Bebelusi de iulie-august 2004 (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hi,hi,hi...stiam Liliana ...de aceea te-am si atentionat...da dependenta...

Luca cel frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Pupa mama pe Serban al Emei, baiat mare destept si extraordinar de respectuos cum rar am mai intilnit. Eu nu stiu germana si nu te pot ajuta, dar vroiam doar sa-ti spun ca esti un baietel deosebit si mamica ta cred ca este extrem de mandra de tine. Pupici si tie si Bebelacului....promit sa-i spun mai tarziu, cand Bebelac va mai creste, ce fratior devotat are si cum ai avut tu grija de ele alaturi de oma.
Serban, tu stii telefonul lui mami de acolo de la ski? Daca da, scrie aici numarul ca e o doamna acolo in Elvetia care are nevoie neaparat sa vorbeasca cu mamica ta.

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Vai Serban ce baietel esti tu! Pupici pentru tine si Bebelac....

Luca cel frumos

Mergi la inceput

..baietel nemaipomenit ..am vrut sa scriu...

Luca cel frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Am incercat sa dau de "doamna cu nume de floare", Papadie...
Trimite-i tu prin e-mail ei un numar de telefon ...sau prin PM (este un icon rosu deasupra mesajului ei de aseara...). O sa iti dea ea telefon si o sa-ti spuna cum se numeste.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

SERBAN, vezi daca gasiti in farmacie:
DENTINOX GEL N
Pupici multi pentru ca esti asa un baiat nemaipomenit!
Si sa ne scri un numar de telefon astfel incat sa putem lua legatura cu voi.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)

http://community.webshots.com/user/a_mironeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Bravo Serban! Ma bucur mult ca ne-ai scris. Voi lua legatura cu fete din Germania sa le intreb ce gel folosesc ele pentru bebelusii lor.
Revin mai tarziu.

Pupici la amandoi,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Dragä Serban,

vreau sä-ti spun cä esti un bäietel extraordinar de destept si bine crescut. Mama ta trebuie sä fie tare mindrä cä te are.
Eu locuiesc de multi ani in Germania si vreau sä-ti spun cä am folosit pentru copiii mei

KAMISTAD GEL

care a ajutat destul de repede. Este un tub micut. Se scoate din el cit o boabä de orez si cu degetul se maseazä gingia lui bebe, acolo unde il doare.

Pupici pe obräjiori de la Cami.

Frumoasa, optimista si glumeata! :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

pupici multi tie mai Serbanel si lui Bebelac .. si daca vorbesti cu mami tau sa-i spui ce ne dor de ea !!!!
O minune de copil ...
Mai Liliana , cum sa nu ne intereseze ... povesteste aici cat mai multe despre minunea ta !!!!
Olivia .. sunteti pe drumul cel bun !!! Bravo !!! felicitari !!! vezi,ce copil cuminte ai .. eu cred ca rudele sunt de vina
eu mor de ciuda ca sotul meu a uitat sa-mi printeze romanul si stau " pe uscat " ...
Fetele care cautau biscuitzi ... am auzit , dar nu pot sa spun ca este o informatie sigura ca ar mai fi biscuitzi de la Hero in Metro .. merita incercat !!!!
pupici la mamici si la bebici
o noapte(zi -pentru fetele din USA ) frumoasa

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Serbane, mamica ta trebuie sa fie taaaare mandra si fericita cu un baiat ca tine! sa cresti mare si sa ramai la fel de extraordinar ca acum! sunt tare bucuroasa ca te-am cunoscut

Mergi la inceput