Bebelusi de iulie-august 2004 (40)
Raspunsuri - Pagina 8
amironeanu spune:
Buna!
Eu am problema cu hainutele. Deja am facut un schimb, sunt la al doilea. Avem o gramada de haine pentru aceasta varsta, numai ca toate sunt foarte frumoase, ca de iesit in oras. Iar pireu de legume si cel de fructe pateaza asa frumos . Nu stiu ce sa fac. Sa i le dau pe acestea nu ma indur, sa-i iau altele nu prea are sens pentru ca avem destul. Of, of, mai, mai
Ne pregatim de baie, este un pic cam maraita, sper sa nu avem "Cantarea Romaniei" si sa adoarma repede. Seara placuta!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
http://community.webshots.com/user/a_mironeanu
Doamna Bibi spune:
Sunt bolnava dupa ce am vazut pozele cu Cuba...atat am avut de spus in seara asta,nu mai am cuvinte...pana maine sper sa-mi revin...
Bobo a zis a doua oara 'mama"
Monica si bebe Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
kim222 spune:
Carmen ai doi copii superbi ..sa-ti traisca!
Liliana trimis! Saracuta de tine ...tot asa program infernal...
Ochi verzi superbe poze!
Luca cel frumos
mitzura spune:
Kim, ferice de voi ca ati rezolvat problema. Mie mi se pare ca a mers chiar usor la voi. Noi suntem la fel. dar cum sa o rezolvam, daca el papa ca un haplea si noaptea. Aia cu mancat 30-40 a fost intr-o noapte, dar de atunci mananca tot cate 170 noaptea. Si seara 200 cu cereale. Eu nu stiu ce e asa de fomist copilu asta. Ma mai gandesc si la alta chestie... oare e posibil sa manance desi e satul? Adica sa bage in el asa in nestire? Ziua stiu clar ca atunci cand e satul imi respinge mana si nu mai vrea, dar poate noaptea nu functioneaza chestia asta. Voi ce ziceti? Oricum pana mananca atat nu vad cum as putea incepe sa-l educ.
mitzura cu bebe Tudor Codrin
kim222 spune:
Monica ura pentru Bobo....ai baiat mare acum....Dar cum mai este situatia pe la voi?
Luca cel frumos
kim222 spune:
Mitzura un copil de virsta lui , nu are nevoie de masa noaptea, asa ca eu ramin la parerea ca el maninca noaptea dorminid, adica simte nevoia de supt....deja are acest reflex....Eu in locul tau as incepe sa diluez laptele ....asa de mult incit la un moment dat nu o sa-i mai placa...faza la care micsorati cantitatea (tot treptat) apoi apa...si tot asa...Gindeste-te ca are nevoie si stomacelul lui de pauza...ca si la noi...
Luca cel frumos
Laura _Oprescu spune:
hop si eu doua minute..
Olivia, te rog,astept si eu cartea daca se poate!multumesc mult!
Liliana, sper ca ai primit plicul!
Olivia, scrie si tu rezumatul metodei tale in detaliu(durata, procedeu,etc) sigur se vor gasi multe doritoare sa si-o printeze...mai ales ca e cu suta la suta result!
pupic la fete...
kim222 spune:
Oana ai aparut si apoi disparut...nu vrei sa stai la o birfa cu noi?
Laura iti trimit si tie. Cit depre metoda, eu as scrie dar cred ca deja v-am plicitisit cu actiunea "dormitul noaptea"...Eu ica sper sa-l fac pe Luca sa doarma de seara pina la 7...desi si daca se scoala la 5 nu-i bai...
Luca cel frumos
ema spune:
Sarutmana,pe mine ma cheama Serban,am 10 ani si 6luni.Mama mi-a spus ca daca nu stiu ceva despre Bebelac sa intreb doamnele de pe internet.Puteti va rog sa-mi spuneti cum se face branza de casa?Ca de doua zile oma ii da lui Bebelac mar cu biscuiti fara brinza pentru ca nu stie sa faca branza ca a mamei.Mama e in vacanta la ski si am vorbit cu ea astazi.Mi-a spus sa va spun ca e bine si astazi nu a mai slabit decit 100 de grame.Si ca vine repede inapoi si o sa va pupe pe toate.Mai am o intrebare: se da piure de fructe si apoi lapte sau lapte si apoi piure de fructe? Ca am uitat ordinea si sa nu-i fac rau lu Bebelac ca ma cearta mama.Si acum voi cind imi raspundeti?Lucrati si de noapte sau ma uit maine?Mai bine ma uit maine.Multumesc frumos.Sarutmana.
Ema si Ricardo