Bebelusi de iulie-august 2004 (40)
Raspunsuri - Pagina 14
ema spune:
Doamne dumnezeule mare,ce-a mai facut copilul meu al mare ca soacra-mea se da de ceasul mortii ca nu stie ce a scris Serban pe internet si ca a alertat o natiune intreaga de-a sunat o doamna si era foarte ingrijorata de ce e cu mine.
Eu am plecat in
elvetia dar am ajuns in Olanda la Maastricht .Va spun maine ce panarama cu elicopterul minunat.La clinica din Olanda mi-au luat sange si dupa 1 ora am primit o doza de soc de insulina.Le-am explicat ca mi-au cazut dintii si nu puteam sa maninc mai nimic .Cit au durat tratamentele siconfectionarea protezelor adica o luna am mancat foarte putin si am inceput sa slabesc.Dupa ce mi-am pus dintii am inceput sa mananc normal insa am continuat sa slabesc foarte repede.In primul rind pe fondul unei anemii si a unei hipocalcemii datorate sarcinii si a nutritiei slabe s-a produs o modificare de metabolism si am ajuns un schelet.Asta a fost ultima explicatie.Mi-au facut o groaza de analize am o parte din rezultate si pina la celelalte rezultate fac insulina si alte un sac de stabilizatoare.Deja astazi am 400 g mai mult ca ieri.Si m-au asigurat ca intr-o luna ma reabilitez .Deci nu mor fetelor dragi nu mor si gata.Of Doamne ce dor mi-a fost de puii mei nu stiam cum sa ajung mai repede acasa!
Nu am putut vorbi cu Serban pentru ca dormea dar o sa discut maine cu el si ma dumiresc si eu cu ce s-a intimplat.Doamna care a sunat,mii de multumiri si de scuze in acelasi timp ca n-am mai intrat sa las un nr. de tel.Si serban stia ca eu sunt la ski,vai ce incurcatura a iesit.Unde pot sa scriu si eu sa las nr.de mobil pentru ca aici la nr.la care a-ti sunat e firma lui Mario si puteti suna numai dupa ora 20.00.Pina atunci va raspund de jos de la birouri si eu nu am cum sa vin si nici nu prea merg pe acolo.Dar seara dupa ora 8 nu e nici o problema.
Nu am timp sa citesc nimic din ce ati scris dar maine de asta ma ocup.Sper ca nu va stresat cavalerul meu pentru ca are un mare talent la conversatie si voi deja sunteti ocupate cu ai vostri.
Dragele mele ma duc sa-mi iau in brate iubirea mica si sa dorm cu ea asa in seara asta ca nu mai puteam de grija lui.Va sarut pe toate.
Ema si Ricardo
kim222 spune:
Draga Ema, ma bucur ca ai revenit si chiar cu un aer mult mai optimist...Serban al tau este o minune de baiat, un adevarat fratior pentru Bebelac. E-mailurile lui erau asa de scumpe ca i-le citeam si sotului meu....
Ma bucur ca nu este vorba decit de o anemie si o hipocalcemie, lucruri fixabile dar care cer rabdare...
Somn usor alaturi de puiutii tai....
Sanatate multa!
Luca cel frumos
papadie spune:
Doamne ajutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Milioane de ganduri bune au zburat spre voi. Serban e o minunatie si oma e o scumpa. nu ma intreba cum si-n ce fel dar andrada a resit si-a dat de voi si-a sunat:))) in elvetia au sunat fetele la toate spitalele ca voiam sa venim pe la tine. Doamne ajuta ca e bine!!!!
Beau pt cele 400 de g!!!
Si semnez cum mi-a spus Serban "Doamna cu nume de flaore galbena":-))
da spune-i scumpo ca se numeste "poponeata gainii" floarea aia. Woaaaaaaaaaaaaaaaaa ce ma bucur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
iren spune:
Ema, tare mult ma bucur ca esti bine, sa dea Dumnezeu sa te refaci repede
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
Poze cu noi nou noute!!
