Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (34)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele!!!

Ce mai faceti???
Eu is cu rusii pe cap si am o stare de nu va zic!!! Plus ca de cand cu intalneala cu bebeii Sebi al meu a prins gustul sa mearga tinut de maini si nu in premergator!

Am citit si aveam o groaza sa va zic la fiecare dar am uitat! Cred ca ma ramolesc si io incet incet!!! Ieri am avut o zi plina de tot! De dimineata am avut pe parintii mei la noi in vizita si toata ziua am facut pe gazda - bineinteles si cu ajutorul mamei mele ( io pe ea de scumpa ) dar tot obosita m-am simtit mai ales ca Sebi nu a vrut sa inchida un ochi de la 12 pana seara la 9 jumate !!! era cheaun si nu vroia sa doarma meyyy!!!
Si nu va mai zic ca a inceput sa se scoale de la 7 juma dimineata ... ceea ce pentru noi e ffff devremeee!!! el se trezea la 9!!!

Irinuha cand zici ca vii in Romania??? Ar fi super sa ne intalnim!!!

Ce ziceti fetele daca organizam o intalnire mareeee de tot in vara prin iulie cand toti puii nostrii au implinit anisorul si sa dam o petrecere la iarba verde cu totii cu bebeii cu taticii si bineinteles cu noi mamicile!!!! O intalnire la care sa ne adunam cat mai multe dintre noi din Bucuresti si din tara!!!

Gabitza cum se mai simte puiul scump si mic?? I-a mai scazut febra??

Diana mey ce harnicuta esti! Ai timp de toate inclusiv sa deschizi iar cu mammi de mai!!!

Ioana eu stiam ca urmatorul vaccin dupa cel de la 6 luni e cel de la un an!

Va pupic ca vrea sa doarma mandrul meu1 Ma duc sa il culc!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor din ultimele zile!

Mi-a facut Cristina o figura ieri de a reusit sa cada de pe canapea in 30 de secunde cat n-a fost supravegheata si avea un cucui mare si vanat. Astazi i-a mai trecut adica s-a mai retras, dar tot e un pic vanata. Bineinteles ca ne-am speriat ca ea n-a mai cazut de la inaltime, chiar daca nu era mare inaltimea si noi nici nu eram acasa. Ea statea cu bunica si am venit fuga acasa sa vedem ce are.

Legat de vaccinari si eu stiu ca urmatorul vaccin e la 1 an. Se mai face ceva acum?

Cristina papa si branza facuta din lapte praf si branza din comert si iaurt cumparat. Eu i-am dat si Danonino si n-am vazut sa aiba vreo reactie negativa si ii place. La ea branzica cu smantana Faragras si cu mamaliguta e pe lista preferatelor.

Diana si mie mi-au sters aia de wwebshots o poza cu Cristina dezbracata si stand pe burta, deci se vedea funduletul, pe acelasi motiv ca e nuditate cu minori.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Dragele mele fete,

Treceti-ma si pe mine in tabelasul cu dintisori (v-am mai scris eu)

primul sintisor - 7 luni si 12 zile
cel de-al doilea - 7 luni si 15 zile

Va pup pe toate

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei si a Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Dragele mele,

Scuzati-mi absenta...Nu am scuza , doar pe Ana care innebuneste cand ma vede la tastatura. V-am citit mereu, dar stiti cum sunt eu, daca nu am de ce sa ma vait, nu scriu . Suntem bine, am trecut peste starea mea proasta, si am descoperit si cauza: rushii. Nu imi dadusem seama pana acum. Ana e la fel de mofturoasa si rasfatata, dar mie tot imi vine sa o pup toata ziua de o zapacesc. Stau mereu de ea. Evolutii? 1. a invatat sa imi dea in mana cand ii cer ceva; 2. merge tinuta de o singura mana; 3. se ridica de pe olita in picioare, inchide ochii si se arunca in bratele mele facand 1-2 pasi singura (si cu okii inchisi); 4. face kk la olitza in fiecare dimineatza; 5. zice MA-MA; 6 a luat 500 gr in 2 sapt (daca va uitati in tabel, noi nu mai luasem in greutate de la 7 luni). Cam asta am facut noi in ultimul timp. Eu tin cura, am dat jos 2 kg, si am pul la loc 500gr in week-end ca am bagat in mine spaghete si alte minunatii.

