Copilasi de oct-noi-dec 2003 (51)
Raspunsuri - Pagina 5
alinkav spune:
Buna dimineata!
Noi suntem bine si parul creste!!!E chelios Alex al meu, si astept cu nerabdarea sa-i creasca repede!
La noi ploua si iarasi stam in casa!
La multi ani de Sf.Valentin!!!!
Paula multa sanatate Alexandrei!!!
Alex bea cate 2 biberoane de 200 ml de lapte pe zi.Ma gandesc daca ar bea mai mult, n-ar mai manca mancare. Si deja laptele nu mai este masa principala.
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
uki spune:
Buna!
Am intrat repejor sa va urez sarbatoritilor LA MULTI ANI!
si voua fetelor SA VA IUBITI MULT DE TOT!!!
NOI VA PUPACIM CU DRAG
Gabriela si Mariuca
Ce bine ca esti...ce mirare ca sunt!
SimonaR spune:
Super mami, Codrin avea la un an 78 cm si vreo 12 kg.
Ciuf, Claritine este un antihistaminic (impotriva alergiilor), dar Romergan cred ca e doar calmant, nu stiu ce legatura are unul cu celalalt de ti-a zis medicul ca poti sa-i dai oricare din ele.
Si eu am facut o alergie de la detergent pe maini, ca si Super mami, iar dermatologul mi-a dat Claritine (pastile) si unguent Elocom. Se pare ca asta e mai nou tratamentul standard si nici nu trebuie sa fii mare medic ca sa-l prescrii.
Paula, multa sanatate puiutei. Ma bucur ca evolueaza bine si ca reactioneaza pozitiv la tratament. E drept ca iti ia mult timp, dar macar ai satifactia ca se vad rezultatele. Va pupam pe amindoua si va dorim multa sanatate
Fetelor, Codrin face febra. Azi-noapte a facut 39.5, i-am dat Nurofen, l-am imbracat mai lejer, i-am legat incheieturile cu compresa cu apa si otet si mi se rupea sufletul cind il vedeam asa. El, saracutul, a fost cumintel si a suportat bine totul, dar eu am fost terminata. Acum continuam cu Nurofen si Eferalgan supozitoare, alternativ. Speram sa scapam repede de asta. Cred ca e o viroza. Trebuie sa ma uit si in git sa vad daca nu e rosu.
ninutza13 spune:
Va rog sa m-ajutati si pe mine cu un sfat...cum trebuie sa procedez pentru a o inscrie si pe bb-lusha mea Andreea-Erica ,nascuta pe 13 oct. 2003 pe lista cu super-copilasi? Multumesc anticipat
mara03 spune:
ninutza, bine-ai venit! cea care va deschide capitolul urmator te va pune si pe tine pe listuta. mai spune-ne despre voi, si pune si pozutze sa va vedem.
paula, ma bucur ca ai revenit. cu intarziere ii spun LA MULTI ANI alexandrei si toate cele bune. jos palaria in fata ta, esti o mamica model. si ai o ftita norocoasa ca te are ca mamica. tinem pumnii de pe acum alexandrei la operatie. am vazut pozele noi. e tare dulcica alexa.
va pup pe toate si sa aveti o seara placuta!!!
Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">fiti parte din viata lui mihaita!
ver@ spune:
Uff, acum trebuie sa o iau de la cap'.Aceeasi poveste.Vladutz a sters ce scrisesem.
LA MULTI ANI INDRAGOSTITELOR DE SF VALENTIN,SA FITI IUBITE MULT MULT
Ninutza 13 bine a-i venit.Asteptam sa ne cunoastem prin intermediul pozelor.
SandraR sanatate lui Codrin si tinem pumnii sa nu fie nimic grav.Dar cum reusesti sa te uiti in gatul lui?
Vladutz iar tuseste.Sa ii dau iar Stodal?Doar asta il accepta?
Miercuri are vaccin.Off.Iar plansete.
A invatat cuvinte noi.De fapt e ca un papagal.Cum aude ceva usor repeta si ii iese.Deci:banana,cheia(cand intra cineva in casa ii cere cheia si se joaca cu ele 20 min pana le pierde prin casa de le cautam....)Ii m-ai zic ccc ca e pishecios,cand e pampersul full,iar el zice:pisesios.E asa de haios.
