Bebelusi de sept-oct 2004 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Mihaela hi hi hi si eu am primit amenda la cutia postala dar nici eu nu m-am lamurit inca.

Incer sa pun poze!!!!!!!!!!!!!

Pupici

Mel de 2 x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mcm, nu prea stiu despre PC.
Uite ce am gasit pe net:
Ritm de crestere : 2 cm/luna in primele 6 luni , 1 cm/luna in urmatoarele 3 luni , 0.5 cm/luna in urmatoarele 3 luni à la 1 an : 45 cm , 5 ani : 50 cm , adolescenta : 55-57 cm
Hidrocefalic :-creste perimetrul –sa fie depistata in timp util , altfel se sudeaza suturile cranieneàpresiuni pe filetele auditive à copil surd , orb , tulburari neuromotorii severe ,tulburari psihice.Sa nu se depaseasca momentul interventiei chirurgicale

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Oare am reusit sa pun pozutzele?

http://community.webshots.com/user/meltibi

Mel de 2 x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mel, deci nu sunt singura...hahaha. Tocmai mi-a spus cineva ca trebuie platita la orice CEC si apoi duca chitanta si procesul verbal la Udriste. Ma duc s-o platesc ca sa dau doar jumate din ea.
Mel, ai reusit sa pui pozele si ce copilasi frumosi ai! Sa-ti traiasca. Iar tu aratai super la nunta...mai ales ca aveai doar 10 zile de la nastere. Eu eram zombi atunci, cred ca nu vroia nimeni sa ma vada.

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

A ... stai linistita ca era doar o spoiala. Ca daca ma vedeai prin casa fugeai nu numai de fata pe care o aveam dar si aruncam cu tot ce imi cadea prin mana

Mel de 2 x

Mergi la inceput

Bebele meu da semne de trezire asa ca ma duc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Buna dimineata

vaccinul arata si la noi exact cum a zis Adela, parca este ars cu tigara ... asa trebuie sa fie sa faca reactie.

Noi iesim afara in fiecare zi, dar daca este frig stam mai putin (cum a fost ieri de exemplu. Daca nu iesim afafra iesim pe balcon.

Va pup
Monica si cei doi nazdravani

Trebuie sa-mi fac si eu semnatura la un moment dat dar astept sa punem cablu ca asa cu romtelecomu' merge tare greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:

Am venit si eu de la distractii cu masina varza, dar noi bine sanatosi.
Copilul s-a comportat fff bine, nu au fost problemem, am intrat in piscina, a innotat el acolo in stilulul lui a fost superb

Am vazut ca scrieti de imbracat, eu am in casa 20 grade, si ii dau un un body -maieu, o bluza subtire de bumbac si un pantalon si sosete, gata.

Cand ies afara il imbrac ca pe mine atata ca ii dau strampi in plus.

E mai multe nu stiu ce sa va mai zic, ca nu am reusit sa citesc tot e prea mult....

Borcane ii dau si eu de la inceput ca asa am gandit eu ca sunt ieftine si oricum au tot ce le trebuie, sunt testate si rastestate

cam asta ar fi am pus si poze

ralucule si Tristan (7 oct 2004)
http://community.webshots.com/user/ralucule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Greierasul meu e tot la pampers 3, desi se apropie de 9 Kg, si in afara de caca (care iese oricum si a iesit intotdeauna), nu sunt probleme.

Am descoperit ca daca il las singur in funduletzul gol se mai duce in explorari, probabil ca il si incomodeaza hainele (desi nu are decat body si salopeta fara maneci).

Mihaela.. am pus 50 gr, pentru ca sucul de la ananas cu restul (care trebuie puse pe foc) era ca o zeama nicidecum ca o ciulama.

Fetele din Europa, uitati-va putin si aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42341 si daca mai stiti unde sa postati un link despre subiect… please, ca timpul e scurt, trebuie miscat repede.

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by mcm

Nu-mi spune nimeni despre PC si PT la 4-5 luni?

eu am gasit urmatoarele:
p. cranian:
- la nastere: 34.5 - 35.5 cm;
- primele 3 luni: creste cu 2 cm. pe luna;
- 3 - 6 luni: cu 1 cm/luna;
- 6 - 12 luni: cu 2,5 cm (in toata perioada).

p. toracic:
- la nastere este cu 3-4 cm. mai mic decat p. cranian (31 - 33 cm);
- la 1 an: se egalizeaza (p. toracic = 45 cm - creste in medie cu un cm/luna);
- apoi: p. toracic > p. cranian cu atatia cm. cati ani are copilul.

Mergi la inceput