Despre intalnire: abia astept!!! Poate imi iau si eu carnet pana atunci. Irinusha, mama, ne vedem la sfarsitul lui Iunie neaparat!!! Poate mergem impreuna la fete la Bucuresti.

Eu branzica ii dau si facuta in casa si din comert. Sa stiti ca i-am dat si telemea si e foooarte incantata. Mai ii dau sa guste de la mine tot felul de chestii care nu mi se par nocive. Voi ce le mai dati dupa-amiaza sa pape, a mea cred ca s-a plictisit de iaurt.

LA MULTI ANI PENTRU: Cristian Mihai, Raducu, Adrian Dominic, Adriana Maria, Petru Alexandru, Cosmin Alexandru, Ecaterina Lavinia, Ayumi, Iustin!!!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

uff, in sfarsit i-a scazut febra lui Dennis, are 37 cu 2.uf ce greu e cu puiul bolnav....

pe aici nu am mai intrat si citit de mult, din lipsa timpului...asha ca zic doar cateva vorbe despre noi.Lui Dennis ii da al treilea dintzishor, un incisiv de sus si aproape ca se ridica si el singurel in picioare , bineinteles sprijinit de ceva.Exceptand perioada asta grea din ultima saptamana cand mi-a zacut, e un copilash vesel, curios, intr-o continua explorare si se bucura de fiecare lucru ce il poate face singurel(de exemplu cum sa imi ia cheile dintr-un loc unde le agat eu, s-a chinuit zile intregi pana si-a dat seama cum se scot de acolo...)

ma duc sa mai citesc si eu din urma, ca banui ca au intrat persoane noi, si au au revenit din cele care stiam.La multi ani celor care au implinit lunishoare! Sa tråiti!

Gabitza si baietzelul Dennis, 040609

http://community.webshots.com/user/gabitza_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

La multi ani Cosmin si Ecaterina!

Gabitza, sanatate puiutzului tau scump si tinem pumnii sa se faca bine!
Madishor, cum rezisti cu atatea de facut, idee nu am. Saracuta de tine, tare te mai chinui.Are cine sa te ajute , sa mai iei si tu o pauza?

Carmen, ti-a crescut fiul mult si e foarte frumos, sa-ti traiasca. Diana, Vladut al tau este tare dulce, am mai privit inca o data pozele voastre. Nelly, o astfel de intilnire exista doar in visurile mele, nu stiu cind va putea fi realitate pentru mine fiind asa departe de voi.Mey si ce voinic este Sebi, dar ce puternic pare Rares si tare scum mai e Alex, dar Ayumitza este o minune de frumoasa ce e!V-am admirat bebelushii tare mult.

Voi vorbiti despre branzica, dar... fiecare cu ce-l doare. Eu iau vitamine de cind eram insarcinata in luna a cincea si am continuat pina acum citeva zile, aici asa se recomanda. Acum fac o pauza, ma simt mai bine fara ele, dar este necesar sa fie luate in tot timpul de alaptare si daca se poate chiar si 2 luni dupa, ca sa se refaca rezervele din organism.Si-au avut efectul scontat, nu am probleme cu dintii, parul si-a revenit usor dupa criza de 3 luni dupa nastere,unghiile n-au suferit nici o schimbare, desi alaptam la greu. Totusi, am observat ca slabesc mult mai repede fara ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!
In primul rand multa sanatate si LA MULTI ANI pentru sarbatoriti Adrian, Petru Alexandru, Cosmin Alexandu, Lavinia Ecaterina

