homeopatie: cine? de ce?
Raspunsuri - Pagina 7
helbi spune:
Draga aquariusrpro,
multumesc mult pt. sfaturi si am sa incerc sa le urmam. Cu Bianca ma pot intelege si, in plus, stie si cum se face gargara, asa ca nu o sa fie o pb.
Aici, am primit acum un raspuns de la un homeopat, iar sedinta e pt inceput de 2 ore, in care vrea sa afle istoricul Biancai, si ma costa 150 euro, iar apoi, se merge macar odata pe luna si costa 30 euro de fiecare data, prima jumatate de ora..........Iti dai seama cam ce scoruri sunt........asa ca, probabil ca solutia o sa fie Ro, la prima vizita.
Pina atunci, mai incercam cu sfaturi primite de la vvoi, pt ca intr-adevar bacteria asta nu-si face de cap, iar Bianca e bine, vesela, nu are alte pb de sanatate.
Multumesc mult si WE placut!
minunea mea
Poze noi - Frankfurt,
Andreia
iris spune:
helbi, cam asa cum ti-a zis homeopatul, prima sedinta e mai lunga apoi sint doar sferturi de ora poate; insa noua ne-a dat si remediile in pretul asta si, repet, pentru noi a fost solutia salvatoare pe care as fi dat toti banii ; e intr-adevar scump si dac poti asteapta excursia din romania, dar si asa e o rpoblema, durata tratam,entului; insa puteti avea noroc sa rezolvati intr-o vacanta; eu il intreb pe medicul meu sa vad asa cam ce parere are, si ce sfat ar da, asa de pastrare la suprafata a situatiei fetitei tale; mi-m amintit ca fetita unui prieten a facut infectii repetate in git, amigdale si pe acolo, exasperant, si antibiograma dadea niste rezultate dar tratamentele erau fara final si pina la urma medicul i-a dat o doza de gentamicina zdravana si i-a trecut spre surpriza tuturor; nu povestesc ca sa te incurajez sa-i dai gentamicina ci doar ca sa cauti in continuare solutie...asta e ceea ce poti face;
se pare ca si eu am reusit sa fac o scadere a imunitatii, nu pricep cum sint in ultimul an mai mult raciat, cu infectii repetatea respiratorii; asa ca medicul mi-a propus terapie cu derivat singe recoltat de la pacient -am tradus tembel, dar cam asta ar fi, e autovaccin de fapt?; nu stiu daca e platit de asig de stat , am sa intreb luni dar se pare ca functioneaza; ne poate povesti cineva mai mutl despre aceasta terapie? ce stiu eu ca se recolteaza singe la pacinet, se face un preparat, picaturi sau globuli parca, si se autoadministreaza dupa o anumita schema; o prietena a obtinut rezultate bune la copiii ei care erau vesnic cu bronsita, dar acum stam si noi si ne intrebam daca e rezultatul curei sau al inaintarii in virsta...?!
helbi spune:
Iris, merci mult! Crede-ma, ca daca vad cea mai mica urma de agravare a situatiei, indiferent de pret, merg la tipul asta. Nuami ca asa cum am spus, Bianca nu are nici o simptoma. Nu are amigdale inflamate peste normal, nu are dureri in git, febra.........Aseara am vorbit cu cineva de specialitate, care mi-a zis ca E.coli avem toti in organism, mai ales in stomac. Ca, in mod normal cedeaza la antibiotic. Ca e cea mai raspindita bacterie si cea mai folosita in laboratoare. Teoretic, nu ar trebui sa ma alarmez.Pb. mea e ca acum dispare, acum apare........Alt medic mi-a zis ca daca nu o afecteaza in nici un fel, sa o las in pace, ca va disparea din git la un moment dat. Ca e rezultatul gradinitei, deci, al colectivitat.......Nu stiu ce sa mai zic.....asa o fi.....
Oricum, daca nu se agraveaza situatia, la prima vizita in RO caut un homeopat si merg sa-si psuna si el parerea.
Multa sanatate si mucutei tale.
minunea mea
Poze noi - Frankfurt,
Andreia
Siminaf spune:
Si totusi, chiar daca n-o deranjeaza, totul poate disparea cu remedii homeopate. Si Deiu avea amigdale hipertrofice, fara a fi inflamate, fara dureri, fara nimic. Dupa mai multe sedinte de homeopatie, acum e mult mai bine, amigdalele nu mai sint asa de mari. Dar daca nu e urgenta, asteapta pina ajungi in Romania.
Sanatate multa va doresc tuturor.
Simina & Andrei (Deiutzu)
Home, wherever you are...
Adema spune:
Aaaaa, ce bine ca am gasit subiectul asta! Am si eu doua intrebari:
1.Unde as putea citi niste indicatii ale unor remedii?
2.A obtinut cineva rezultate la bb cu dermatita atopica? 
Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021
Siminaf spune:
Indicatiile remediilor le stie homeopatul. Asa cum a scris si aquariuspro mai sus, nu se pot prescrie remedii fara un consult amanuntit al pacientului.
Si da, dermatita atopica este o boala ce raspunde f. bine la remediile homeopate (tot de la prietena mea homeopat stiu).
Simina & Andrei (Deiutzu)
Home, wherever you are...
kids11 spune:
quote:
Si eu fac acum tratament homeopat pentru candida, dar nu recomandat de medic homeopat, ci de un medic imunolog. Astept sa vad rezultatele. Dar m-ar interesa sa merg la un medic homeopat aici, in Iasi . Stiu ca sunt destul de multi, dar as vrea sa imi recomandati pe cineva bun, la care ati fost si care v-a ajutat intr-adevar.
Si m-ar interesa si preturile, ca auzisem acum vreo doi ani ca ar fi vreo 500.000 consultatia. Cat mai e?]
Stefana, un medic homeopat ff bun in Iasi este dr. Receanu si are cabinet in Tatarasi, numai ca este ff aglomerat. Fisa + tratament costa 1.000.000 pt copii, pt adulti 1.200.000, iar dupa aia cind mergi pt tratament platesti 500.000 mii pt copil si pt adult 600.000. Eu la el merg cu copilul de foarte mult timp, a fost si sotul si mama mea.
aquariusrpro spune:
quote:
Originally posted by kids11
Stefana, un medic homeopat ff bun in Iasi este dr. Receanu si are cabinet in Tatarasi, numai ca este ff aglomerat. Fisa + tratament costa 1.000.000 pt copii, pt adulti 1.200.000, iar dupa aia cind mergi pt tratament platesti 500.000 mii pt copil si pt adult 600.000. Eu la el merg cu copilul de foarte mult timp, a fost si sotul si mama mea.
Kids, foooaaaarte scump domnul homeopat! Comparativ cu preturile din Bucuresti!
Roxana&Ruxandra
http://community.webshots.com/user/aquariusrpro
Stefana spune:
quote:
Originally posted by kids11
Multumesc mult, insa momentan cel putin imi depaseste posibilitatile financiare. Chiar e foarte scump. Si din cate stiu eu, pentru unele afectiuni tratamentele sunt de lunga durata si ar deveni de nesuportat financiar.
Mai astept recomandari!
Freia spune:
loneanbianca
Nou venit
Romania
68 Posts
Trimis la - 01/03/2005 : 16:57:07
--------------------------------------------------------------------------------
Stie cineva daca urmez un taratament homeopat si ma doare capul de ex am voie sa iau nurofen?! sau...........orice alte medicamente?! Si daca dupa zilele in care se face tratamentul mai trebuie avut grija la produsele care antidoteaza?!
Va multumesc.
Bianca
Poze
aquariusrpro
Membru matur
Romania
Bucuresti
759 Mesaje
Trimise - 01/03/2005 : 17:06:59
--------------------------------------------------------------------------------
Bianca,
ideal este sa eviti alta medicatie.
Daca apar dureri de cap sau alte manifestarii normal este sa suni la medicul homeopat si sa-i spui ce si cum. El / ea te stie si iti recomanda ce sa iei.
Roxana&Ruxandra
http://community.webshots.com/user/aquariusrpro
Stefana
Membru nou
Are album!
Romania
Iasi
118 Mesaje
Trimise - 01/03/2005 : 18:07:40
Eu stiam ca in paralel cu tratamentul homeopat poti lua orice fel de pastile. Acesta nu are interactiuni si contraindicatii.
Freia
Are album!
Romania
Bucuresti
1873 Mesaje
Trimise - 01/03/2005 : 21:08:53
raspunsul este DA, poti lua in acelasi timp si Nurofen.
verificat info si cu un medic homeopat.
Freia si Alexa
Freia si
Alexa