Copilasi de oct-noi-dec 2003 (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sorry, Paula, la multi ani pentru Alexa! Sanatate multa!
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Onutza, si mie mi se pare ca papa cam mult lapte piticul. Al meu bea doar 2 biberoane de 230 dimineata si seara si uneori ii mai dau 130 peste zi, la somnul de pranz, dar cam de 3 ori pe saptamana.

Ciuf, dermatita atopica e pacatoasa, al meu are de la o luna jumate, in diverse manifestari. Prima oara i-a iesit pe fata de parca avea o boala contagioasa, apoi iarna trecuta a facut toata iarna de la frig si se manifesta sub forma unor pete rosii pe fata, in special pe obraji, iar iarna asta tot pe obraji, la fel, dar mai mult de la vant. Tratament: crema de fata Elocom, o data pe zi, doar cand apar petele mai rau. Insa e pe baza de hidrocortizon si cica nu e chiar recomandata la copii asa mici... Eu zic sa-i dai Claritine si Advantan Mil;k sau Elidel. Nu cred ca Romerganul ar putea avea vreun efect spectaculos... Nu te mai supara pe soacra ta ca i-a dat chestii diverse de mancare, ca sigur te superi degeaba si data viitoare o sa faca la fel. iti trebuie multa munca de lamurire cu ea si pana o convingi vine vremea sa plecati acasa.
Kk acid o fi de la dinti sau de la ceva din alimentatie, fructe mai ales citrice zic eu. Da-i cu Fluocinolon la popou si trece repede.

Paula, cand faceti operatia? Nu te mai ingrozi de spitale, ca n-ai ce-i face. macar tu sa te pregatesti moral, ca pt aia mica o sa fie putin traumatizant oricum. dar o sa uite repede. Faceti programe de recuperare, sau ce faceti la clinici? Bine ca evolueaza frumos si iti doresc multa rabdare si putere sa lupti pentru puiul tau. daca te putem ajuta cu ceva nu ezita sa ceri ajutorul.

Aseara am fost cu Luca si cu parintii Oanei si oana la o pizza. Copii nostri parca earu de-ai casei, au dansat printre mese, au facut frumos la chelneritze, s-au jucat. Evident ca noua nu prea ne-a tihnit mancarea, dar macar am iesit din casa.

Pupam si o zi buna!

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Paula, la multi ani Alexandrei!

Ver@, la Luca putzi se decaloteaza complet de la inceput. Eu l-am curatat in fiecare zi pana a facut un an, apoi mai rar, de 2-3 ori pe sapt.

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare,

In primul rand vreau sa urez tuturor prichindeilor care s-au sarbatorit "LA MULTI ANI !",sa creasca mari si sa fie sanatosi si voinici.
Mamicile sa fie sanatoase si iubite...si vreau sa va spun ca va inteleg toate temerile si grijile fata de prunculetii vostrii ,dar va veni o vreme,cand ei vor fi maricei si va veti aduce aminte cum ati trecut de greutati si veti rade de agitatia pe care ati trait-o.Eu asa am patit....iar Alex,Slava -Domnului!-creste si se dezvolta frumos.
Mai fetelor,si eu ma mir ca am trecut asa de usor de intarcatul cu Luana.Nu am probleme cu sanii ,de nici un fel.Totul e in regula,de parca nici nu as fi alaptat.Am mai povestit ca acum 8 ani cand l-am intarcat pe Alex a fost tare greu....dar a trecut.Si,da!,am avut lapte mult si la Luana,ca si la Alex de altfel,caci copiii amandoi au luat foarte bine in greutate,n-au avut probleme de sanatate(doar raceli sporadice) si au supt mult timp:Alex 11 luni si jumatate,iar Luana 1 an si 3 luni.
Chiar imi amintesc ca atunci cand il alaptam pe Alex aveam o catelusa si ii sarise mortar in ochi si i se albise....Bunica lui Alex m-a rugat sa ma mulg un pic ca sa ii picure in ochiul bolnav.Culmea e ca in doua zile catelusa s-a vindecat ,iar laptele ramas in ceasca a facut o smantana groasa ....tinut la frigider,bineinteles....m-am minunat...
Dragelor,va doresc numai bine si sa fiti iubite,iar prichindeii sa va fie sanatosi si ne-cuminti....Pupici!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Buna seara doamnelor !!!!Ca sa nu uit, cam cat masurau copii vostri la un an. Eu am masurat-o pe Isa aseara si are cam 76-77 cm. La un an si aproape 2 luni.
Pedi la un an masurase 78, dar duduia nu a stat,nici atunci nici acum, un minutel locului sa rezolvam problema.
Mi-a zis o amica ca fetita ei de un an si jum are 89 cm. Mi se pare prea mare diferenta si asa ca m-am gandit la voi.
Acum na' statu'n casa ... n-am la ce sa ma gandesc si gasesc...Ver@ piticul are 15 luni, nu e foarte rau ca nu a fost profund, dar l-au chinuit rau saracutul. Se pare ca nu vor ramane urme. A fost chestie de un minut. Acum era intr-o parte, in sec urmatoare era landa fierbator. Si asa cum se intampla intotdeauna, era tot familionul langa el si nu l-a vazut nimeni.
au avut noroc, ca se putea mult mai rau.
Ciuf eu nu stiu ce sa zic. Eu am patit ceva de genul asta, cu mancarimi si pete mici si multe. Era reactie la detergent.
E cam greu sa te lamuresti, ca au fost prea multe noutati. De la apa, mancare,pana la detergenti sau cine stie ce substante. Chiar si cele de curatat prin casa. Nu l-a ciupit nimic ?
Cred ca daca era ceva alimentar avea si probleme cu burticul.
KK poate fi mai acid de la dintisori. Si mai mult si mai moale.
Uf, e greu si cu medicii. Romerganul e antialergic? Eu stiam ca e somnifer.
Aveti grija de puiut. Va pupacim tare Noi suntem inchise in casa, eu sunt ingrozitor de plictisita.
Mi-am inebunit prietenii cu mailuri. Vorbesc non stop la telefon.
Isabel - catel a inceput sa roada mobila. A ros calutul balansoar (lemn)pana i-a luat culoarea. Si-a lasat urme de la dintosi pe el.
Se urca toata ziua pe masa, mai nou a descoperit prizele...ce sa faca...