Daca vede ceva ce e al meu zice "a mamii"(adik al meu) sau "a tatii"Deci recunoaste ca e bluza mea...etc.
Se m-ai cocoata pe scaun si sta atarnat.Adica se pune cu burta pe scaun si sta suspendat.
Azi a mancat prima oara portocala.Pana acum nici nu vroia sa o vada.Nici struguri nu vrea.Ai vostri vor?
Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
super mami spune:
Ma enervai azi tare tare si masurai fata inco' data
Are de fapt 78 cm acum la un anisor si aproape doua luni.
Banuiesc ca la un an avea cu un cm mai putin.In alta ordine de idei....noi tot in casa , Isabel s-a invartit azi vreo ora in jurul mesei. Era tare incantata.
A fost dulce la pranz. Faceam pui la gratar si cotonogeam de zor puiutul saracul. Isabel in spatele meu baga capsorul timid sa vada ce se-ntampla. La un moment dat o aud tipand "na,na,na". Nu stiu de unde stie asta, eu nu am certat-o niciodata. Asa dulcica e, a inceput sa fie curioasa foc (mai curioasa decat pana acum, desi nu credeam ca se poate). Tot ce misca trebuie sa stie ea.
De cateva zile e si geloasa. Cum ne vede ca ne pupam sau ca ne tinemin brate cum vine fuga fuga si se baga intre noi. Nu stiu daca e geloasa pt unul dintre noi sau doar pe faptul ca nu e inclusa si ea.
Maine pun si eu poze noi, promit. Am ramas in urma la cap asta.Ver@ nu-i fa vaccinul daca nu e perfect sanatos. Noi am patit-o la cel de un an. Isabel contactase deja o viroza, dar nu se manifesta inca si am tras o sapt si ceva cu temp 40 si starea de riguare.
Pedi a zis ca daca nu era facut vaccinul, boala ar fi fost mult mai usoara.
Ninutza bine ai venit. Povesteste-ne despre voi.
Simona multa sanatate lui Codrin.
Deja iarna asta s-a exagerat cu virozele.
Poate la anul cand sunt mai marisori scapam mai usor.
Paula
Ileana am vazut pozele voastre. E tare frumos baiatul tau. Are o fatuca de copil cuminte, nici n-ai zice ca e atat de nazdravan. Mama mama si cati dintisori aveti....Sa aveti o seara placuta si o noapte...furtunoasa Pupici de la noi,
Alexandra si Isabelita http://community.webshots.com/user/isabel_23
adameasca spune:
Salutare!
Super mami, multumim de complimente. E doar o aparenta fata aia de copil cuminte.
Ninutza, bine ati venit! Mai povestiti despre voi... Poze? ca sa apareti la lista trimite un PM la Ven, ca ea a deschis capitolul asta si o sa va adauge pe lista.
Paula, sper sa obtineti rezultate bune in continuare!
Ver@, pai da-i Stodal daca pe asta il vrea... Depinde si de tuse, daca e productiva sau uscata. Luca nu da inca pupici ci zgomot. E mai puturos. Si nici la vorbit nu e vreun fruntas. Nimic nu scot din gura lui...
SimonaR, Romergan e tot un antihistaminic, dar cred ca e mai putin eficient decat Claritinul. Ati fost la medic sa vedeti daca e bolnavior puiul?
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
paula2003 spune:
Multumesc mult de urari si sanatate multa si voua si celor mici.
Vreau si eu un job de la care sa stau cu voi de vorba pe net!
La multi ani pt. toti cu numele de Valentin si pt. cei indragostiti.
paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/
adameasca spune:
'neatza!
Paula, las' ca-i mai bine acasa, te poti ocupa de mandretea aia mica, de casa, decat sa te zapacfeasca la cap cine stie ce shef.. Unde ai lucrat inainte sa nastere?
Mai, pe unde sunteti? Se vede treaba ca voi dormiti... Dupa ce ca doarme asa cum doarme Luca, si-a mai si scurtat somnul de nopatea cu o ora. Inainte baga 11 ore, acu doar 10...
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi