Copilasi de Aug-Sept 2003 (48)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Pai la capitolul fructe: o banana si o portocala (daca e prea mare cam jumate din portocala)

Si de obicei bea suc de portocale.

N-avem noutati da` facem act de prezenta

M-am saturat de frig, vreau caldura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

pe mine ma dor urechile...
in curand o sa surzesc!
fi-miu a descoperit placerea "tineretului din ziua de azi" de a da muzica la maxim... url sa-l sui pe birou, si butoneaza combina...
am crezut ca mi se pare...
dar nu... eu dadeam mai incet din telecomanda, cum simtea diferenta imediat dadea la maxim...
toata ziua cere muzica, se batzaie ca apucatul, si eu nu mai stiu ce sa-i fac... alta ocupatie nu vrea sa-si gaseasca!

Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Rodica, eu am masurat-o pe Silvia la un an si 3 luni cand avea 81 cm si 11 kg. De atunci nu mai stiu...desi au trecut 2 luni. O masor foarte greu, ca nu vrea sa stea iar de cantarit...in 2 luni nu creste atat in greutate cat sa se vada la cantar.

Liliana...pai cum e pitica fetitza ta...dar cat ei vrea sa fie???? Pai e foarte bine pentru varsta ei.

Fructe: ca desert la pranz: o jumate de banana sau o bucata de mar sau un kiwi sau o mandarina. Uneori mai papa la ora 17-18 o banana intreaga sau un mar cu biscuite sau un borcanel de fructe cu cereale din comert, depinde de ce a mancat la pranz. Iaurt mananca rar. Uneori mai primeste desert si la cina, tot o bucata de fruct. Asta daca a mancat fruct mai putin in cursul zilei.
Am mai facut salata de fructe si asta a mancat cu foarte mare placere.

Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)

pozici noi

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia0606 spune:

Buna!
Va multumim tuturor pt voturi si va rugam daca nu va suparati prea tare sa nu ne uitati. Ne mai dati si astazi un vot mititel la linkul de sub semnatura?

Alex de cateva zile face kk foarte subtire si cam des. Si din cauza asta i s-a si iritat funduletul. Degeaba am incercat cu Smecta, orez, ceai de menta. I-am luat si lapte special pt. diaree. Se amelioreaza un pic adica dimineata, pe urma pe la pranz incepe iar. Asa ca nu mai mananca fructe mai deloc. Nu-i mai dau decat banana. Inainte de problema asta ii dadeam fructe de doua-trei ori pe zi. Cel mai mult ii plac strugurii si mandarinele.

Cristina si fiul meu este mort dupa muzica. Combina trebuie sa cante continuu si el danseaza. A inceput deja sa recunoasca melodiile de la primele acorduri (ii place foarte mult un disc cu muzica pt copii). Cand se plictiseste vine la mine si cere sa-l iau in brate sa dansam impreuna. Iar eu abia mai pot sa-l ridic de jos.

Felicia si Alex

www.babiesonline.com/babycontest/vote.asp" target="_blank">Va rugam din sufletel votati aici pentru Alex E. !!! (este pe pag 4)

http://www.babiesonline.com/babies/a/alex2003
http://community.webshots.com/user/felicia0606

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

fetelor, iata aici
http://linux0.math.upei.ca:5880/~cezar/L0/Pictures/Maria/index.html
grasunica de maria.
cezar senior a reusit sa puna cateva poze.

Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Sa le traiasca Maria scumpa, sa fie sanataoasa si norocoasa!

Cristina hai ca-mi place de DJ Andrei pai ce-i aia sa asculti muzica incet? Nici nu distingi acordurile La noi s-a lasat de vreo 2 zile iar cu chiuituri ca la nunta, a mai avut o repriza acum vreo 8-9 luni, credeam ca i-a venit mintea la cap, nu de alta dar parca iar a inceput sa raguseasca! Si-mi povesteste mama, care iese la plimbarica zilnica cu el, ca chiuie si pe strada, iar daca cineva ii zambeste sa te tii, ca nu se mai opreste pina acasa. Nu-l impiedica nici suzeta, nici fularul (puse special in fatza guritzei, ca sa-l protejeze de ger...ti-ai gasit!).

RodicaP si fiindca tot intrebai de inaltimi si greutati, chiar eram si eu curioasa, ca de cand nu i-am mai vazut pe bebeii nostri, nu mi-i mai imaginez cum arata pe ansamblu asa...Deci Raduc are 86 cm si cam 12,2 kg, nu stiu precis, astea erau de sarbatori cand l-am masurat. Iar despre fructe, un mar si maxim o bana pe zi, dar nu mereu, ca am tot avut problemele cu burtica, asa ca fructe mai putin in ultima vreme. In orice caz, lu i-ar placea multe...e innebunit dupa sucul de la portocala, maxim 75 ml pe zi.
Rodica ai grija cu sinuzita, sanatate multa tie!

