Balante (dez)echilibrate (9)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
vlada spune:
Mai sunt reduceri la Zara, insa nu mai sunt asa multe modele sau marimi...si a venit si colectia noua ! Iar la copii au niste hainute nemaipomenite...
Mi-am luat si eu, dar lui Vlad i-am luat o gramada...abia astept sa vina caldura sa ne etalam garderoba...
Si mie imi place la nebunie sa-l imbrac, dar adca ar fi fost fetita, era mult mai bine...mereu imi fug ochii la rochite si sarafane. Culmea e ca ma mosteneste intru-totul si e tare atent cu ce se imbraca si isi alege singur...
Am uitat sa intreb - este vreo poza cu papusica sa o vedem ?
Andreea si Vlad
Iubirea mea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ticka spune:
quote:
Originally posted by dana_ene
...
-------------------------------------
Aveti dreptate cu betisoarele, fumul poate fi catalogat drept innecacios, dar va spun eu ca la birou fac minuni.
Mai ales cand intra niste persoane cu diverse mirosuri... nu spun mai mult.... fac, cum ziceam, minuni ! In plus, geamul sta intredeschis, ca dau astia caldura din belsug.
Eu circul cu tramvaiul pana la servici si inapoi
![](alcool.gif)
![](bang.gif)
dana_ene spune:
Eu am facut poze cu papusica - normal, ca trebuie sa ma laud si eu - numai ca nu am aparat foto digital, asa ca va trebui sa astept sa se termine filmul, sa-l developez, sa scanez poza, deci, cu parere de rau va spun ca va mai dura
.
Nici pozele cu bradutul nu le-am scos inca...
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!
ticka spune:
Fetele, vin sa va spun un banc care mie mi s-a parut bestial!!!!
Un tanar absolvent al sectiei de Management era foarte incantat de postul pe care se angajase intr-o importanta companie multinationala.
In prima zi suna la Bufet, tipand in receptor:
"Adu-mi o cafea! Si viteeeeeza!!!
La celalt capat al firului raspunde o voce grava:
"Cred ca ai format un numar gresit; sti cu cine vorbesti, neam de cretin?"
"Nu", raspunde tanarul angajat.
"Eu sunt Directorul General, imbecilule!!!"
"Dar tu sti cu cine vorbesti, dobitocule?" tipa tanarul mai tare ca prima data
"Nu" raspunde Directorul surprins.
"Perfect!" ... si inchide sper ca v-am facut sa zambitzi macar olecutza (ah, ce-mi place oleaca asta!!!!!) !!!
vlada spune:
!
Ce bine ca nu mai merg cu autobuzul...da' stati sa vedeti acu' cand vin caldurile...
Sigur ca avem rabdare cu papusica,crezusem ca am scapat eu momentul, de-aia am intrebat.
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Cary spune:
Hop si eu la spart de targ,dar sa nu uitam ca azi e VINERI=zi de curatenie si cum am spus,cu o buna organizare facem de toate!
Pe langa asta am dat fuga la birou sa vad ce ridic la lichidare si mare surpriza draga Andreea, SC mi-a dat impozitul pe 2003!DAR il voi ridica abia luni,bine si atunci,bani sa fie!
Si eu am rabdare pana apare papusa!
Nu stiu cum se face Ticka ca eu ma uit la cei mai scump!!!abia astept sa-mi spui ce ai vazut la Mall,ca tare m-as duce si eu LUNI!
Cum a mai ramas cu muntele????
Pupici tuturor si W-E placut!
ticka spune:
Cary, imi pui dejtu pe rana. Muntele se amana din nou ca vine maica-mea...
Si eu am primit instiintare despre restituirea a ceva bani din impozitul pe 2003, m-au programat pe 21 la trezorerie sa ma duc sa-l ridic. Nu-i bai ca astept nitzel, important e sa-i iau.
W-e placut dragelor
Salmida spune:
Week-end pläcut tuturor cä de bani väd cä nu duceti lipsä! Cel putin panä luni seara cred cä ajung!
Spor la cumpäräturi luni!
vlada spune:
Ma bucur mult Cary ca ai rezolvat...noi inca nu,dar sperante mai am...
Week-end placut tuturor !!! Ca eu abia il astept ca sa-l preia sotul pe Vlad si sa reusesc sa ma relaxez si eu nitel...
Andreea si Vlad
Iubirea mea