiteala... senzatia e bine infipta orice-as face!![]()
Mihaela
7+
Tonnia spune:
Bine ai venit, Alexa! Succes la doctor! Sa ne spui ce-ai facut.
Karmenutza, cred ca daca scrie pasteurizat e OK. Nici eu nu prea stiu!
Tonnia spune:
Miflore, am scris amandoua odata! Tine-mi pumnii pentru azi!
Cred ca ai dreptate, daca nu scrie pasteurizat, nu cumparam! E mai sanatos asa!
, 4+
miflore spune:
Bine ai venit, Alexa!![]()
Ai sanse mari sa se vada sarcina asa ca iti tinem pumnii! Eu am fost la 4 saptamani si jumate si s-a vazut sacul embrionar!
Mihaela 7+
mariana tache spune:
la toata lumea!
In speranta ca totusi nu sunt cicalitoare sau ca te supar, Ioana, mai vreau sa spun ceva in legatura cu socoteala. Este corect ce ai spus tu: spun ca am 12 ani dupa ce i-am implinit, dar daca sunt intrebat in al catelea an de viata sunt, spun ca in al 13-lea. Asa si cu saptamanile; daca se pune problema cate saptamani am, zic ca am 10, dar daca ma intreaba cineva in a catea sapt. sunt (ceea ce se obisnuieste la gravide) spun ca sunt in a 11-a. Eu zic ca asa e cel mai corect.
Bine ati venit
noi! Ati mai tinut socoteala? Cate suntem? Nu mai e mult si se inchide listuta.
Azi sun la medic sa imi fac programare. Dar nu pe sapt care vine, ci pe urmatoarea. Vor fi 4 sapt de la ultima eco, deci zic ca e rezonabil din 4 in 4 sapt. (desi m-as duce in fiecare zi
).
Ioana, tot prin eco transvag. vrei sa vezi sexul
?
mariana,
Stefan (20.04.04) si
bebe din burtica (11 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
Ioana75 spune:
Alexa, bine ai venit! Snatate multa! Te-am trecut pe listuta cu UM 13.01 (asa mi-a iesit mie calculind 29 de zile in urma
), dar corecteaza-ma daca nu e bine
.
Fetelor, in legatura cu alimentatia, sint multe informatii www.medicina-materno-fetala.ro/downloaddoc.php?docId=45" target="_blank">aici. Scrie clar ca lactatele nepasteurizate cresc riscul infectarii cu listeria. Acu' cine vrea sa se riste, treaba ei
. Mie nu mi se pare paranoia, e demonstrat stiintific ca asa e
.
Iar in legatura cu numaratul saptaminilor, mi-e mi-e clar ca buna ziua
. Noi am plecat de la ce scriem la semnatura, si mi se pare foarte corect sa scriu 10+ daca am 10 saptamini si 4 zile. Tot site-ul numara asa, cine vrea sa fie "altfel" nu este impiedicat de nimeni

.
Ioana

Ce-ngramadeala de mesaje! Super!