Copilasi de Aug-Sept 2003 (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DanaT: In primul rand vreau sa stiu de unde are Raducu cuburile alea destepte din poza "am trecut la alta" din albumul de iarna? Neaparat vreau sa stiu! Sunt din alea de ilustreaza o chestiune, si daca le intorci in acelasi sens ilustreaza altceva samd? Intelegi ce vreau sa ma exprim aici, sau sunt greu de inteles... Eu insami nu prea ma inteleg pe mine....
--------------------
Ei stati ca s-a trezit domnisoara.....

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
http://community.webshots.com/user/ankalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

roisin, oricum se marita, asa ca numele nu trebuie sa se asorteaze prea tare cu ala de familie

cu situl mai dureaza un pic. n-ama vut banii necesari pt deschiderea contului. marti ia tati bani si miercuri il deschid.

Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

eu mai am un pic si cedez nervos.

aranjasem diseara un mic chef cu frate-miu... bere, pizza... el cu prietena... ca nu am mai stat de mult la o barfa...
ce credeti... ma suna frate-miu acum sa-mi spuna ca nu mai vine -DE CE? - pai tu nu stii ca mama vine diseara la tine?
am crezut ca o sa explodez la tf... trenul a aplecat deja din oltenita, nici o sansa s-o sun...
ziceti si voi ce sa fac! simt ca innebunesc, si daca diseara vine si iar imi intoarce casa cum vrea ea, ma vedeti la stirile de la ora 5. de cate ori si CUM s-o fac sa priceapa??? nu vreau sa se bage in viata mea, nu vreau sa cuvante legat de familia mea.
daca ii zic ceva se pune pe bocit, ca nu stiu sa apreciez eforturile care le face ea pt noi... pur si simplu imi vine sa-mi iau campii. diseara s-a dus cheful. si il asteptam de mult. apoi am refuzat o alta invitatie la niste prieteni.... acum imi vine sa plang.
cristi imi zice ca e mama, si sa rezolv eu cu ea...
mama sustine ca e casa lui cristi, si eu n-am nici un cuvant de spus aici, si sa-i zica el daca nu-i convine ceva. eu sunt cantitate neglijabila!
nu stiu de ce, dar tare mi-e teama ca diseara o sa urmeze o cearta dupa care rupem relatiile... asta presimt.
ma, si doar putea sa sune sa spuna ca are programare la maine dimineata si vine la mine! nu aveam nimic impotriva, da' sa--mi fi spus... programare si-a facut cel tarziu vineri, asa ca avea timp sa ma anunte... nu-mi mai faceam nici eu planuri...
nu stiu ce sa fac. decat o mama asa, mai bine deloc. n-am chef sa ajung la spitalul 9 din cauza ei!
noroc cu voi, ca mai plang si eu pe un umar... adca mai tineam si tot in mine pocneam pana acum

Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Ankalaura cuburile sunt din acelea despre care stii si tu, si le-am luat de la Miniblu. Dar am mai vazut, nu stiu insa sa-ti spun unde...oricum la Miniblu mai au, si cu animalele din curte si cu cele din jungla cum are Raduc. Oricum sa stii ca interesul nu-i enorm fata de ele...sta cam 2 minute si se uita, le intoarce pe toate partile si gata! Vad ca lui ii trebuie jocuri in care sa mestereasca muuult, sa-si puna minte si indeminarea la contributie!

Roisin pupam Miruna gingasa, care se face mai dulce pe zi ce trece, stii ca noi stem fani declarati! Imi place tare mult culoarea ei din obrajori! Sanatate multa si tie, sa-ti duci cu bine si-a doua sarcina la capatul celor 9 lunisoare.

Apropos, mamicilor de 2 ori, vroiam sa va intreb, cum vi se pare o a doua sarcina fata de prima? Ca musai cred ca e diferit ceea ce simtiti (si fizic dar si emotional). Sunt tare curioasa!
Copilasii ce zic de burtica?

