Bebelusi de sept-oct 2004 (19)
Raspunsuri - Pagina 11
bozo spune:
mcm, pt 4-5 luni la fetite maximum este intre 42 si 45 (PC)
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
herra spune:
quote:
Originally posted by danyce
MarlenB,
Herra, doar nu vrei sa spui ca nu te multumesti cu 51 kg?Ce n-as da eu sa am greutatea asta!Dar merg inainte cu dieta si ....on verra.
51 de kg e inca departe de idealul meu, pt ca am doar 1,60 inaltime...
bozo spune:
scuze, nu max, ci 97% au intre aceste valori... e oricum totul in functie de copil
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
anielas spune:
Ralucule- super invidioasa sunt pe voi ca v-ati balacit in piscina..mai ales ca l-ati luat si pe Tristan.
Mel_g- ne-am uitat si la pozele voastre... tare dragutei copilasii tai . Am aflat de unde a luat-o pe Deedee: Din Unirea, magazinul Arleghino..cica acum auunele mari de 1m.
Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana
LiliaToma spune:
Fetelor, stie cineva, daca pot sa-i fac vacconul de 4 luni in alta parte decit in piciorus?
Noi nu avem cum sa facem in piciorus si nu vrem sa o lasam fara vaccin.
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
daany28 spune:
Buna fetelor! Nu mi-a mers netul 2 zile si abia am apucat sa citesc tot ce ati scris. Ce harnice sunteti! Am si eu de raportat urmatoarele: azi bb Vladut a facut 4 luni si am facut vaccinul (e foarte suparat) si sper eu sa nu faca febra. Are: G=7,200 kg, I= 68cm, Pc=40cm, Pt=42cm si medicul ne-a dat o listaaaaaaaaa ptr. a incepe si ni diversificarea mai intai cu supa de zarzavat dar nu inteleg nimic. Ajutati-ma si pe mine cu un sfat ptr, aceaste supica. Acum va las caci plange puiu' ca-l doare piciorusul.
danina spune:
Am terminat in sfarsit de citit greu e daca lipsesti un timp ai de recuperat nu gluma.
Mel scumpei cavalerii tai sa iti traiasca eu nu i-am mai vazut decat acum.
Ralucule si Tristan e un dulce. Suzeta aceea mi se pare mie sau este putin pe la nari? Poate sa respire bine?
Cristia ma bucur ca Andrei nu are nimic si a fost doar o sperietura.
Noi cateva zile am fost maraite rau astazi vad ca a dormit si papat bine ramane pe mai tarziu sa vad ce se intampla. Se aude in burtica ca si cum ar pocni prin intestine e normal la voi se intampla asa?
La mine in casa nu am cum sa fac mai putin de 25-26 de grade si imi e greu ca nici prea dezbracata nu o las ii dau body si costumas pe deasupra sau bluza cu salopeta.
Mai am o big problem mi-a slabit gaza de la 6 kg acum are 5900 e normal? O sa vad cum i-a sapt asta in greutate ca am inceput sa ma panichez.
Mai e vreo mamica care din cand in cand mai alapteaza si la 2 ore la 3 luni si 3 sapt? Parca se mai plangea cineva, asta mi se intampla cam de 2 -3 ori pe zi la cateva zile.
Am mai pus si noi pozici si tati are mot, avem concurenta.
http://community.webshots.com/user/danina120
Danina si Dienutza
tyaa spune:
Danina, fetita mea are 4 luni si 2 sapt. Inca se trezeste noaptea de 2, 3 ori sa manance, ziua papa si la 2 ore desi am inceput sa ii dau seara cereale cu lingurita si la pranz piure de morcov. Nu reusesc sa ii fac program de masa nici cum. Am ora fixa (cat de cat)numai pt cereale adica la 7 seara. Cand vad ce copii ordonati sunt aici pe forum, care cer papa la cate 3, 4 sau chiar 5 ore....
si bebe Elisa Nicola (21 sept. 2004)
http:community.webshots.com/user/2002
timea spune:
Am intrat numai sa spune La multe luni ! la bb care impinesc azi ceva...eu am o Mara in brate care ma impiedica la scris mai mult...Cu borcanelele nu-i bine de dat exclusiv, eu stiu pe cineva care a facut-o si la 1 an si luni copilul tot borcanele papa, stiu, este un caz extrem, dar....
Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004
ellen spune:
Buna,
Sunt noua pe forum si am indraznit sa va scriu si eu dupa ce timp de 2 zile am citit tot ce era pe aici scris de voi.
Am si eu o bebelina de 4 luni si 2 saptamani si ca si voi am o gramada de indrebari si nelinisti. La unele intrebari am gasit raspuns prin ce a-ti scris voi si vreau sa va multumesc tuturor pentru asta. Alte intrebari cred ca o sa mai pun si eu de acum ininte.
Ca sa fim si noi in tonul discutiei o sa va spun ca Alexuta mea mica a avut 35 cranian la nastere iar la 4 luni avea 40...sper sa fie bine.
In casa sta imbracata cu un body cu maneca lunga (putin mai grosut, nu de vara), un pantalon cu piciorus si botosei in picioare....fara caciulita.
Afara nu am mai iesit de vro 2 saptamani pentru ca imediat dupa ce i-am facut vaccinul de la 4 luni a facut putin rosu in gat si am preferat sa stam cumintele in casa mai ales pe frigul asta.
De mancat, mananca piure de legume facut de mine (chiar as avea nevoie de niste retete noi ca sa nu se obisnuiasca cu ce i-am facut pana acum) incepand de la 3 luni. Marul cu biscuiti nu ii place de nici o culoare asa ca am renuntat la el, iar suc bea cam 100 ml pe zi.
Mai nou am adaugat si ananas la el, nu stiu daca e bine, dar vad ca nu a avut nimic pana acum, ba chiar ii place.
De laudat, ne laudam cu introsul de pe spate pe burtica si foarte rar invers si cam atat. Nu sta in fundulet si nici nu are dintisori.
Am si eu o intrebare. E musai sa o dau cu ulei pe corp? Si ce tip de ulei folositi voi? Noua ne-a spus pediatra sa fac ulei din ulei de masline si vitamina A uleioara. Am facut si am folosit-o pana s-a treminat dar de la un timp nu ii mai dau cu nimic si nici nu mi se pare ca ar avea nevoie. Masajul il fac la baita.
Aveti niste bebei super frumosi. Sa va traiasca si sa fie sanatosi. M-am uitat la poze dar sigur e un talmes balmes in capul meu acum. Sper sa va invat destul de repede.
Pupici de la
Elena si bb Alexandra