Cine vrea invitatii Gmail ?
Raspunsuri - Pagina 5
Veve spune:
Am si eu vreo 50!Daca sunt amatori,astept e-mail la hippodancer@gmail.com
Irina,veve & croko
pozici
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by Veve
Am si eu vreo 50!Daca sunt amatori,astept e-mail la hippodancer@gmail.com
Irina,veve & croko
pozici
Meserias user name-ul tau, Veve! As fi vrut sa am si eu atita inspiratie. In loc, eu am variante ale numelui meu...
Eh, asta e!
Dar chiar k lumea adresa ta de e-mail, asa este usor de retinut!
Simina & Andrei (Deiutzu)
Home, wherever you are...
EmmaT spune:
Simona daca ai avut invitatie pe numele tau nu era nici o problema si puteai schimba name-ul... eu una pe al meu l-am modificat fara sa vreau... si asa am vazut ca merge
Emma
Siminaf spune:
Multumesc, Ema, nu de asta am scris. Chiar mi-a placut ideea lui Veve, cu un nume haios, dragut. Eu oricum mi-am facut conturi pe nume diferite, dar toate sint derivate din numele meu... deh, ce sa-i faci... lipsa de inspiratie.
Simina
Simina & Andrei (Deiutzu)
Home, wherever you are...
Elenalove27 spune:
eu am tot dat la gunoi din Bulk ...plizzz cine are sa imi trimita pe elenalove12002@yahoo.com Multumesc mult de tot.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA
Veve spune:
Elena,te-am rezolvat!
Simina,usor de retinut pen' ca-s usor io de asociat cu ea sau cum?Doar n-am foto atasata!...Stii de la ce vine?De la desenul ala animat preistoric cu hipopotamii aia balerini,imbracati in fustite...
Irina,veve & croko
pozici
EmmaT spune:
quote:.
Originally posted by Veve
Simina,usor de retinut pen' ca-s usor io de asociat cu ea sau cum?Doar n-am foto atasata!...Stii de la ce vine?De la desenul ala animat preistoric cu hipopotamii aia balerini,imbracati in fustite....
Scuze dar m-a amuzat atat de mult mesajul tau
Eu avand net printr-o retea de cartier imi trebuia un nick pt dc..si am ales (nu eu un amic) Soulfly... eu habar despre ce este vorba..si toti deja ma vedeau fan... Soulfly
Emma
Veve spune:
quote:
Originally posted by trandafir
Vreau si eu invitatie daca se mai poate: nicolestoian@yahoo.com
Acu' ai!
Emma
Irina,veve & croko
pozici