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu cel bun si blind si dulce si frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

la noi ninge cu fulgi maaari si desi si e fff frumos. Andrei doarme, dar sper sa mai ninga tot asa si cand se trezeste.

revin

Nicoleta si Andrei Catalin(17.09.2003)

http://community.webshots.com/user/andrei_catalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Iulianavreau si eu schema de alimentatie pt bb. Multa sanatate.

greutate nu l-am mai cantarit de la 1 an si o luna, dar cred ca are in jur de 12 kg
de masurat nu sta - 80 cm in jur de

fructeAndrei mananca mere cam 2-3 pe zi rase simole ca desert sau cu biscuiti
banane - una pe zi
alte fructe - portocale in special suc
piure de piersica de la nestle
kiwi - cand nu primeste mar sau in combinatie cu mar
struguri care ii plac f mult
astea pe timp de iarna si 2 fructe diferite pe zi.

vroiam sa scriu mai multe dar nu mai tin minte nimic

va pup,

Nicoleta si Andrei Catalin(17.09.2003)

http://community.webshots.com/user/andrei_catalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eu am avut azi o dupamasa de nervi...hazbandul e de garda...eu singura cu fetele,sa iesim afara...in primul rand liftul nu functioneste, stam la etajul 8...ok, coboram ca nu e asa greu, afara, cand sa calc pe ultima treapta era sa cad pe spate cu Silvia in brate, era o pojghita invizibila de gheata. Ninsese si plouase de ieri dupamasa, e o flescaraie afara, la fiecare pas trebuia sa ma concentrez sa nu mi se duca picioarele aiurea, apa cu zapada pana la glezna...un cosmar. Ok, am stat putin cu tati, am ajuns in bloc...urca 8 etaje pe jos!!!...noroc ca Silvia coopereaza mai nou si urca singurica daca o tin de maini, asa ca am urcat 7 etaje numai putin cocosata si doar un etaj cu ea in brate. Oooofffff! Acuma alta chestie...maine dimineata trebuie sa vina soacra mea sa o duca pe Diana la scoala si nu poate urca 8 etaje pe jos...asa ca trebuie sa cobor eu cu Diana ca sa i-o predau...ce bucurie!
Ce mai, se vede ca azi a fost 13!!!

Silvia a facut azi numai prostioare...m-a sunat sora mea si cat am vorbit cu ea, destul de mult, recunosc...a scos scutecele, le-a imprastiat prin casa, a scris cu pixul pe pereti, pe covor, pe mobila....habar n-am cum sa curat, cred ca pe perete voi lasa "opera", dar pe covor.... O pocneste pe Diana in cap cu de toate, Diana plange iar Silvia rade, daca o cert sta si se uita la mine cu o mutrita din aceea care abia se abtine sa rada...va dati seama ce nebunie e la noi!!! Ce mai, abia astept sa mearga la nani sa am putina liniste...

Gata, si maine e o zi...sper sa fie mai buna ca azi!!!

Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)

pozici noi

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

dam si noi binete la mamici si pupici la copii ca asa e frumos, dar sa nu ne uite lumea!

pot sa spun ca strugurelul de toamna, domnisoara miruna e o frumusete de fetita, mi-a placut enorm!

cristina-rilex! cum vine asa si pleaca, bine ca nu sta o mie de ani, eu zic ca pur si simplu sa o tratezi si tu ca pe o cantitate neglijabila, zi ca ea si fa ca tine!

eu, desi nu a nimic in burta (decat multa grasime!!!), erik e foarte incantat, imi ridica bluza, imi mangaie si imi pupa burta, iar lui taica-su ii ridica tricoul la spate si se lipeste de el!
aseara m-a strigat "mami" si mi-a intins biberonul, m-am udat toata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Mihaela, sa stii ca si Erik e tare belicos, tot asa vine si ne arde cate o palma si zice:"da, da!", noi bocim de ne sare camasa de pe noi, de abia ma abtin sa nu rad ca sa nu creada piticul ca e de bine!

Daca va era dor de o mutritza dragutza de Erikutz, am pus un album nou! ...dupa lupte seculare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Danateu, incep cu tine:)....apai, eu ma simt bestial fata de cum m-am simtit la prima sarcina. Nu greturi, nu nika, energie circa. Schimbari? Da...nu mai sint asa stresata din orice, nu ma mai documentez in fiecare zi sa vad ce i-a crescut azi puiului din burta (par, unghii), nu ma sperii de nastere deloc, am mai multa incredere in mine ca ma voi descurca dupa ce nasc. Sentimente? Un pic de ingrijorare ca nu vreau sa fac diferente intre ele si sa nu neglijez pe nici una. Tati e si el mult mai relaxat, uneori chiar prea relaxat, uneori chiar ma supar ca nu e chiar asa interesat cum era inainte cind ma intreba mai tot timpul cum ma simt, daca am simtit copilul miscind etc. Pe de o parte il inteleg pentru ca nu ma vede lata in pat toata ziua si vede ca sint destul de energica. Nu mai sint asa alintata ca inainte. Oricum, mai bine asa, decit sa bolesc in pat, mai ales acum ca o am pe Emma care vrea atentie tot timpul.

