Bebelusi de iulie-august 2004 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Serban,
mami trebuie sa fie tare mandra ca are asa un baiat mare in care atata incredere! Hai sa iti spun cum e treaba cu bebe: nu e grav ca a papat fara branzica ,stai linistit! tot ce faci e foarte bine! Dar ca sa stii cum se face branza de vaci uite iti scriu aici: o cana de lapte se pune la fiert si apoi se adauga zeama de lamaie vreo doua lingurite...o mai lasi putin pe foc si o strecori cu ajutorul unui tifon sau cu strecuratoarea.si gata branzica! nu iese multa, sa stii!
asta e reteta pentru o data! nu e musai sa ii dai in fiecare zi branzica...
Piureul de fructe i-l dai dimineata cam injur de ora zece ..poate fi noua, zece , nu conteaza...lapticul i-l dai la sfarsit!
daca vrei ,trimite-mi un emailpe adresa asta si te sun imedait si iti mai raspund la intrebari...pupic mult unui fratior asa de grijuliu!
adresa mea este laura_oprescu2002@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Draga Serban....m-ai impresionat....se pare ca iubesti foart emult pe Bebelac....ce dragut...
Uite fetele iti vor spune cum se face brinzica, la mine o prepara alcineva asa ca nu pot sa-ti scriu reteta exacta.
Piureul de fructe eu il dau primul ...si apoi la 1 ora si ceva laptic...dar nu mereu.
Ma bucur ca a ta mamica este bine si abia o asteptam inapoi..
Asteptam sa ne mai scrii....

Luca cel frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Draga Serbanel,
sa-i transmiti mamicii tale ca o asteptam cu drag:-)
Esti un baiat tare inimos si destept asa ca sunt sigura ca-l ingrijesti cum trebuie pe Bebelac si mama n-o sa te certe:-)
Cand mai suna mami spune-i ca o pup si ca vreau sa vorbesc cu ea.

Te pup si pe tine si pe Bebelac si cand mai vrei sa afli ceva intreaba-ne ca suntem aici si ziua si noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Draga Serban, sa-i transmiti mamei salutari de la noi!
Ti-a spus Laura cum se face branzica, eu vreau numai sa-ti spun ca noi intram si mai tarziu seara, asa ca daca ai vreo problema poti sa ne intrebi si una dintre noi are sa te ajute.
Eu ii dadeam fetitei mele laptele dupa piureul de fructe, imediat dupa.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Din cind in cind mai verific ce faceti voi...asa am ca.... intrebare intrebatoare...
cit lapte beau bb vostrii (in jurul virstei de 5 1/2 luni)si cum este repartizat in decursul unei zile?

Luca cel frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi verzi spune:

FETELOR, multumesc din suflet ca nu ma-ti uitat si eu am fost cu gandul la voi, mi-ati lipsit! Referitor la burta, ea mai exista in sensul ca abdomenul nu mai e tare ca inainte dar asta numai cu gimnastica se repara iar eu am devenit o lenesa iar kilogramele in plus numai prin greva foamei le-am rezolvat, mai aveam doua in plus inainte de a pleca si gandul ca ma expun in fata a 15 prieteni cu care am plecat,am mai rabdat putin de foame si le-am dat jos dar acolo,am mai capatat unu ca masele erau intinse toata ziua si tentatiile erau mari iar dupa ce am gustat din toate bunatatile tot la muschi de porc la gratar cu cartofi prajiti si vin alb spaniol am ramas

ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004 http://community.webshots.com/user/rafaela192

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Draga Serbanel , esti un dulce mai ... sa o pupi pe mami tau din partea noastra !!!!
Bebelac se pare ca e pe maini bune .. eu ii dau bebelusului meu piureul de fructe amestecat cu branzica si apoi imediat lapte daca mai incape ... iti tinem pumnii sa te descurci bine si daca mai ai intrebari .. noi suntem aici in mai multe ture si de zi si de noapte .. ne gasesti oricand!!!pupici tie si unul mic pe nasuc lui Bebelac

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Serban, va pupam muuult muult de tot.
Branzica - o cana lapte - o pui la fiert, cand da in clocot adaugi 2 linguri zeama stoarsa de la lamaie si lasi pana vezi ca se separa branzica, adica in oala va fi un lichid verzui. O strecori intr-un tifon sau intr-o sita deasa si o lasi o ora sa se scurga; va iesi foarte putin, dar asa si trebuie.
Cu fructele si laptele : ii pregatesti lui Ricardo piureul - stie bona cum se face si din ce fructe ??? Daca nu, sa ne intrebi. Branzica o amesteci cu fructele, cam o lingurita o data. Iar daca vezi ca inca ii este fomica, adica maraie sau ar mai papa, ii dai si laptic !!! Daca nu, mai astepti pana vezi ca maraie. Fructele reprezinta masa de dimineata, chiar daca el mai papa dimineata devreme laptic, asta in jur de ora 9 sau 10, poate chiar mai tarziu.
Serban, daca vrei, scrie-ne cum papa Ricardo sa-ti spuna si fetele parerile.
Te pupam, sa ai grija si de tine, de Ricardo, spune-i si bonei ca daca nu stie ceva sigur, sa ne intrbe (traduci tu) si o pupam si pe mami !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia-primele-6-luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Acuma am vazut ca si LAURA a scris la fel, probabil de la ea am luat si eu reteta cu branzica
FETELE,
ce ziceti de biscuitii de secara, cei care NU contin nici zahar, nici sare si sunt indicati pentru diabetici ca fiind sanatosi, or fi buni pt bbi de 6 luni ???
Da` va rog raspundeti-mi !!!
Am uitat: si daca`i fac biscuitii in casa, fara zahar (ca asta ma enerveaza la biscuitii din comert, zaharul) ???Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia-primele-6-luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
Serban multi pupici tie si bonei si mamei tale!!! sa fie sanatoasa si sa se intoarca repede repede la voi trei! fetele ti-au spus cum e cu brinzica, te asteptam sa ne mai spui ce faceti in fiecare zi, noi suntem aici sa te ajutam!!!
Olivia...ai vazut pozele cu faleza din cta trimisa de de Dan? ca te lamuresti de ce m-am saturat de iarna.....
Alina pai cum sa te uitam mai mama? mai zi si tu cum fuse ca de la poze ne-am imbolnavit toate!!!
Laura cum iti mai sunt baietii? ati scapat de otita?
Monique mai ce baiet mare ai....sa zica el mama asa frumos....ptiu, sa traiasca! ce mai face sora ta? transmite-i salutari!
daria...eu cred ca poti sa ii dai ceva biscuiti normali Giuliei....fara sa iti mai faci atitea probleme. vad ca fetele care au dat piticilor nu au avut probleme.
si noi suntem baieti mari (ca sa ma laud din nou) - dormim de la 8.30 pina la 7 dimineatza cind ne aseaza cineva in fund si cintam pina la 7.45. si nu mincam decit dimineatza la 8 si ceva.
multi pupici tuturor!!!!

Mergi la inceput