Imi fac o traditie se pare sa scriu numai in weekend…, dar acum am mai mult timp pentru ca este si tati acasa si poate sta cu stapanul casei. De citit mai apuc sa citesc si in timpul saptamanii dar nu apuc sa scriu

Grate, condoleante imi pare rau, este foarte dureros stiu pentru ca si eu am suferit dupa bunica mea, dar acum ma gandesc cum se uita la Mihnea si cumva are grija de el asa cum avea de mine cand eram mica

Diana multumesc pentru sfat pana la urma m-am dat cu bepanthene pentru ca asta aveam in casa si a mers, acum arat si eu mai uman. Super faza cu olita, trebuie neaparat sa-l pui sa aleaga un loz pe norocosul tau. Era bine daca ii faceai o poza in plina actiune puiutului.

Nally, ce frumos ca v-ati intalnit, vorbisem cu Iuliana si-mi spusese, dar nu am putut veni. Cred ca o sa ne putem intalni foarte frumos in parc, am vazut la tv ca in martie o sa fie 20 de grade, asa ca parcurile sunt ale noastre.

Irinusha, sunt de aceeasi parere cu tine in legatura cu rasfatul eu sunt la fel ca tine ma reped cum plange il tin foooaaarte mult in brate si nu este chiar usurel puiul meu are aproape 1/4 din greutatea mea il pupacesc, il dezmierd si ma mandresc. Iti tin pumnii pentru doctor, sper sa nu fie nimic grav.

Irinel, si mie imi era dor de tine, ce baiat mare ai sa fie sanatos voinicelul

Dana, bine ca sunt sanatosi voiniceii tai, ti-au dat ceva emotii, La Multi Ani pentru Adi

Gabitza multa sanatate pentru Dennis, o sa fie totul bine

Vanessa, cred ca noi suntem cei mai micuti de pe aici, dar intr-un fel este bine citesc si ma gandesc ce ma asteapta…

Sa va mai povestesc de noi, este cam marait domnul meu dar suspectez dintosii de sus, imi par gingiutele umflate vom vedea.
Vreau sa va povestesc ce il distreaza la maxim pe Mihnunita mea, iar noi ne amuzam teribil normal. Cel mai mult il distreaza cand el sta pe burtik sau pe spate si unul din noi ne aplecam ca si cum am lua o scama de jos (de fapt asa am si descoperit ca il amuza asta si de atunci intr-una culegem ceva de pe jos), cum ne vede cu fundul in sus se pune puiul pe un ras in hohote si atunci noi iar ne aplecam si el iar hohoteste si tot asa…. alta distractie pe care nu-i place sa o rateze (cred eu) este gimnastica, cum incepem sa dam un pic din manute, iar mami incepe sa numere (asa ca la orele de sport daca mai tineti minte), se pune puiul pe un ras de nu se poate. O si foarte mult il amuza sa ma traga de bruma de par care mi-a mai ramas in cap hi hihi. Sper ca v-am facut macar un pic sa zambiti imagindu-va cum stau eu cu fundul in sus sa-mi distrez puiul ca de rele si probleme m-am tot plans, era cazul sa mai descretim si fruntile
Gata ma duc sa fac o prajitura cu glazura si nuca de cocos ca numai la ea ma gandesc de ieri, de fapt de la anul nou cand am facut-o si nu prea a iesit, iar acum perseverez…

Iata ca am scris ieri, dar nu am putut sa postez pentru ca incepuse sa miroasa cel putin ciudat monitorul meu… daduse tati cu aspiratorul si a miscat ceva pe la cabluri, asa ca pana am depistat ce si cum…
Am facut si prajitura, nu a iesit ca pe vemuri, dar aproape ca sa terminat…

multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

quote:
Originally posted by vanessa ionescu

buna.
am vazut ca se dezbate problema branzicii si mai demult a iaurtului. Eu ii dau lui Cata branzica din comert (inclusiv Fagaras cu smantanica) si iaurt tot asa cumparat)
Marea majoritate a copiilor de pe aici au deja 9-9 luni. Asa cum am mai spus, al meu e cel mai mic urmat doar de Cristinica Palomei la o zi distanta. Noi nu avem inca 8 luni.
Npua ne-a zis dr ca de la 7 luni pot manca aproximativ orice (exceptand cele interzise total - carne de porc, albus etc).
Chiar diseara vreau sa-i dau mamaliguta cu fagaras.
E vreuna dintre voi care a incercat milumil 3? noi l-am cumparat ca e de la 8 luni dar nu l-am inceput. si pe cutie scrie ca are o groaza in el. seamana mai mult cu cerealele decat cu laptele.
O sa vedem zilelel astea.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION@ALTE POZE

Vanessa, eu i-am dat Milumil 3 si ii place tare mult si nu am avut nici o problema. Azi eu i-am dat pui la gratar cu iaurtzel. Mmmm, ce i-a placut!

Madalina Leu
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

quote:
Originally posted by Grate

La multi ani Cosmin si Ecaterina!

Gabitza, sanatate puiutzului tau scump si tinem pumnii sa se faca bine!
Madishor, cum rezisti cu atatea de facut, idee nu am. Saracuta de tine, tare te mai chinui.Are cine sa te ajute , sa mai iei si tu o pauza?

Carmen, ti-a crescut fiul mult si e foarte frumos, sa-ti traiasca. Diana, Vladut al tau este tare dulce, am mai privit inca o data pozele voastre. Nelly, o astfel de intilnire exista doar in visurile mele, nu stiu cind va putea fi realitate pentru mine fiind asa departe de voi.Mey si ce voinic este Sebi, dar ce puternic pare Rares si tare scum mai e Alex, dar Ayumitza este o minune de frumoasa ce e!V-am admirat bebelushii tare mult.

Voi vorbiti despre branzica, dar... fiecare cu ce-l doare. Eu iau vitamine de cind eram insarcinata in luna a cincea si am continuat pina acum citeva zile, aici asa se recomanda. Acum fac o pauza, ma simt mai bine fara ele, dar este necesar sa fie luate in tot timpul de alaptare si daca se poate chiar si 2 luni dupa, ca sa se refaca rezervele din organism.Si-au avut efectul scontat, nu am probleme cu dintii, parul si-a revenit usor dupa criza de 3 luni dupa nastere,unghiile n-au suferit nici o schimbare, desi alaptam la greu. Totusi, am observat ca slabesc mult mai repede fara ele.

Grate, imi plac tare mult copiii si atunci, uneori, nici nu simt cand fac atatea. Alteori....ma mai apuca si pe mine, da' imi trece repede. Ma mai ajuta socrii. Soacra mea vine si gateste lunea si joia, astfel ca eu am mai mult timp pt. restu'. Socrul, de exemplu, vine maine ca sa rezolv niste treburi prin oras si sta el cu Clara. In rest...eu ...si il mai urnesc, din cand in cand, si pe sotz.
Cum eu reusesc sa scriu numai la ore de astea va pup si mai vorbim si maine!

Madalina Leu
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

multumim de urari de sanatate, acum mi s-a confirmat a fost febra de 3 zile, caci asta noapte i-au aparut bubulitzele de dupa care tre sa apare....acum e vesel ca si cum nimik nu i s-ar fi intamplat...insa a slabit saracutzul, imi aduc aminte cand Dennis si Daniel al lui Irinel erau pe aceeasi linie cu greutate, acum Daniel are 12kg iar Dennis al meu are 9 si ceva, insa recuperam noi.

Ce fain ca s-au intalnit fetele, vreau si eu la vara cand vin in romania!Abia astept!

haideti ca fug ca s-a plictisit sefu'.....vreau sa il distrez!!
Pupici la fete si copilashi!

Gabitza si baietzelul Dennis, 040609

http://community.webshots.com/user/gabitza_ro

Mergi la inceput