Poze ian- februarie '05
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
AncaMaria spune:
Ema, ma bucur mult de tot ca testele au iesit bine! Multi pupici tie, lui Serbanel si lui Bebelac! Dumnezeu sa te ajute sa te refaci cat mai repede!
Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)
http://community.webshots.com/user/aneagu100
polux spune:
Draga Ema, multa sanatate si ma bucur ca esti mai bine si mult mai optimista.Doamne-Doamne e acolo sus si ne pazeste de rele. Am plans in hohote cand ti-am citit mesajul ultim, era mai mult de bucurie ca viata nu e nedreapta si ca lucrurile merg spre bine. In hohotul meu de plans nu apucam sa spun decat Ema, Ema draga Ema. NU te cunosc decat de aici de pe site, dar ca fiecare dintre voi mi-ati patruns in suflet.
Multumesc ca existati.
Pupici dulci la mamici si bebici. Si tot din cei dulci la copilasi mai mari care-si bucura parintii.
O zi buna fetele.
Liliana si Adeluta
Katink spune:
Bravo Ema,
ma bucur din suflet ca ai ajuns acasa alaturi de puiutii ta si cel mai important este ca esti optimista!
Asa sa ramai si vei invinge orice boala, ai sa vezi.
Sunt cu sufletul alaturi de tine si ma rog pentru sanatatea ta.
Te pup mult de tot,
Katink
FELIS spune:
ELI... scriu aici deoarece nu am gasit vreun mesaj postat de tine sa-ti trimit PM... Nici nu am cautat f mult ca nu prea am timp...
Multumesc mult.
Dumnezeu sa va ajute si sa va ocroteasca!...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!
Dorsilia spune:
Sanatate multa Ema si sa stii ca am tot citit si eu si Serban e un copil matur si foarte inteligent...cati ani are ? poate ai scris pe undeva insa eu nu am vazut. Oricum e bine cand lucrurile se indreapta :-)
Frigul e tot frig, afara iesim adica in geam unde sunt gradele minus de-mi ingheata mie urechile, afra e polei si eu una nu indraznesc sa-l scot ca abia ma deplasez eu pe 2 picioare cu tendinta de a ajunge rapid pe 4, e o gheata lucie. Asa ca ne oxigenam zilnic in dreptul ferestrei si gata. o fi bine si destul, nu stiu insa nu stiu ce sa fac altceva.
De dinti nu se aude nimic, adica nu se vad, nu stiu cand o sa-i iasa si lui.
Mai fetelor copiii vostri isi dau cu pumnul in cap ca asta l-a apucat pe Danut al meu .... isi ia avant si poc isi pocneste vreo cativa pumni cu stanga in tampla de-i suna capul nu altceva, si trebuie eu sa-i iau mana si sa-l distrag ca altfel nu stiu cat ar continua. Ma ingrijoreaza atitudinea asta a lui.
corianai spune:
Neata, neata,
Ema sunt asa de fericita de cand am citit mesajul tau!!! De cand ne-ai anuntat ca esti bolnava numai la voi m-am gandit. Nici nu stii cat ma bucur ca te simti mai bine. Pt tine desigur, dar trebuie sa spun ca in primul-primul rand ma bucur pt Serban. Ai un baiat minunat!! Sa stii ca are aici doua admiratoare, pe mine si pe Mara, fiica-mea cea mare. Am asteptat amandoua cu sufletul la gura mesajele lui. Sunt sigura ca e in mare masura meritul tau ca ai stiut sa il cresti asa. Te rog sa ai mare grija de tine si de copii!! Va asteptam aici pe tine si pe noul nostru prieten Serban
Fetele scuze ca eu nu am mai scris. M-am apucat serios de invatat ca nu mai tine. Adica atat de serios cat se poate cu doi copii pe cap... Noi suntem bine, Eva a implinit ieri 7 luni!! Are mama fata maaare!!
Rugaminte mare, imi trimite si mie cineva cartea???? Stiu ca e stresant ca ati facut chestia asta de zeci de ori deja... dar eu chiar ca sunt in mare belea cu cititul aici!