Cine vrea invitatii Gmail ?
Raspunsuri - Pagina 6
EmmaT spune:
quote:
Originally posted by trandafir
Vreau si eu invitatie daca se mai poate: nicolestoian@yahoo.com
Ti-am trimis si eu
Emma
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by Veve
Elena,te-am rezolvat!
Simina,usor de retinut pen' ca-s usor io de asociat cu ea sau cum?Doar n-am foto atasata!...Stii de la ce vine?De la desenul ala animat preistoric cu hipopotamii aia balerini,imbracati in fustite...
Irina,veve & croko
pozici
Doamne fereste, Veve, departe de mine gindul asta!
E usor de retinut pur si simplu pt. ca e haios! Si, pe cuvint, crede-ma, si eu EXACT la hipopotamii aia dragalasi, care dansau cu balerini si fustite, m-am gindit...
Simina & Andrei (Deiutzu)
Home, wherever you are...
paxela spune:
daca se mai poate as dori si eu o invitatie
mersi mult
Alexa si bebe Silviu http://community.webshots.com/user/paxela
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by ana_st
Multumesc mult Emma!! Am primit si de la Milena :)Va pup
Profita, profita, fa-ti mai multe conturi!
Eu chiar am 2 conturi la Yahoo! si 2 la Gmail, iar sotul meu cite unul. Si e k lumea, ca pozele primite de la prieteni le tinem stocate chiar acolo, nu mai incarcam HDD-ul...
Simina & Andrei (Deiutzu)
Home, wherever you are...
EmmaT spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
pozele primite de la prieteni le tinem stocate chiar acolo, nu mai incarcam HDD-ul...
Asa fac si eu ...ce este mai important...mail-uri poze,poze facute de mine le tin pe gmail...oricum sunt in siguranta...decat in calculatorul meu...
Emma
joxy spune:
http://www.google.com/terms_of_service.html
Dupa cum ati fost de acord cu regulile de folosire a Gmail-ului, asa ar fi trebuit si sa le cititi... si sa vedeti ca daca cumva au defectiuni tehnice, datele de pot pierde, Gmail nu le garanteaza integritatea asa cum nici un serviciu de free mail nu o face.
Sfatul meu este sa le dati copy pe cd.
quote:
Originally posted by EmmaTquote:
Originally posted by Siminaf
pozele primite de la prieteni le tinem stocate chiar acolo, nu mai incarcam HDD-ul...
Asa fac si eu ...ce este mai important...mail-uri poze,poze facute de mine le tin pe gmail...oricum sunt in siguranta...decat in calculatorul meu...
Emma
Cu respect,
Florin
Choose life