Mamici de septembrie - octombrie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa04 spune:

Buna
Sunt in ziua 29 de la UM . Azi am facut un test: pozitiv - 2 linii clare. este saptamana 4? Acum sunt foarte fericita . Ma duc la doctor azi sa vad ce zice. credeti ca vede ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Bine ai venit Alexa si felicitari pt. burtica. Chiar daca ai 4 sapt. doctorul vede sarcina. Daca iti face un tuseu vaginal simte colul modificat, iar daca iti face ecografie, vede de asemenea sarcina, asa ca stai linistita.Gabriela7 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Pe produs trebuie sa scrie "din lapte de vaca pasteurizat". Asa am gasit aseara si branza (telemea)si Sana. Daca pe telemea scrie asa, e buna, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Antonia si Karmenutza la intrecere! Asteptam rezultatele!Da' noi stim ca sunteti niste ambitioase!!!
Tonnia, treaba cu laptele crud de vaca mi-a dat si mie multe batai de cap... pt. ca stiu ca asa e scris pe rotitele de cascaval. Cel mai bine ar fi sa scrie pasteurizat, sunt totusi destule produse laptate pe care e specificat lucrul asta...si astea sa le evitam. Acum ce sa zic si eu, probabil ca sunt o gramada de gravidutze care nu stiu si baga la greu si n-au nimic, dar acum, daca tot suntem nitel paranoice...
She Wolf, multumim pt. informatii dar nu prea merg, la mine cel putin...ma refer la vomiteala... senzatia e bine infipta orice-as face!
Mihaela 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Bine ai venit, Alexa! Succes la doctor! Sa ne spui ce-ai facut.

Karmenutza, cred ca daca scrie pasteurizat e OK. Nici eu nu prea stiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Miflore, am scris amandoua odata! Tine-mi pumnii pentru azi!
Cred ca ai dreptate, daca nu scrie pasteurizat, nu cumparam! E mai sanatos asa!

, 4+

Mergi la inceput

Bine ai venit, Alexa!
Ai sanse mari sa se vada sarcina asa ca iti tinem pumnii! Eu am fost la 4 saptamani si jumate si s-a vazut sacul embrionar!
Mihaela 7+

Mergi la inceput

Antonia, chiar c-am scris deodata!!! Ce-ngramadeala de mesaje! Super!
Mihaela 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

la toata lumea!

In speranta ca totusi nu sunt cicalitoare sau ca te supar, Ioana, mai vreau sa spun ceva in legatura cu socoteala. Este corect ce ai spus tu: spun ca am 12 ani dupa ce i-am implinit, dar daca sunt intrebat in al catelea an de viata sunt, spun ca in al 13-lea. Asa si cu saptamanile; daca se pune problema cate saptamani am, zic ca am 10, dar daca ma intreaba cineva in a catea sapt. sunt (ceea ce se obisnuieste la gravide) spun ca sunt in a 11-a. Eu zic ca asa e cel mai corect.

Bine ati venit noi! Ati mai tinut socoteala? Cate suntem? Nu mai e mult si se inchide listuta.

Azi sun la medic sa imi fac programare. Dar nu pe sapt care vine, ci pe urmatoarea. Vor fi 4 sapt de la ultima eco, deci zic ca e rezonabil din 4 in 4 sapt. (desi m-as duce in fiecare zi ).

Ioana, tot prin eco transvag. vrei sa vezi sexul ?

mariana, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (11 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Alexa, bine ai venit! Snatate multa! Te-am trecut pe listuta cu UM 13.01 (asa mi-a iesit mie calculind 29 de zile in urma), dar corecteaza-ma daca nu e bine.

Fetelor, in legatura cu alimentatia, sint multe informatii www.medicina-materno-fetala.ro/downloaddoc.php?docId=45" target="_blank">aici. Scrie clar ca lactatele nepasteurizate cresc riscul infectarii cu listeria. Acu' cine vrea sa se riste, treaba ei. Mie nu mi se pare paranoia, e demonstrat stiintific ca asa e.

Iar in legatura cu numaratul saptaminilor, mi-e mi-e clar ca buna ziua. Noi am plecat de la ce scriem la semnatura, si mi se pare foarte corect sa scriu 10+ daca am 10 saptamini si 4 zile. Tot site-ul numara asa, cine vrea sa fie "altfel" nu este impiedicat de nimeni.

Ioana

Mergi la inceput