Dana-ene haaaahahahahahaa ce-am mai ras la faza cu hartia indesata in nas la oana...pfff, cu toate ca nu-i deloc de ras, dar mi-o imaginam cum se munceste ea sa si-o indese...offff, sunt niste maimutele astia mici la varsta asta!

Chiar ma intrebam fetelor, daca asta e cea mai grea perioada, pina spre 2 anisori sau chiar peste putin, ca nici ei nu inteleg tot ce le spunem, nu isi dau seama de pericole, si sunt extraordinar de curioasi sa incerce orice! Ma intreb daca e asa? Sau daca de acum incolo, pina vor creste maricei bine, va fi tot asa, sa stam cu ochii ca pe butelie? Poate ne zic ce si cum mamicile cu 2 copilasi, trecute prin fazele astea deja.

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu cel bun si blind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ce scumpa e gogosica Maria. O frumusete, sa recunoastem ! Sa le traiasca !
Chiar am revazut pozele de la intalnirea de la Reby, de atunci nu am mai vorbit cu Stefi (prima din stanga www.bebelusipoze.home.ro/pages/IMG_1261_JPG.htm" target="_blank">aici)...
------------------------
Dana, da, ai dreptate, e rāsu'-plānsu' cu minunatiile pe care le fac copiii astia ai nostri. Neaparat trebuie sa stam cu ochii pe ei ca pe butelie !
------------------------
Rodica, uite aici masuri de piticoata la Oana mea:
cam 76 cm inaltime si in jur de 9,5 kg greutate.
Asta e !
Are mama o mititica dulcica .

Fii-mea mananca fructe zilnic cam asa:
- o portocala ca desert dupa masa de pranz sau intre mese
- la masa de la 17:00-18:00 in amestec cate 2 fructe: mar + banana, banana + kiwi, mar + para, etc., etc. + 2 masuri de cereale
------------------------
Oana are o mare pasiune in a se juca cu castroane, linguri, polonice.
Rupe cate-un servetel in bucatele care apoi servesc pe post de mancarica . Le ia cu lingura, cu polonicul, le muta dintr-un vas in altul, le amesteca cu telul.
Mare gospodina fata mea !
Apoi are pasiunea mopului. Cum vede ca il scot, ca sa sterg la intrare gresia tipa sa-l manuiasca ea. Si chiar face miscarile corecte. Taica-su e in al 9-lea cer si comenteaza mereu cat de harnicutza e fata lui.

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Am uitat sa raspund ca cap. fructe: Andra nu mai vrea nici macar banane . Cu greeeeu papa jumate de clementina...sau jumate de kiwi...
Cat despre inaltime si greutate, Andra s-a inaltat mult in ultima luna (eu o masor dupa masa de bucatarie ) si a mai luat in greutate de cand am inceput cu vitaminele...ca acum 2 luni nu avea nici 9,5 KG...
Cred ca o sa ajunga copchila asta dependenta de vitamine...
dana_ene Andra daca vede ceva murdarie la usa (ca am o gresie deschisa la culoare) se duce fugutza in baie si trage de coada mopului sa faca ea "cuat"...asa ca eu cat ma descalt ea deja "munceste"...si lu' tat-su i se umfla pipotzica in el...ca cica seamana cu el din acest punct de vedere: harnicia intruchipata!!!
Il las in pace sa creada ce vrea si i-o tai scurt ca-i desteapta fata ca MINE si-l reduc la tacere!

Mai fetelor ce sa-i fac sa deschida si fii-mea guritza sa pape?? Ca m-am saturat sa o strecor printre dintzoci!
Cand stiu ca trebuie sa manance ma apuca si pe mine crizele...ma calmez si ma inarmez cu tot calmul pe care il pot acumula...dar nu mai pot ...

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Iesim si noi la raport. Elena-Teodora, masurata si cantarita saptamana trecuta, la controlul de rutina, are asa: 85 cm si 11,400 kg. Suntem cam lungance, ceea ce ne-a zis si medicul, de aceea poate am si impresia ca e cam slaba. Medicul ne-a zis ca stam foarte bine si a ras cand m-am aratat ingrijorata ca fata a slabit. "Pai, doamna, are 85 de cm! A crescut bine in greutate, dar acum, ca e inalta, ati fi vrut sa puna 2 kile pe ea deodata?". Asa ca... M-am linistit si m-am hotarat sa-mi fac fata fotomodel, ceea ce i-a displacut total sotului meu cand a auzit, ca el vrea s-o faca notarita! Deh, doar are fata un tata avocat!

Stefi, sa-ti traiasca fetita si sa-ti aduca numai bucurii in viata!

