Am lansat un program national de cercetare privind Strategiile didactice intuitive. Deocamdata ne-am concentrat asupra alfabetizarii. Si am construit un site www.abecedar.com unde vom pune material pentru invatarea cititului (cuvinte, texte scurte). Incercam sa accesm granturi pentru cercetare, deocamdata insa suntem nevoiti sa ne autofinantam. Sper sa va placa si sa va foloseasca ideea mea la clasa . Lasand la o parte latura comerciala a actiunii, copiii vor gasi material proaspat mereu pe situl nostru pe parcursul anului.
www.maria-ghinea.com" target="_blank">O poveste care poate schimba viata unei fetite
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele
Foarte interesanta ideea Fairy_Adina. Sunt sigura ca va fi de folos invatatorilor din Romania.
Angela T - intr-adevar Smart Board este fantastic. Am folosit si eu "Who Wants To Be a Millionaire?" la Biologie azi
Am facut abonament la unele web sites care au materiale didactice pentru limba Germana si sunt foarte useful.
Azi am intrat in vacanta de primavara - 2 sapatamani de "trai pe vatrai"
... Vä dau voie sä imi puneti absente nemotivate ... Dar o sä incerc sä imi fac lectiile (sä citesc din urmä) si revin ... Nici nu mä asteptam sä mai fie incä deschis/semiactiv capitolul acesta ...
Multumesc Otiliei cä m-a "tras de manecä" ...