Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (34)
Raspunsuri - Pagina 3
alina33 spune:
MAi fetelor voi cum ii convingeti sa nu mai faca annumite lucruri?Pina acum mergea cu nu-i voie acum ,nu,nu se intorcea imi spunea un eeiiiiii si pleca.
Acum nu ma mai asculta .Pot sa ii spun "nu" pina ma fac de o kila ca tot degeaba.Cum ar fi statul in fata TV-ului sau umblatul la CD-uri si degetele la priza.Cu aparatori mie tot frica imi e.Ma dispera.
Si cum am ramas in urma cu pozele in week-end ne-am invrednicit si le-am pus sus.Asa ca de la 4 luni jumate am avut ce pune.Va pupam si multa sanatate!
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
mephala30 spune:
Alina, superb site-ul, faine pozele. Sunteti o familie minunata si Dragos e scump de tot.
Care-i faza cu florile din listutza? De ce sunt si rosii si albastre? Stie cineva?
La multi ani sarbatoritilor de azi.
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
Bebe Beca spune:
La multi ani celor doua flori de astazi!!!
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Iulia P. spune:
Carmen, pentru fetite - flori de culoare rosie, iar pentru baietei de culoare albastra.
Eu si bebe Thomas nu avem vesti prea multe. Ne-a mai aparut un dintisor (avem patru acum). In weekend Tommy a primit vizita a doua fetite (una nascuta cu o saptamana, iar cealalta cu trei saptamani inaintea lui).
Iulia P. si bebe Thomas
mephala30 spune:
Iulia, tare greuuuuuuu era. Multzam de lamurire!
Dragelor, eu ma gandesc sa-l intarc pe Iustin, inca nu stiu ce sa fac. Lapte nu mai am asa mult, si mai nou, Iustin ma musca....mi-au aparut niste rani si nu mai pot continua asa.
Vad eu ce hotarasc pana la urma...
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
Bebe Beca spune:
Dragele mele,
I-au aparut Rebecai in jurul gatului (in spate si in fata) neste chestii putin roz, care arata precum pielea de gaina.
Ce sa fie? Vreo ciupercuta?
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
monet spune:
iubitele mele,
desi timpul mi-e tare limitat, am decis sa mai trec pe la voi, ca sa nu ne uitati si sa ne 'stergeti din cataloage':).... am citit foarte pe sarite capitolul trecut, sa vad daca am retinut bine cite ceva:
dana, multa sanatate puilor, imi inchipui ce spaima ai tras cind ti-ai dat seama ca nu poate respira stefa...of-of. doamne-ajuta sa fie totul bine de-acuma inainte, cu toate.
nally, maria, eryka, iuliana, v-ati intilnit, ce superb, o sa ma duc sa ma uit pe poze....uaaaaa, ce mi-ar placea si mie, mor de ciuda:).
pupici puilor grozavi!
irinel, ma bucur sa mai aud de tine si danutzu scump - fiti sanatosi. eu mai tot sper ca ne-om vedea la primavara:).
irinush, i-a luat-o cris inaintea liei cu dintisorul numarul trei! sa stii ca si lia e cam fandosita la mincare, in ultimele trei-patru zile maninca tare prost. or fi dintii?! nu mai pot sa sper, ca asteptam sa mai rasara altii de luni intregi!:) oricum, lia-i trage cu ochiu' lu' cris , stiu ei ce stiu:). bine ca esti bine, cu toate vizitele la doctor - 'mnemtzii astia:), te-nvirt pe toate partile sa fie siguri:).
vad ca a aparut o mamica noua, roxi, cu un baietel nascut in aceeasi zi cu lia!! ura!
gabitz, bine ca se face bine dennis, aveti grija unul de altul:).
tuturor puilor sarbatoriti, din suflet un lamultiani cu sanatate, sa cresca mari si destepti si frumosi! doamne, ce prunci mari avem, va vine sa credeti?
lia se fitziie prin toata casa, in patru labute, pe fund, se trage de mobila si se ridica in picioare, se joaca cu pisicile care nu stiu de ce mai e un 'rezident' la nivelul podelei, 'vorbeste' tot felul si striga dupa mine si dupa tata-sau de zici ca-i sfirsitul lumii:)... am fost la un party cu copii intre 2 si 6 ani, lia a fost cea mai micuta, da' sa vezi cum s-a jucat cot la cot cu cei mari, se inghiontea si se hlizea cu toti, noi ne-am prapadit de ris....
sper sa reusim sa mai punem poze cit de curind.
va pup pe toate si mai trag un ochi pe-aici cind apuc.
pupici!! mwa-mwa-mwa!
mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com/january2005.htm" target="_blank">IANUARIE
www.seansimon.com/craciun2004.htm" target="_blank">CRACIUN site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
lidiadanaila spune:
Salutareeeee!!!Multumesc DIANA ca ne-ai trecut si pe noi pe listuta, dar te rog sa modifici, LIDIA, ca altfel vin la Arad sa-mi dai mielu' ca m-ai botezat ! La multi ani sarbatoritilor !!!Ati mai iesit afara pe geru' asta?? Noi nu am mai iesit astazi, si probabil pina nu vor fi grade cu plus nu vom mai iesi!!
vanessa ionescu spune:
Madisor, multumesc de rasouns.
Alina, nu te agita prea tare ca al meu cel mare mai are 7 ani jumatate si tot nu stie ce e aia "nu".
Il doare fix in cot.
nu stiu daca v-am povestit, daca da imi cer scuze. Avea Andu cam 3 ani si 2-3 luni. era in grupa mica la gradi si trebuia sa se culce devreme sa se scoale la 7. Si se juca cu niste cuburi mari. Ii zic: "Andu, strange jucariile ca ne culcam" Eu incercand sa-l educ sa-si stranga lucrurile (nu am reusit nici pana acum). Raspuns"5 minute).
Peste 10 min. eu: "Andu strange ca ne culcam" El: "imediat"
Peste alte 10 minute eu:"ALEXANDRU STRANGE IMEDIAT SI HAI LA CULCARE!!!!" va dati seama urland ca nu mai puteam. la care el jucandu-se linistit pe covor in continuare: "ti-am zis ca strang in 5 minute, nu mai fii asa isterica" AVEA TREI ANI!!!!
Acum raspunsul este cam asa: "e fleosc","imediat" "maine" "mai pe seata".
Asa ca......
Si sa stiti ca am facut eforturi disperate sa-l cresc ca lumea.
Dar in rest ce sa-i zic cand recunoste literele de tipar de la 1 an si 4 luni, aduna scade inmulteste de pe la 5 ani si multe multe alte chestii.
nu poti sa le ai pe toate.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION@ALTE POZE
MariaG spune:
mei va tot citesc si nu prea am avut nimic de zis da' acuma mi-a sarit ceva in ochi si tre' sa intreb:
Alina (alina33) tu vorbesti serios ca ii spuneai nu e voie si pleca de acolo????????
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
poze iara poze poze din nou