Poftiti in cancelarie (II)
Raspunsuri - Pagina 10
angy11 spune:
[/quote]
Puteti sa ma treceti si pe mine la ,,activa,, -am terminat cu CIC-ul si m-am reintors la scoala.Acum astept sa vina ziua de joi,ca sa merg la inspectorat sa-mi depun optiunile pentru post,ca am fost la concursul din vara.Nu credeam ca o sa revin in invatamant,dar ce sa fac ,,m-a prins,, microbul.
Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
[/quote]
Asa am zis si eu in CIC,ca nu ma mai intorc in Invatamant,au trecut de-atunci 3 ani si tot la scoala sunt.
Asa ca treceti-ma si pe mine in lista,sunt profesoara de muzica(instrument-percutie)
Mik spune:
Ce fain ca ati re-activat subiectul !
Care sunteti acum in cancelarie ? Aveam o intrabare pentru fetele din Ro : mai sunt cataloage in Ro (formatul acela mare - enorm !)
Mik.
angy11 spune:
quote:
Originally posted by Mik
Ce fain ca ati re-activat subiectul !
Care sunteti acum in cancelarie ? Aveam o intrabare pentru fetele din Ro : mai sunt cataloage in Ro (formatul acela mare - enorm !)
Mik.
Da mai sunt cataloage,cred ca sunt la fel de mari ,cele de I-IV sunt putin mai micute.
khristin spune:
Si eu ma bucur ca ati reluat subiectul . Voi incepe si eu scoala in septembrie si de-abia astept. Va fi primul an de predare in Canada dupa vreo 6 in RO. Asa ca treceti-ma la activi . Ce mai e nou la scoala la voi? Va pup si mai povestiti .
Cristina
noi si poze mai noi
orchid spune:
Bine ati venit/ revenit doamnelor profesoare.
Good luck Khristin in primul tau teaching job in Canada. Este o scoala de stat sau particulara? Ce predai tu?
Eu tot fac planuri cum sa gasesc alt job la o alta scoala - cea in care sunt acum nu-mi place! Dar va trebui sa stau aici inca doi ani pentru ca m-au "sponsorizat" pentru emigrare. Altfel - viata merge inainte cu munca si stres mult.
Azi am o zi lejera este ATHLETICS DAY la scoala noastra. Cu ceva timp in urma am scris cum decurge o Swimming Day aici - astazi este asemantor
khristin spune:
Angy, multumesc sper sa pasesc cu dreptul
Orchid, eu sint in invatamantul public, si predau franceza. Chiar imi amintesc cand povesteai de swimming. Si fiimea e la curs de inot de vreo luna in fiecare zi si-i place tare mult . Voi acum nu sinteti in vacanta? Astept sa ne mai povestesti de invatamantul australian, poate facem un exchange ceva, ce zici ? Acum serios, poate reusim sa ne povestim din experiente, poate mai invatam una-alta
Salmida, nu te-am mai vazut de mult, poate ne mai dai un semn de viata
Profele de franca, si ESL ce activitati creative faceti cu copilasii vostri la clasa?
Va doresc un an plin de satisfactii
Cristina
noi si poze mai noi
orchid spune:
Khristin, noi cei din emisfera sudica nu avem vacanta acum. Am avut o vacanta de iarna de doua sapt. acum o luna si mai vine inca una peste 6 sapt. Vacanta noastra de vara incepe pe 15 decembrie si se termina candva la sfarsitul lui ianuarie .
Deocamdata ma pregatesc sa merg in tabara de doua zile cu clasa mea aXI-a de biologie. Vom dormi in corturi si vom face "field work" ca niste biologi in devenire ce suntem
khristin spune:
Orchid, cred ca va fi super field tripu' tau ...sa nu uiti aparatul sa faci multe poze si sa ne arati si noua . Eu m-am cam ferit de science in general si bineinteles ca de ce ti-e frica de aia nu scapi nu? Asa ca sa ma fi vazut in practice teaching cu experimente acasa gen viscozitate, cola vs. diet cola , filoloaga de profesie....eram ca la circ....dar a trecut cu bine si a fost o experienta extraordinara
Voi ce metode de evaluare mai folositi in afara de binecunoscutul paper and pencil test, anecdotals (chiar cum s-o traduce asta in ro), foi de observatie, jurnale, prezentari? Ar fi interesant de discutat cat reusim sa le punem cu adevarat in practica...oricum va doresc vacanta placuta, sau ceea ce a mai ramas din ea
Cristina
noi si poze mai noi
criss1902 spune:
Buna dimineata!
Imi pare bine ca am gasit acest subiect si v-as ruga sa ma treceti si pe mine pe listuta. In prezent predau informatica dar am terminat facultatea de fizica.
Sambata plecam in concediu iar la intoarcere renovam apartamentul si din pacate nu o sa am internet o vreme ...Dar sper sa recuperez din mers..