Mergi la inceput

Am mai pus poze noi in albume. Va invitm sa ne vedeti.

Pupam si somn usor!

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Super mami, al meu avea vreo 81 cm parca, dar nu sunt chiar sigur cat de exacta a fost masuratoarea la dr la cabinet.

Mi-e mila de voi cu statul in casa...

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Buna seara!

De fapt e "noapte buna" dar de 15 min. doarme Vladutz ca de,azi a dormit la pranz de la 13:30-15:30 si au venit si nasicii si sora mea cu verisoara lui Vladutz si a decalat ora de nani atata agitatie.In loc sa ii fie somn a cerut la tasu care facea baie si se juca in apa lui cu sticlele de sampon,gel de dus...etc.Se udase tot si tocmai il schimbasem de somn,dar m-a "mancat" sa ii spun ca tati face baie si a cerut la el.De fapt si-a deschis usa singur ca usa de la noi e singura cu clanta mai jos si ajunge la ea.

Aaaa!!! Important!
Vladutz daca pana acum dadea pupic doar prin simpla atingere a obrazului acum scoate si sunet de pupic.Doamne daca a-ti sti cat de dulce e.Imi vine sa il mananc.La voi pupa cu sunet?Si tot pe nasica a pupat-o prima.Ca si cand a pupat pt. prima oara, tot pe nasica a pupat-o prima.

Ciuf eu zic ccc ca sigur e de la mancare m-ai ales ca are si scaunul altfel.Sper sa ii treaca repede.

Gata, ma duc la nani.

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Buna seara!

De fapt e "noapte buna" dar de 15 min. doarme Vladutz ca de,azi a dormit la pranz de la 13:30-15:30 si au venit si nasicii si sora mea cu verisoara lui Vladutz si a decalat ora de nani atata agitatie.In loc sa ii fie somn a cerut la tasu care facea baie si se juca in apa lui cu sticlele de sampon,gel de dus...etc.Se udase tot si tocmai il schimbasem de somn,dar m-a "mancat" sa ii spun ca tati face baie si a cerut la el.De fapt si-a deschis usa singur ca usa de la noi e singura cu clanta mai jos si ajunge la ea.

Aaaa!!! Important!
Vladutz daca pana acum dadea pupic doar prin simpla atingere a obrazului acum scoate si sunet de pupic.Doamne daca a-ti sti cat de dulce e.Imi vine sa il mananc.La voi pupa cu sunet?Si tot pe nasica a pupat-o prima.Ca si cand a pupat pt. prima oara, tot pe nasica a pupat-o prima.

Ciuf eu zic ccc ca sigur e de la mancare m-ai ales ca are si scaunul altfel.Sper sa ii treaca repede.

Gata, ma duc la nani.

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Am postat poze noi 11.02.2005 pe album.
Recuperare, fac zilnic si sunt foarte multumita de cum evoluieaza fetita, mai rau este ca stiu cand plec si niciodata cand ma intorc, si mai rau cand trec si pe la un dr. (de regula ii planific pe mai multi o data) si ma intorc seara tarziu de tot. In clinica facem masaj, gimnastica, ionizari si fluxo... la fiecare stam cate 30-45 min si daca merge totul struna stam cam 2 ore, dar de regula 3-4 si cate o ora dus/intors pe drum, daca nu e traficul aglomerat si asa trece ziua.
Operatia am sa o fac dupa ce ne intoarcem de la mara(dupa 15 iunie), asta este perioada cea mai buna pt. Alexandra.
Multumesc mult pentru ajutor, dar momentan ma descurc si-i multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat.

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput