Speriat sau egoist?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicodoh spune:

Am o veste putin mai buna. Sambata a venit cu mine la mama. I-am spus ca vreau sa merg si nici nu a comentat. A renuntat la iesirea cu prietenii lui pt a merge cu mine. Nu ma asteptam sa faca acest sacrificiu pt mine. Chiar daca a fost bosumflat toata ziua m-am bucurat. Duminica seara cand am ajuns acasa am avut o discutie si stiti ce mi-a spus? Ca toata viata si-a dorit sa aiba o gasca si nu a avut chiar daca si-a dorit foarte mult iar acum a gasit-o si se simte bine. Am vorbit destul de multe iar toata discutia s-a terminat cu o partida de sex. Cica nu poate sa se atinga de mine ca ii este frica sa nu ma faca sa sufar, sa nu-mi provoace durere. Nu stiu ce sa mai zic, oare sunt eu absurda? Oare nu-l inteleg suficient? Dar daca nu-mi spune nimic ce sa inteleg? Acum ma simt mai bine, dar pana cand? Am vorbit intre timp cu o prietene de-a mea sa-mi inchirieze o garsoniera si a fost de acord sa ma mut cand vreau. Cel putin acum am unde pleca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kkk spune:

Buna nicodoh! In primul rand vreau sa te felicit pt. sarcina!!Daca tu iti doresti bebele este cu adevarat o realizare.Este adevarat ca ai probleme ca probabil sotul tau este nesuferit ca sa nu zic cu scuzele de rigoare (nesimtit) dar trebuie sa fi aflat deja ca majoritatea sunt asa intr-un fel sau altul.Eu sunt convinsa ca si cu sotul tau si fara el o sa te descurci cu bebele pt. ca din ceea ce ai scris reiese ca esti o femeie puternica.Poate sotul tau o sa devina cu timpul mai responsabil,unii barbati cred eu sunt niste copii mari care renunta foaret greu la copilaria lor.Totul este tu sa te respecti si sa nu-l lasi sa treaca de o anumita limita pe care tu ti-o impui mai intai tie.Tu esti persoana cea mai in masura sa stabileasca aceasta limita pt ca tu cunosti cel mai bine situatia.
Alte sfaturi nu pot sa-ti dau ca nu am cine stie ce experienta de viata dar din cand in cand cochetez cu propriile principii.
Iti doresc bafta si sanatate, sa ai grija de tine si bebele tau si sa ne tii la curent viata ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenity spune:

Nico , sant impresionata de tot ceea ce ai scris si te rog sa ma crezi sa inteleg tot prin ceea ce treci . Stiu ca suna frumos : sperie-l si fa-ti bagajele , dar in realitate nu este atat de usor ! In primul rand poate sa intoarca foaia si sa te pomenesti la parasire de domiciliu si te vei regasi in situatia de a face fata unui divort dureros in cazul in care sotul tau este lipsit de scrupule si de sentimente( sigur ca vor fi multe care vor spune ca este mai bine singura decat cu un astfel de om si teoretic este asa , dar practic este foarte greu sa razbesti singura ) . In al doilea rand inca se mai poate face ceva si poate este o ratacire de moment . Eu in momentele de restriste ( si nu au fost putine ) si nu numai atunci , eu am alergat la rugaciuni si la Dumnezeu . Credinta si rugaciunile alina cele mai mari dureri si de aceea eu cred ca te va ajuta foarte mult sa mergi la biserica si sa te rogi . Cand simti ca nu mai poti de durere si tristete mergi la biserica sau spune o rugaciune . Dumnezeu te va ajuta si iti va asculta rugaciunile . Alaturi de tine cu tot sufletul ,

Alexandra

Mic album

Alexandra , mamica lui Mihaita

Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

nicodoh, eu as zice sa nu renunti pana in ultima clipa. in primul rand, incearca sa-l provoci cat mai mult la discutii (Daca ai cu cine). insa din ce ai spus tu, poti sta de vorba cu el, cand e "treaz". el e de-o seama cu tine? aparent a avut o adolescenta nefericita si acum si-a descoperit "gashca". prietenii ii schimba si strica foarte mult pe barbatii influentabili.
in acelasi timp, sa stii ca lupul isi schimba parul, dar naravul ba (asta iti spun din experienta proprie). sa nu crezi ca se va schimba vreodata. daca obisnuia sa bea, inseamna ca va bea si de acum incolo. insa pot exista si miracole, stii cum se zice, exceptiile intaresc regula.
inca o data, sfatul meu e sa lupti, totusi, pentru casnicia ta, incercand sa comunici cat mai mult cu el. si inca ceva: nu poti iesi si tu cu el cu "gashca" ? forteaza-te, sacrifica-te, daca nu e prea mult! ii arati ca iti pasa. poate va schimba ceva, cine poate sti. oricum, merita incercat!
mult succes si sanatate tie si la bebel! si ai grija de comoara din burtica!

dulcea mea, amara mea ...
http://photos.yahoo.com/elena_bajenaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Exact acelasi sfat l-am primit si eu de la o prietena. Du-te cu el, iesi si tu! Zilnic? Sa stau cateva ore langa el in fum? El oricum n-o sa-mi acorde prea multa atentie, ca doar iese sa-si vada prietenii. Pe langa asta mai am si alte responsabilitati: serviciu, casa, copil. Sunt de acord cu iesirile, dar saptamanal, cel mult.
Ea e insarcinata si n-ar putea sta in fum sau pe un scaun ore in sir.
Nu stiu ce sfat sa-ti dau, Nicodoh, eu am renuntat la relatia mea dupa ani de incercari. Trebuie sa discuti serios cu el, sa realizezi daca mai poate fi salvat ceva. Cred ca si perceptia ta e un pic deformata. Spui ca: "nu ma asteptam sa faca acest sacrificiu pt mine". De unde pana unde e un sacrifiu sa-ti petreci timpul cu femeia pe care pretinzi ca o iubesti? Viata lui e langa prieteni sau langa tine?

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

alma inteleg ce zici, ca si eu aceeasi decizie am luat, avand in vedere ca nu suport fumul, nu suport iesirile atat de dese si restul. insa poate ei ii place, poate e alta fire, poate si-ar dori sa iasa ... e o solutie. sa nu renunte asa din prima.
si, repet! {red] COMUNICATI [/red]. lipsa dialogului e mama tuturor problemelor. spune-i ce ai pe suflet, provoaca-l sa iti spuna temerile, problemele, dorintele. vezi daca esti de acord cu ce gandeste el sau nu, daca e de acord cu fricile tale, daca le puteti rezolva. abia apoi poti spune ca ai incercat tot si poti pleca linistita la mama sau intr-o garsoniera...

dulcea mea, amara mea ...
http://photos.yahoo.com/elena_bajenaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Ce sa-ti spun?? Cel mai grav mi se pare anturajul, care se mai lasa si cu atita bautura!!! Nu vrei sa-l lasi, asta-i clar!!Parerea mea este sa-l faci sa inteleaga ca te poti descurca si singura oricind, ca esti o femeie puternica si ca bebe te va face si mai puternica, ca tu o sa fii o mama SUPER TARE, si ca el se v-a ruina in bautura.Eu cind am MICI discutii [nu am probleme cu sotul], sunt foarte radicala si tare pe pozitie, si ii dau ultimatumuri, desi stiu clar ca nu le fac, dar la mine tin....Bafta multa si ai grija de tine si de bebe, si fii un pic mai egoista!, iubeste-te pe tine mai mult!!!!

Mergi la inceput