Bebelusi de sept-oct 2004 (19)
Raspunsuri - Pagina 4
ionella3003 spune:
mai dragelor, se inmultesc rapid paginile pt ca suntem multe, am contribuit la cresterea neamului romanesc si nu numai
multumim ca ne-ati dat si noua programul meselor;daca am inceput sa-i dau si lapte praf si piure de fructe, trebuie sa incep sa-i fac si eu program. Ne ajutati sa ne orientam.
Cat despre unghiute, eu trebuie sa i le tai la doua - maxim trei zile, altfel se zgarie pe fata la greu!
Voi ce fel de tetine folositi? Am incercat sa folosesc de cauciuc si n-a acceptat-o sub nici o forma, insa azi l-am pacalit cu tetina de silicon. Voi stiti care este recomandata?
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
muttzi spune:
Ionella eu folosesc tetine ortodontice de silicon de la NUK si sunt foarte multunita de ele. Nu se deformeaza dupa sterilizare si colilul le-a acceptat usor. Nu cred ca este vorba despre care sunt mai bune, cele de latex sau cele de silicon, depinde de cum le accepta copilul. Daca ii plac si unele si altele eu le recomand pe cele de silicon ca sunt mai durabile in timp (si parca se curata mai bine)
Jasmine spune:
Fetelor,am citit ce ati scris voi despre Vigantol.
Azi am intrebat si eu dr si mi-a zis ca asa e:daca tinem sticlutza la lumina dupa o luna trebuie sa o aruncam si sa luam alta ca Vigantolul nu mai e bun pt ca e fotosensibil si la lumina isi pierde proprietatile.Cu alte cuvinte trebuie sa tinem sticlutza in cutie ca altfel degeaba le dam copiilor picaturile.
Eu pana acum am tinut-o fara cutie asa ca maine o arunc si iau alta.
CRISMIR spune:
Buna fetelor!
Ce dor mi-a fost de voi!!!...dar de acuma sper sa scriu mai des...
Am vazut ca vorbiti de mancarica celor mici,al meu baietel are pe 19 luna asta 4 luni,dar eu am inceput deja cu fructe de la 3 luni,la borcanel ii dau,si le papa foarte bine,ii plac merele si bananele...uneori nu se satura si ii mai adaug si lapte....am vazut ca unele fete au inceput cu diversificarea dupa 4 luni,eu stiu ca la docotr in America mi-au zis ca de la 3 luni pot sa ii dau si altceva daca este bine dezvoltat si depaseste greutatea pt varsta lui...sa va spun sincer acuma nu stiu cat are,la 2 luni jumate avea 6 Kg si 60 cm...acum are 68cm dar nu stiu cate kg...
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
CRISMIR spune:
Scuze ca am iesit asa de brusc,am avut ceva probleme cu internetul
Am sa pun si eu ceva poze zilele urmatoare cu al meu puiulet...am vazut ce mari s-au facut si ai vostrii deja!...
Va pup si numai bine!
Multumesc fetelor care au intrebat de mine ca nu m-ati uitat!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
ana_a spune:
salut fetele!
M-am mai uitat si eu la pozici, frumose toate!
hm...tre sa-mi cumpar un termometru de camera..ca acu mi-a zis sotiorul ca de fapt termometrul de la termostat nu e valabil...pentru ca el scade cateva grade, cica peretele e rece...sau cev ade genulk asta...si habar nu am cate grade sunt in casa...dar daca eu stau in tricou mai toata ziua...nu e frig...de maine nu-i mai dau acel body care il dadeam in plus...cadn era mai mic il tzineam mai dezbracat ca acuma...nu stiu ce am patzit de m-am apucat sa-l infofolesc pe bietul copil
Ha! Azi Stefan a papat 150 gr de pireu de legume!
Noi inca nu avem program...ca de vina e masa de dimineazta si manactu noaptea, acu m-am prins eu...ca daca se trezeste pe la 5 si papa nu-i mai trebe pan ape la 9 si-i dau lapte, apoi se decaleaza pireul de fructe si cel de legume...si etc...si a doua zi se trezeste pe la 3 noaptea si papa mai devreme dimineazta si tot asa.... cre dca pana il fac sa nu mai manance noaptea tot asa vom face...
Acuma a papat 150 ml de lapte praf si plus de la san...si sper sa doarma toata noaptea...
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
ana_a spune:
o sa mai adaug si eu pozici noi
La Stefan nu-i plac cerealele... sau e prea obosit l aora 19 sa le manance...sau nu-i este foame la ora aia..da eu nu pot nici cum sa-l nimerec inca... si nu am reusit sa-i dau, ba nu vrea, ba e obosit si vrea san, ba te miri ce...
Copilul meu a descoperit suzeta! da... nu stie ce sa faca cu ea... de vreo cateva zile ii pun suzetele (2) in patutz, si el le gaseste si se joaca cu ele...le baga in gura, le roade pe toate partzile...si se distreaza copios ...
A, si sa va mai spun ca si-a facut un obicei sa adoarma plimbat in carucior...si mai nou in fiecare seara fac turul dormitorului cu el in carucior...noroc ca am dormitor mare!
Si ... am observat ca e tot mai nervos daca nu-i fac pe plac, daca nu-l iau in bratze sa-l plimb prin casa, deja ridica manutzele cand vede ca as vrea sa-l ridic in bratze.
AA... si in incheiere sa va spun ca azi nu a vrut sa manance pana nu i-am pus o perinitza in spate, in cosuletzul de masina sa stea in funduletz...si asa a vrut sa pape, altfel tot facea abdomene si se chinuia sa se ridice... uffff
flori din gradina mea
mcm spune:
Crismir bine ai revenit printre noi .
http://community.webshots.com/user/marcrisalex
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria (DN 02.10.2004)
http://community.webshots.com/user/lastusedpixel
ana_a spune:
marlen_b si la Stefan ii sunt talpile reci desi ii dau sosete si eu ii dau si colantzi din bumbac subtziri pe sub pantaloni ca daca nu i se vede pielea goala cum i se ridica pantalonul si mie mi ca i frig...voi nu le da-ti? doar pantalonul si soseta? (m-am dilit eu de cap si imbrac copilul prea gros????)
mel_g eu stau in tricou in casa...si sunt tare calduroasa de felul meu... cred ca ma deruteaza imbracamintea lui Stefan, cand era mic il imbracam cu salopeta cu picorus si body..si acu de cand ii dau pantaloni...parca il infofolesc...neaparat tre sa ma dezvatz...
Sa ne spui si noua cum e cu 2 copilasi, ce varsta are cel mare ca ...si pe mine ma bate gandul sa mai fac unul...repejor, pe la anul...si e greu?
NinaB noroc cu tine! eu hainitze nu prea am de dat ca le pastrez si pentru al doilea bb...
roandre doar un body cu maneca lunga ii dai la Alexia?pe pielea goala? fara inca unul cu maneca scurta pe dedesupt?
cat despre borcanase, eu nu am facut calculul...tre sa ma gandesc si eu mai bine, da sunt bune borcanasele? adica sunt mai recomandate ca papa facuta in casa?
cristia bine ca a trecut cu bine! asa sunt doctorii la noi in tzara... uff imi inchipui prin ce atzi trecut....
Cu dintzisorii nu-ti fa problme si nici cu intorsul pe burtica, si al meu e lenes...
LiliaToma eu masor pireul cu un borcanas de 125 gr sau de 150gr
flori din gradina mea
ana_a spune:
anielas e o scumpa pustoaica ta, le facem cunostintza la ai nostri? hihi...
am vrut de fapt sa te intreb ca am vazut in poze, tu ii pui perinitza sub cap la Ina? ca din cate stiu eu nu e bine cu perinitza pan ala un an...sau gresesc eu? sa ma corecteze careva...
pupici
flori din gradina mea