Emma stie ca femeile cu burta mare au baby acolo (imi arata in poze) ca i-am aratat un desen cu o femeie si cu bebele din burtica. Pe mine ma pupa tot timpul pe burtica, ma mingiie, e f. dragastoasa. Am asa un sentiment ca o va iubi pe astalalta mica si ca va fi ca o mamica cu ea. E f. interesata de bebei mici mici de tot si ar vrea sa ii atinga tot timpul. Arata mila pe fata ei cind plinge unul din asta mic. Probabil ca o sa vrea cu siguranta sa o hraneasca.

Si, apropos, de unde si pina unde intrebarile astea? Nu cumva te paste un gind de bb 2?

Mihaela_s, pai sa vezi ce scandal la noi in casa in legatura cu pocnitul. Nu stiu ce l-a apucat pe barbatu mieu asara:) sa zica (asta dupa ce Emma l-a muscat zdravan de mina:) ca e din cauza mea, ca il las pe el sa faca treburi cu ea (hranit, spalat pe dinti, carat in brate) cind ea nu are chef...si din cauza asta ea nu-l iubeste, ca cica eu o invat s anu il iubeasca. Parca se sclerozase. Si da-i cearta...se uita copilul ca la circ la el speriat. Parca innebunise barbatul asta...e adevarat ca o incaseaza des (mai tot timpul:) de la ea, dar eu ce sa-i fac daca nu se ratoieste la ea? Si apoi eu nu mai pot sa o car tot timpul in circa la magazine, sa o scot si sa o pun in scaunul din masina (cum il vede ca se apropia de ea, il pocneste). Si mindra mea nu vrea deloc la el, nu vrea sa manince de la el, sa bea apa, nu vrea in brate la el..nimic...numai cind e vorba de calareala, atunci e tare buna cu el. Azi avea o surubelnita in mina si ...poc...in cap la ta-su fara ca el sa ii zica sau sa-i nimic. Si la mine are tentative din astea, dar eu fac tare urit la ea.

Roisin, eu chiar ma gindeam zilele trecute ca nu ai mai pus poze de mult sa le vedem si noi. Cit despre nume, Alex traieste si va trai toata viata cu gindul ca EL a ales ambele nume la fetite si eu il las in pace:). Cum noi vroiam nume care sa se potriveasca si in romaneste si engleza, a fost mai usor sa alegem, avind in vedere diversifitatea nu prea mare. O sa ajungeti voi la un consens pina la urma, ca doar n-o raminea copilul fara nume:).

Gagici, dar tare v-ati mai puturosit cu pozele...egoistelor, inainte puneati in fiecare luna, acum la juma de an?

Cristina, eu ti-am zis...mama mama, dar trebuie sa inteleaga ca e totusi casa voastra si ca nu mai sinteti pe vremea cind barbatul conducea casa. Ar trebui sa ii spui punctul tau de vedere si ce nu iti convine, astfel faci ca si mine cu socrii cind am rabufnit. Pai, cum adica, cu fratele tau a avut cum sa dicsute ca te "viziteaza" si tie nu a catadicsit sa iti spuna. As spune eu cum cred eu ca se cheama asta, dar te superi:(. Eu zic sa iei taurul de coarne si sa lamuresti problema cu ea.

Apropos de patutul de copil, de care se mira Danateu ca e ieftin. Nu e din ala twin, e un pic mai mic, ajunge pina pe la 4-5 ani, cred (nu sint sigura daca nu si mai mult), cu toate ca asta din poza http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000067PLU/qid=1108328071/br=1-2/ref=br_lf_ba_2//103-1016876-7504612?v=glance&s=baby&n=542388 cica tine si 70 de kile. Celelate patuturi mai solide sint destul de scumpe...ajung si la 400-500$. Pentru baiatei, ia uitati ce patuturi fancy sint aici http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/browse/-/542388/ref=br_bx_c_2_1/103-1016876-7504612 :).

poze 1,poze 2,poze 3

Mergi la inceput