Noi, cu fructele, stam cam asa: o banana sau o mandarina ca desert (cand era mai mica ii placeau prtocalele, acum s-a reprofilat fata pe mandarine de-alea dulci si fara samburi), dupa mese, exceptie face cea de pranz, cand ea papa felul doi ceea ce ar fi trebuit sa pape la felul intai, adica supica cu painita si legume si carnita! Mi-e frica sa-i dau dupa-aia, desi nu cred ca ar zice nu, dar nu vreau sa fac bolboroseala in burtica el, va dati seama, felul intai (pilafuri, tocanite etc.etc), felul doi, supica cu legume, carnita si painita si apoi desertul, mere, mandarine sau banane... Papa, in schimb, la 17-18, depinde cand se trezeste, o jumatate de mar mare sau un mar intreg daca e mai mic+o jumatate de banana sau chiar una intreaga+ biscuiti sau cereale, dar mai mult ii plac biscuitii. Si cam atat. Iar in ceea ce priveste sucurile de fructe, nu prea se inghesuie, rareori bea, de altfel ca si la ceai, ca nu a mai baut ceai de pe la 4 luni... Dar ea bea mul lapte, apoi o cana de 250 g de supica, plus fructele, plus apa, asa ca nu am ce-i face! Iaurt papa cu mare placere, de orice fel si, mai ales, simplu!
Si acum sa ne laudam putin: avem o camera trasnet! Nici nu-mi imaginasem ca aranjata asa si cu mobila pe care am comandat-o saptamana trecuta, camera fetei poate deveni atat de calduroasa si de draguta si de dulce! Sunt foarte fericita, si ea, cand ma vede pe mine atat de incantata, rade īntruna! Ce o incanta cel mai tare sunt desenele de pe sifonierul ei...
A, si mai nou, sta fata la pozat ca maimutica. Ii spun: "Hai, Teodora, sa-t faca mami poze", ca numai ce-o vad ca ia o pozitie de drepti si face ochii mari la mine, asteptand sa fac clic. vedeti, e facuta sa fie fotomodel:))))))!
Cam atat despre noi si... mai vorbim!
Georgiana si Elena-Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Cand am vazut-o pe Maria, mi-am amintit de Silvia care arata la fel cand s-a nascut, doar ca era mai rozalie la piele si blondutza cu par mai putin. Toata m-am emotionat...sa traiasca MARIA

Danat, varsta asta "cu ochii ca pe butelie", pana pricep ei ce e periculos si ce nu tine pana pe la 3 ani, poate chiar 4. Insa pe urma vin altele...hmmm, fiecare varsta are farmecul ei, vei vedea. Oricum tot timpul le place sa fie alintati, mangaiati, iubiti, cel putin pana la 8 ani cat pot eu sa-ti spun.
Totusi depinde si de copil, aveam o colega care avea copilul mic de o varsta cu Diana-aveau 5 ani- cand baietelul i-a cotrobait in geanta matusii sale care era in vizita si a gasit o cutie de somnifere...a gustat cateva, vreo 2-3 dar destul cat sa i se faca rau si sa ajunga la urgenta, la spalaturi gastrice si emotii peste emotii.
Hehe, Silvia isi vara in urechi tot felul, in special lucruri ascutite. Iar in nas deocamdata isi baga doar degetelele.

Georgiana, sa stapaniti sanatosi mobila cea noua...mie mi-ar placea sa vad poze, dar cum nici pe Elena-Teodora n-am vazut-o...nu stiu daca ai sa vrei sa pui cateva poze.

Liliana, poate ies dintisori de nu vrea sa pape Andra. Sfaturi de deschis guritza nu cred ca exista, doar sa o lasi sa flamanzeasca si poate asa va papa de buna-voie, sa nu o stresezi ca trebuie sa manance. Refuzul poate fi si din aceasta cauza. Sau incearca sa-i dai mancarurile ei preferate, chiar daca le repeti destul de des, poate e mofturoasa...

Dana-ene, m-am uitat in poza de la intalnirea voastra de la Reby si sunt acolo mamici pe care nu le cunosc......sunt mamici care de mult n-au mai dat nici un semn probabil...sau oi fi eu asa si nu-mi dau seama cine sunt.

Muzica...la noi merge toata ziua CD-ul pe care am adunat toate cantecelele gasite, sunt 39 de piese si Silvia e tare incantata de ele, sunt piese la care deja canta bucatele din refren...nu va speriati...un "chi-chi" adica cri-cri, sau lili, sau "ti-ta" adica tic-tac, etc.
Dar are o alta chestie...cand merge o piesa pe care ea nu are chef sa o asculte si ca sa dau la urmatoarea, stiti ce face???? Isi baga degetele in urechi si da din cap ca NU!!! Asta n-ar fi problema, dar face asa si cand ii spun ceva ce nu-i convine, sau daca o cert...isi baga degetele in urechi ca si cum mi-ar spune "nu mai vreau sa te ascult!!!" Si eu abia ma abtin sa nu rad, ca sa nu-i dau apa la moara...

Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)

pozici noi

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput